Sinterklaas verlanglijstje: 12x cadeau-inspiratie voor kinderen

Sinterklaas verlanglijstje. 12x cadeau-inspiratie voor kinderen

December, het lijkt nog een tijd weg, maar voor je het weet doet de Sint alweer zijn intreden in het land. Tijd dus voor de kinderen om hun Sinterklaas verlanglijstje in te gaan vullen. Cadeau-inspiratie voor kinderen, Hasbro helpt ons en heeft een top 12 must-have kindercadeaus op een rij gezet.

Sinterklaas verlanglijstje kindercadeaus

De pepernoten liggen alweer maanden in de winkels en ook de cadeauboeken komen alweer met de post. Tijd voor Hasbro om de top 12 must-have kindercadeaus op een rij te zetten. Tenslotte willen kinderen hun Sinterklaas verlanglijstje nu maar wat graag invullen. Hebben ze nu minder inspiratie, kijk dan eens naar dit lijstje. Wie wat haal jij hier cadeau-inspiratie uit.

Furreal Dimples mijn speelgoed Dolfijn

Welk kind wil er nu geen speelgoed dolfijn op zijn of haar Sinterklaas verlanglijst zetten en met Dimples de dolfijn is het altijd dolle pret. Deze interactieve dierenknuffel is binnen de kortste keren de nieuwe beste vriend van jouw (klein)kind, want Dimples kan meer dan tachtig geluiden maken en is gek op haar bijgeleverde vishapje. Ze wordt graag geborsteld en als je haar aait, kwispelt ze zachtjes met haar vin. En rol je haar bal naar haar toe? Dan probeert ze ‘m terug te slaan!

Leeftijd: 4+, adviesprijs: € 109,99. Voor meer informatie klik hier

verlanglijstje sinterklaas speelgoed, knuffel dolfijn

Play-Doh taarten oven

In deze speelgoedbakoven van Play-Doh maak je de meest mooie taarten. Plaats Play-Doh-klei in de bakvorm, zet ‘m in de oven en kijk hoe de taart rijst. Wanneer de taart klaar is, hoor je ‘ping’. En dan is het tijd om jouw taart te decoreren! Met toefjes garnering die je maakt met decoratiegereedschap of allerlei kleurrijke Play-Doh-toppings. Voor nog meer creatief speelplezier heeft elke Play-Doh-taart een geheime holte om een kleurrijke verrassing in te stoppen voor wanneer je de taart snijdt! 

Leeftijd: 3+, adviesprijs: € 29,99. Hier vind je alle informatie over de speelgoedbakoven

Een speelgoedbakoven van Play-Doo op het verlanglijstje van Sinterklaas

Play-Doh Top Tandarts

Misschien niet een cadeau waar kinderen meteen aan denken om op hun Sinterklaas verlanglijstje te zetten, want naar de tandarts gaan is niet bij iedereen de favoriete hobby. Maar eng is deze superleuke Play-Doh-set. absoluut niet. Laat je patiënt zijn Play-Doh-tong uitsteken en maak met de tandenvorm een hele rij Play-Doh-tanden. Staan ze scheef? Dan maak je met de speciale zilverkleurige klei een beugel. Gaatje gespot? Even boren met de handmatig aangedreven speelgoedboor en je vult ‘m met de spuitpers vol goudkleurige klei. Naast het boortje bevat de set uit een speelgoedpincet, tandenstoker, spiegeltje, spuitpers, tandenvorm, tandenborstel, flos, beugelroller, speelgoedpatiënt én acht potjes klei. 

Leeftijd: 3+, adviesprijs: € 19,99.

Play-Doh Wheels Monstertruck

Kijk nu hoe gaaf deze Play-Doo Wheels monstertruck is! Kinderen maken heel goed zelf Play-Doh-auto’s met het vormpje en daarna kunnen ze deze verpletteren in de happende kaken van de truck of onder zijn grote banden. De speelgoed-monstertruck perst ook Play-Doh-vlammen en -rook uit de uitlaat en de speelgoedmotor. Voeg extra obstakels toe aan de monstertruckrally met kegels en andere vormen die je kan maken met de halve vormpjes. De terreinklei is nóg leuker om te kneden en pletten dan de gewone Play-Doh-klei. 

Leeftijd: 3+, adviesprijs: € 19,99. Klik hier voor het artikel

cadeau tip voor de Sint een Play-Doh Wheels Monstertruck

FurReal GLAMALOTS

De FurREAL GLAMALOTS zouden toch op elk verlanglijstje van dierenliefhebbers moeten staan, want geef jij je huisdier graag de gekste outfits aan, maar is de hond of kat het daar niet helemaal mee eens? Voor de FurReal GLAMALOTS van Hasbro kan het niet gek genoeg! Want hoe makkelijk is het dat je GLAMALOT keurig stil blijft zitten terwijl jij ‘m verzorgt en verkleedt. En vervolgens loopt ‘ie braaf met je mee tijdens een zonnige wandeling in het park of in je tuin. 

Leeftijd: 4+, adviesprijs: € 29,99

Disney Princess het ultieme feestkasteel

Of het Disney Princess ultieme feestkasteel op veel Sinterklaas verlanglijstjes komt te staan, dat weet ik niet, want wat een geld. Maar wat gaaf ook! Dat kinderen hiervan dromen, dat snap ik heel goed. Alle prinsessen verzamelen zich in het Disney Princess Het Ultieme Feestkasteel! Dit ultieme feestkasteel is zo’n 122 cm, onderverdeeld in drie verdiepingen en zes kamers. Met de complete inrichting is dit speelhuis een droom voor elk kind dat graag met poppen speelt. Het poppenhuis is uitgerust met een set van 29 accessoires, inclusief vorken, lepels, een theepot, theekopjes, borden, een kam, een spiegel, … genoeg om je fantasie helemaal de vrije loop te laten. Bovendien lichten de bovenste raampjes op met vuurwerk en klinkt er tegelijk muziek. Spektakel gegarandeerd. 

Leeftijd: 3+, adviesprijs: € 179,99

Het cadeau voor op het sinterklaas lijstje Disney Princess het ultieme feestkasteel

Nerf Fortnite Heavy SR

Fortnite-fans, opgelet: met de Nerf Heavy SR-blaster zie je eruit alsof je zó uit de game bent weggelopen. Bovendien is dit de langste Nerf Fortnite-blaster ooit. Hij is meer dan een meter lang! Zo laat je je tegenstanders al zweten voordat je ook maar een schot hebt gelost. De blaster is voorzien van de Red Camo Wrap uit het spel en komt met een clip voor zes darts en zes officiële Nerf Mega-schuimdarts. Laad de blaster met de clip, schuif de grendel om een dart klaar te maken voor vuren, en haal de trekker over om je doelwit te bestoken. Met die langeafstandsschoten ben jij in control! 

Leeftijd: 8+, adviesprijs: € 64,99

NERF Ultra select

Darts die verder én nauwkeuriger schieten, daar zorgt de NERF Ultra Select-blaster wel voor. Deze blaster heeft ruimte voor in totaal twintig darts. Tien van de inbegrepen darts zijn ontworpen voor afstand (tot wel 36 meter!) en de andere tien voor nauwkeurigheid. Met een knop op de blaster selecteer je welke darts je wilt afvuren en kom je, als je het slim speelt, geheid als winnaar uit de strijd!

Leeftijd: 8+, adviesprijs: € 79,99, Klik hier voor meer informatie

Nerf Hasbro

NERF Fortnite B-AR

Nu heeft Nerf nog meer, namelijk de Nerf Fortnite B-AR blaster die ook geïnspireerd is op de apparatuur uit Fortnite. Maakt je klaar voor actie met deze gemotoriseerde dart-blasting! De blaster is voorzien van de Converge Wrap uit de game en heeft een verwijderbare clip voor tien darts en tien officiële Nerf Elite-darts. Alles dat je hoeft te doen om een dart af te vuren, is de blaster laden, de versnellingsknop vasthouden en de trekker overhalen. De darts zijn gemaakt van schuim, dus zowel geschikt voor binnen als voor buiten.  

Leeftijd: 8+, adviesprijs: € 57,99. Meer artikelen vind je hier

Monopoly

Monopoly komt elke keer met nieuwe spellen en dat vinden de echte Monolpy fans, natuurlijk super leuk. Nu kan je het ‘normale’ spel spelen, maar hoe gaaf is het om ook andere varianten in huis te hebben

Monopoly Junior Peppa Pig

Voor de jongeren kinderen is er Monopoly Junior Peppa Pig. Hoe leuk is dit! Met Peppa, George, Mama of Papa Big als pion koop je Peppa’s huis, de tuin van Opa Big of Sneeuwberg. Plus, je oefent ook gelijk je telvaardigheden met het tellen van het Monopoly-geld. Deze mag zeker niet op het Sinterklaas verlanglijstje ontbreken!

Leeftijd: 5+, adviesprijs: € 24,99. Klik hier voor dit artikel

Lees ook: Monopoly Valsspelers editie.

Monopoly Bouwen

Het Monopoly-spel met een strategische twist dat tot leven komt op Monopoly Eiland, in het midden van het bord. Met deze strategische game koop je eigendommen, in je huur en verzamel je bouwmiddelen. Daarnaast gebruik je de bouwblokken om je eilandstad te bouwen. Hoe meer je bouwt, hoe meer punten je verzamelt. En heb je het penthouse gebouwd? Dan heb je gewonnen.  

Leeftijd: 8+, adviesprijs: € 34,99. Hier vind je alle informatie over dit artikel

 Monopoly vals geld

In Monopoly Vals Geld zijn dingen niet altijd zoals ze lijken. Er is nepgeld en er zijn nepkanskaarten in het spel! Gelukkig deelt Mr. Monopoly zijn decoder met je, zodat je de nepitems kunt identificeren en nog steeds flink geld kunt verdienen. Daarnaast krijg je ‘beschuldigingsmunten’ waarmee je je tegenstanders kunt uitdagen. De speler met het meeste geld aan het eind van het spel – echt óf nep – wint!  

Leeftijd: 8+, adviesprijs: € 29,99. Koop dit artikel hier

Wees op tijd met je inkopen

Het is verstandig om de kinderen alvast de Sinterklaas verlanglijstjes te laten maken, tenslotte kan het voor de sint dit jaar aardig druk zijn wat inkopen betreft. Begin op tijd om teleurstellingen te voorkomen. En laat je inspireren hier in dit artikel of verder op mijn blog waar je nog veel meer kinderspeelgoed tegen kan komen.

Lees ook: COBLO- kleurrijke magnetisch speelgoed.

foto’s uitgelicht gratis afbeelding van Marjon Besteman via Pixabay/ beeldbank Hasbro

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept