Online toernooi Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux

Doe mee aan het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux

Nintendo Benelux komt met een wel heel leuk toernooi: het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux. Dit toernooi begin as zaterdag de 29ste met de Spring Cup. Heb jij dit spel thuis? Doe dan zeker mee en win mooie prijzen! Hoe gaat het toernooi in zijn werk? Je leest het hier.

Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux

Wat is dit toernooi van Nintendo Benelux nou precies: Het circuit bestaat uit vier individuele online cups die verspreid over het jaar georganiseerd zullen worden. Zoals de naam doet vermoeden is dat één cup per seizoen, te beginnen met de Spring Cup. In dit online toernooi is er ook een overkoepelende puntentelling die uitmondt in een grote finale waarbij twaalf deelnemers, die gedurende de vier cups de meeste punten hebben behaald, het tegen elkaar zullen opnemen.

Het eerste circuit: de Spring Cup

Op zaterdag 29 mei van 19:00 uur tot 20:00 uur start het eerste toernooi: de Spring CupDeelnemen is eenvoudig. Kies in het hoofdmenu van de game Mario Kart 8 Deluxe voor “Online*” en ga naar “Toernooi“. Kies voor “Zoeken met een code” en vul de volgende toernooicode in: 1175-7686-1227.

Wat kan je winnen

Tijdnes het toernooi van 29 mei kan je een LEGO ® Nintendo Entertainment System winnen. Daarnaast kan iedereen kans maken op prijzen door jouw spannendste racemomenten delen op Twitter met #SpringCup. Daarmee maak je kans op een Mario Kart 8 Deluxe-opberghoes voor je Nintendo Switch of een mooie goodiebag.

Meer informatie kun je terugvinden op de site van Nintendo

Nog even alle informatie op een rij

Het eerste toernooi van het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux, de Spring Cup, wordt gehouden op:

Zaterdag 29 mei van 19:00 tot 20:00 uur 

Vervolgens kun jij gedurende maximaal 12 races samen met anderen racen tijdens de cup!

Lees ook: Waarom wij toch voor de Nintendo Switch kozen.

Meer cups:

Hou de site van Nintendo in de gaten voor de volgende Cup:

  • Summer Cup: juli 2021, exacte datum volgt nog.
  • Autumn Cup: oktober 2021, exacte datum volgt nog.
  • Winter Cup: januari 2022, exacte datum volgt nog.

Lees ook: Glasvezel, voor snel en stabiel internet.

Lees ook: Het volledige Lego Super Mario assortiment.

foto beeldbank

* Om online te kunnen spelen, heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig.

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept