Creëer rust in de badkamer met een uniforme stijl

Creëer rust in de badkamer met een uniforme stijl

Heb jij plannen om de badkamer te gaan verbouwen, misschien ga je verhuizen, wil je een andere stijl of meer rust in de badkamer. Een complete badkamer is dan misschien wel iets voor jou. Hier mee zorg je niet alleen voor een uniforme stijl in de badkamer en dus rust, er zijn nog meer voordelen.

Een complete badkamer

Ga jij verhuizen of verbouwen en ben je op zoek naar een nieuwe badkamer, dan is het vaak lastig om een keuze te maken. Een complete badkamer is dan misschien wel iets voor jou. Hier mee zorg je voor een uniforme stijl, maar ook is het tijdbesparend. Want wat jouw stijl ook is. Er is genoeg inspiratie voor een complete badkamer.

Wat is een complete badkamer

Eigenlijk zegt het woord het al, een complete badkamer is een badkamerset die op voorhand samengesteld is. Je ziet deze compleet staan in de showroom of online en koopt een volledig pakket van badkamermeubel, wastafels, douche, bad en kranen. Alles in een uniforme stijl en dat geeft heel wat voordelen.

De uniforme stijl zorgt dat alles op elkaar is afgestemd

Er zijn verschillende stijlen badkamers, denk aan modern, luxe, landelijk of industrieel. Met een complete badkamer zorg je voor een uniforme stijl, doordat het allemaal bij elkaar past. Hierdoor creëer je rust in de badkamer met alle delen die als eenheid ook prima bij elkaar passen. Zoek jij deze badkamer uit in de showroom dan weet je dus ook meteen hoe het in jouw badkamer zal staan.

Een complete badkamer kopen is inspirerend en tijdbesparend

Mocht jij nu een nieuwe badkamer willen kopen, maar nog geen idee hebben wat je zou willen, dan is een complete badkamer makkelijk. Deze geeft jou namelijk genoeg inspiratie. Je ziet hoe het eruit ziet, samen als eenheid en kan dan veel makkelijker indenken hoe het er uit zal zien in jouw badkamer. Daardoor is een uniforme stijl ook tijdsbesparend. Je koopt alles tegelijk en hoeft dus niet van winkel naar winkel, met de kans dat de kleur net anders is.

In 3D zien hoe jouw badkamer er uit komt te zien

Waar we vroeger nog op ruitjes papier met sjablonen keken hoe we onze badkamer in zouden richten, kan dit tegenwoordig natuurlijk gewoon met een 3D programma.  Hier mee kan je zelf je badkamer ontwerpen en krijg je een realistische indruk van je nieuwe badkamer of toiletruimte. Tenslotte zie je in een oogopslag hoe de meubels staan of de deur nog open kan en er genoeg opbergruimte is.

Ga goed voorbereid op pad

Ga jij op zoek naar een nieuwe badkamer, ga dan goed voorbereid op pad. Meet de ruimte, bespreek van te voren wat er zeker wel in de nieuwe badkamer moet komen en kijk welke stijl jij graag terug wil zien in jouw badkamer. Met een uniforme stijl creëer je niet alleen rust, je zorgt ook voor die eenheid die een complete badkame met zich mee brengt.

foto pixabay/ samenwerking

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept