51 Worldwide Games- Nintendo Switch. Review

51 Worldwide Games- nintendo Switch| Review

Ben jij dol op spelletjes? Dan zit je goed bij 51 Worldwide Games. 51 spelletjes van over de hele wereld voor de Nintendo Switch. Van oude bordspellen tot moderne klassiekers. je komt ze allemaal tegen. Wat sjouw favoriet?

51 World Wide

Hoewel we zelf momenteel niet de wereld rond kunnen trekken en deze zomer waarschijnlijk in eigen land of Europa door zullen brengen, komt Nintendo Switch met 51 Worldwide Games, 51 spellen die culturen over de hele wereld hebben gespeeld en gevormd. 

Vele spellen worden gespeeld

Wij spelen veel spelletjes thuis, bordspellen maar ook zijn we dol op de spellen voor op de Nintendo Switch. Te leuk dus dat we dit nu samen kunnen combineren met 51 Worldwide Games.

Samen of alleen spelen

Begin juni verscheen 51 Worldwide Games voor de Nintendo Switch. Hierbij kunnen spelers samen met vrienden en familie genieten van een gevarieerde verzameling tijdloze en populaire spellen. Van oude bordspellen tot moderne klassiekers, van ontspannende solitaire-games tot snelle sportspellen.

51 worldwide games nintendo switch

Pokeren of een potje schaak

Wie kent er niet de voldoening die het schenkt om een vriend schaakmat te zetten aan het eind van een spannend potje schaak? Of de aangename verrassing als je een paar azen krijgt toebedeeld in Poker? Je blijft eindeloos van dit soort momenten genieten in de schat aan klassieke spellen van 51 worldwide Games

51 worldwide games nintendo switch

Alle 51 spellen op een rij

In bovenstaand overzichtstrailer van 51 Worldwide Games
zie je naast de grote variatie in alle spellen die spelers lokaal en online samen kunnen spelen, ook de verschillende manieren waarop spelers kunnen spelen. Zo kan het Nintendo Switch-systeem plat op tafel gelegd worden om als virtueel spelbord te dienen en kan het perspectief worden gewijzigd voor het best mogelijke spelaanzicht.

football
51 worldwide games nintendo switch
Mancala
51 worldwide games nintendo switch
vier op een rij

Uitleg over elk spel

Alle games zijn voorzien van een korte, gesproken introductie die spelers de basis uitlegt, terwijl stap-voor-stap tutorials spelers de diepere strategieën leren en tips geven voor de moeilijkere games. Er zijn ook interessante weetjes over elke game te checken, zoals het feit dat bij boksen de “ring” zo heet omdat hij oorspronkelijk werd gevormd door mensen die in een cirkel stonden en elkaars handen vasthielden. 

51 worldwide games nintendo switch

Wat zijn onze favorieten games?

Nog steeds kan ik me verbazen over de heerlijke verwondering van mijn kinderen op nieuwe spelletjes als ze 51 Worldwide Games spelen. Bij elk spel hoor ik; ‘deze is leuk, oh nee deze is nog leuker, oh dit is mijn favoriete spel.’ Nu zijn er veel spelletjes voor wat oudere kinderen ( vandaar ook de leeftijd van 12+) en volwassenen, helemaal de kaart spelletjes, maar het racen, darten, airhockey, golf, bowlen en voetballen, maar ook de bord games vinden onze jongens ook erg leuk om te doen.

We spelen de sport spelletjes nu het meest

Ik merk wel dat we nu vooral de sport spelletjes het meeste spelen. Ik kan echt genieten van een middagje samen met mijn oudste zoon, te boksen, voetballen en darten. Daarbij moet ik zeggen dat al deze spelletjes nog aardig lastig zijn hoor. Mijn kinderen zijn veel makkelijker en flexibeler met de joy-con dan ik en dat merk ik ook. Zeker bij darts. Denk je in de bull te gooien, zit je weer naast het bord. De bord- en kaartspellen zijn echt spelletjes die ik samen met mijn man speel als er niks op tv is. Heel leuk om dan tegen elkaar te schaken of een spelletje yahtzee te spelen.

51 Worldwide Games- nintendo Switch| Review
51 Worldwide Games- nintendo Switch| Review

Wil je dit spel nog niet aanschaffen maar wel proberen?

Mocht je nu belangstelling hebben in 51 Worldwide games maar nog niet zeker weten of je het daadwerkelijk wil kopen. Dan kan je diverse spellen en functies uitproberen door de gratis 51 Worldwide Games: Local Multiplayer Guest Edition te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Deze editie laat je genieten van vier spellen: Domino, Vier op een rij, President en Racebaan.

foto’s lodiblogt-beeldbank/ disclaimer

Meer spellen voor de Nintendo Switch


Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

14 reacties

 1. Wat een boel spellen, en dat allemaal in 1 apparaat! Wat kunnen ze toch veel tegenwoordig ; )

  Zo’n Nintendo Switch is z’n geld wel waard wat dat betreft.

 2. zegt:

  wij zitten heel erg te twijfelen om er ook een te kopen en dan is die hoofdzakelijk voor manlief want ik moet er niks van hebben van spelletjes. je hebt er genoeg voor zo te zien dus ik ga het even door geven aan le chef!
  fijn weekend lodi!

  1. Mandy zegt:

   Aah dit lijkt me ook leuk! Ik heb geen nintendo switch maar stiekem gaat het idee wel vaak door mijn hoofd omdat het er allemaal zo leuk uit ziet!

 3. zegt:

  Hier heb ik iemand die hem ook graag wil hebben. Maar vond hem nog wat prijzig. Misschien toch maar eens overwegen als ik zie hoe veelzijdig hij eigenlijk echt is.

  1. zegt:

   En anders eerst even de gratis link downloaden, dan kunnen ze zien of ze het echt leuk vinden.

 4. Caroline zegt:

  Lekker uitgebreide blogpost over spelletjes en games. Ideaal voor de liefhebbers!

 5. Wij hebben geen switch, maar lijkt me wel erg leuk en niet alleen voor de kinderen. Ik houd wel van dat soort computerspelletjes!

 6. zegt:

  Wat een leuke en vooral veelzijdige spelletjes zijn dit! Ik zou er haast een Nintendo voor gaan kopen!

 7. Tania zegt:

  Wat leuk. Vriend heeft een Switch, ga hem dit spelletje eens tonen

 8. Laura zegt:

  Het ziet er leuk uit. Zelf heb ik geen switch dus voor mij gaat proberen niet

 9. Bouchra zegt:

  Hier zijn mijn kids dol op hun Nintendo switch. Ze spelen nu veel Luigi Manson.

 10. Wat leuk! Echte klassiekers inderdaad.
  Hier hebben we trouwens geen Nintendo Switch; wel de ouderwetse spelletjes in de kast en die blijven populair.

 11. zegt:

  het ziet er erg leuk uit, alleen ben ik zelf echt helemaal niet van de computerspelletjes. nooit echt heel leuk gevonden ook eigenlijk

 12. jasmina zegt:

  Wij hebben een xbox en wii en mijn man wilt nu ook een switch…zucht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept