Zo creëer je een beschermde buitenruimte voor auto of hobby

zo creëer jij een beschermde buitenruimte voor jouw auto en hobby

Wil je jouw auto, fiets of motor graag beschut parkeren? Zoek je de mogelijkheid om een specifieke ruimte te creëren voor jouw hobby of als extra opslag? En heel belangrijk, heb je de ruimte hiervoor, creëer een beschermde buitenruimte voor auto’s of hobby’s met een kapschuur met carport.

Je hebt ruimte genoeg

Ben je op zoek naar een beschermde buitenruimte voor jouw auto, dan kijk je naar een garage, overkapping of carport in de tuin. Hiervoor heb je ruimte nodig in de tuin of op je eigen terrein. Die ruimte heb je wel, want daarom kom je hier terecht. Maar je bent nog op zoek naar een geschrikte buitenruimte. Daarom dit artikel, want waarom is een kapschuur met carport zo handig?

Waarom kiezen voor een kapschuur met carport

Kies je voor een kapschuur met carport, dan kies je niet alleen voor bescherming van jouw auto, fiets of motor, maar ook voor extra buitenruimte. Het biedt namelijk een scala aan creatieve mogelijkheden.

Creativiteit of opslag

Kies je voor een garage of carport, dan denk je vaak eerst aan je auto of motor. Tenslotte wil je deze graag beschermen tegen elk weertype in Nederland. Toch is die extra ruimte die je naast de carport kan creëren, juist ruimte die veel mensen nodig hebben. Je kan de extra buitenruimte namelijk voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kan er je werkplaats van maken met al het gereedschap wat je nodig hebt, de ruimte inrichten voor jouw hobby, denk bijvoorbeeld aan schilderen of je maakt er een opslagplaats voor tuingereedschap van. Een kapschuur met carport past zich aan, aan jouw behoeften.

Aanpassen aan jouw behoeften

Een kapschuur is een multifunctionele eyecatcher, het heeft een dichte achterkant, een open voorkant en een hoge nok. Hierdoor heb je extra ruimtelijk effect in jouw tuin. Een kapschuur kan je helemaal gebruiken naar eigen behoeften, zo kan je hier een loungeset neerzetten en genieten van een hapje en drankje. Combineer je de kapschuur met een carport, dan heb je niet alleen een plek om te genieten met familie en vrienden, maar beschermt je ook jouw auto tegen weersinvloeden. 

Maar wat als ik alleen een plek voor de auto of hobby wil

Je kan een kapschuur combineren met een carport, maar ook alleen voor het een óf het ander kiezen. Misschien heb je al een garage aan huis, maar wil je een extra schuur voor jouw gereedschap of is je tuin niet zo groot voor allebei maar wil je wel een carport? Want dat kan natuurlijk ook. Tenslotte is met deze overkapping jouw voertuig beschermd tegen elk weertype in Nederland. Wat je ook kiest, extra ruimte zal je zeker creëren.

Helemaal vrij leven? Een duurzame oplossing is een Tiny House.

handtekening Lodi blogger en copywriter
Disclaimer lodiblogt

foto gratis afbeelding van Pexels via Pixaba

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept