Wat is nu het ideale cadeau voor de online gamers

Wat is het ideale cadeau voor de online gamers

Heb jij online gamers in huis en weet je af en toe niet meer wat je kan geven voor een verjaardag. Want welke games zijn momenteel hot? Wat hebben ze nog nodig voor de Nintendo? In dit artikel lees je alles over het ideale cadeau voor de online gamers!

Online Gamers

Misschien ben je zelf wel een online gamer en speel je graag een spel op de Nintendo. Of zijn het de kinderen thuis of je partner die graag dat ene spel spelen. Hoe lastig is het om te weten welk spel nu favoriet is en waar koop je dit spel? Het ideale cadeau voor de online gamers is een eShop gamecard met nintendo shop tegoed. De eShop Gamecard is in verschillende bedragen te koop. Zo kan je kiezen voor vijftien euro, vijfentwintig of vijftig euro shop te goed, maar je kan ook een eShop Gamecard kopen bij de nintendo shop voor 75 euro te goed of 100 euro.

Wat is de eShop gamecard

Wat is nu zo een eShop Gamecard? Je hebt de Nintendo shop, dit is een digitale winkel waar de online gamers informatie kunnen vinden over de nieuwste games, gratis demo’s downloaden en digitale software kopen. Deze software komt niet in een kaartje die je in de Nintendo plaatst, maar komt met een code. Deze code kan je heel makkelijk op de Nintendo zelf intypen. Na het downloaden, kan de online gamer het spel meteen spelen.

Het voordeel van de eShop Gamecard is dat dit een snel, eenvoudig en veilig alternatief voor creditcard is. Online Gamers kunnen hun favoriete spel makkelijk kopen en meteen spelen.

Hoe werkt zo een gamecard

  1. Zet de Nintendo Switch aan en navigeer in het hoofdmenu naar ‘Nintendo eShop’ (onderin beeld).
  2. Kies je Nintendo-account om de Nintendo eShop te openen.
  3. Kies in het menu van de Nintendo eShop voor de optie ‘Code gebruiken’.
  4. Voer de downloadcode van 16 tekens in en volg verdere instructies op het scherm.

Samen spelen of alleen

Ook hier in huis heb ik online gamers en niet alleen de tieners houden van een spelletje spelen op de Nintendo Switch, ook ik ben fan. Zo speel ik elke avond Harvest Moon One World op de Nintendo Switch. Maar ook spelen we vaak met zijn vieren Super Mario Party. Het online gamen op de Nintendo is dus niet alleen maar solo spel, er zijn ontzettend veel spellen te koop waarbij je elkaar uit kan dagen en concurreren.

Lees ook: Review- Harvest Moon One World.

Het ideale cadeau

Dus zoek jij nog een ideaal cadeau voor de online gamers, denk dan zeker aan de eShop Gamecard voor de Nintendo. Ideaal omdat de gamer zelf zijn of haar spel, dan wel abonnement aanschaffen. Een cadeau waar ej altijd mee scoort!

foto gratis afbeelding via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept