De nieuwste games voor de Nintendo Switch – cadeautips

De nieuwste games voor de Nintendo Switch - cadeautips

Samen spelen is zoveel leuker, ook met de Nintendo Switch! En nu de feestdagen voor de deur staan komen ook de verlanglijstjes in zicht. Nintendo Switch komt met de nieuwste games. Games om heerlijk alleen mee te relaxen of om gezellig samen te spelen met familie en vrienden.

De feestdagen vragen om nieuwe games

De feestdagen staan binnenkort weer voor de deur. En iedereen is druk met het maken van zijn of haar verlanglijstje. Ontdek de nieuwste games voor de Nintendo Switch voor dit najaar. Games om heerlijk alleen mee te relaxen of om gezellig samen te spelen met vrienden of familie. De Nintendo Switch heeft ook dit najaar veel te bieden! En deze spellen staan natuurlijk prima op jouw wenslijstje! Maar welke nieuwe games zijn er dan?

Lees ook: Sinterklaas verlanglijstje- 12 x cadeau inspiratie voor kinderen.

Big Brain Academy: Knappe koppen

Een van de nieuwe games voor de Nintendo Switch is Big Brain Academy: Knappe koppen! Big Brain Academy: Knappe koppen verschijnt op 3 december en is een leuke nieuwe multiplayer party game die iedereen kan spelen. Er zijn diverse activiteiten in vijf categorieën: Visie, Geheugen, Analyse, Rekenen en Inzicht. Spelers kunnen deze activiteiten solo spelen, maar ook met maximaal vier spelers tegelijk in de lokale multiplayerstand, en zelfs tegen breinen van over de hele wereld.

Klik hier voor het spel

Big Brain Academy

Mario Party Superstars

Op 29 oktober kwam er al een nieuwe game uit namelijk Mario Party Superstars. Dit spel is een feestje om met familie of vrienden te spelen. Mario Party Superstars bevat vijf spelborden die allen hun eigen, unieke evenementen met zich meebrengen. De game bevat een collectie van 100 minigames uit de hele Mario Party-serie.

De online multiplayerstand is zowel goed voor een snel potje met vrienden als een marathonsessie van maar liefst 30 beurten. Daarnaast kan een solo-speler het online opnemen tegen willekeurige spelers van over de hele wereld.

Klik hier voor het spel

De nieuwste games voor de Nintendo Switch - cadeautips

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Een van de favoriete spellen van mijn kinderen is Super Mario 3D + Browser’s Fury. In dit spel ga je samen met Mario, Luigi, Peach en Toad op avontuur om Sprixieland te redden. Probeer in dit spel voor de Nintendo Switch omsamen met je familie of vrienden de prinses te redden in Super Mario 3D World. In het bonusavontuur Bowser’s Fury moet je alleen of met een vriend Bowser Jr. helpen om zijn vader, de angstaanjagende Furie-Bowser te verslaan. 

Klik hier om te zien waar je het spel kan kopen

Super Mario 3D world

WarioWare: Get It Together!

Met WarioWare: Get It Together!speel je de meest waanzinnige microgames als Wario of zijn vrienden. Microgames zijn superkorte en knotsgekke minigames. Elk personage heeft een eigen vaardigheid, waardoor je elke microgame op unieke wijze kunt voltooien. Voor het eerst in de serie kun je ook met z’n tweeën microgames spelen op hetzelfde scherm of met ieder een eigen Nintendo Switch. Heerlijke chaos! Probeer het uit in de gratis demo in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch.

Kijk hier waar je dit spel kan kopen

WarioWare: Get It Together

Wenslijstje voor de feestdagen

De nieuwste games voor de Nintendo Switch, komen prefect op tijd voor de verlanglijstjes voor de feestdagen. Want deze games zijn natuurlijk super leuk cadeau te geven of te krijgen. Ook leuk voor kinderen of familieleden die Animal Crossing New Horizons spelen is Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise, een betaald download content waarmee het spel uitgebreid kan worden.

Lees ook: Waarom wij toch voor de Nintendo Switch kozen.

Lees ook: Wat is nu het ideale cadeau voor de online gamers.

Lees ook: Splatoon 3 review.

foto’s beeldbank Nintendo / affilate

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept