Nachtmode- Van pyjama tot loungewear, voor iedere dag

Nachtmode- Van pyjama tot loungewear, voor iedere dag

Bij nachtmode denk je niet meer aan een pyjama of nachthemd alleen voor ’s nachts. De nachtmode van tegenwoordig kunnen naast in bed, ook prima overdag gedragen worden. Makkelijk tijdens een thuiswerkdag, in het weekend op een luie zondag of ’s avonds na het douchen. Waar vind je deze leuke loungewear?

Nachtmode is niet meer alleen om in te slapen

Dacht je bij nachtmode vroeger aan van die lange nachtjaponnen die dichtgeknoopt waren van nek tot enkel, is dit natuurlijk allang niet meer zo. Natuurlijk kan je nog prima in een lang nachthemd slapen, wanneer je dit wil. Maar de pyjama’s en nachthemden zijn tegenwoordig veel moderner en echt niet meer alleen om in te slapen.

De leukste loungewear

Bij Hunkemöller vind je de leukste loungewear. Pyjama’s waar je ’s avonds na het douchen heel goed mee op de bank kan zitten, maar ook ideale kleding is voor een luie zondag. Deze loungewear zit niet alleen super comfortabel, het staat hartstikke leuk en is lekker warm en cosy! Om nu de leukste combinaties te maken kan je bij Hunkemöller pyjama broeken en shirts los kopen. Zo kies jij helemaal je eigen kleur en stijl.

Comfortabel en warm

Het is trouwens niet alleen de nachtmode die zo lekker warm en comfortabel zit. Ook de ochtendjassen en pantoffels voor dames passen helemaal in het warm en comfy rijtje thuis. ’s Ochtends vroeg is niets fijner om even een duster over je pyjama of nachthemd aan te trekken, zeker nu het ’s morgens weer een stuk frisser is. En met warme pantoffels aan je voeten is het toch prima thuiswerken.

Lazy Sundays

Misschien werk jij nog veel thuis, maar het kan ook zijn dat je weer volop naar het werk toe gaat. Maar. Of ben je misschien druk met een studie? Dan is het fijn om op een luie zondag je te kleden in een comfortabel huispak. Maar ook tijdens een ontspannen Netflix avondje op de bank is het toch fijn om een warme, zachte pyjama of loungepak te dragen. En is het kouder dan trek je hier gewoon een lekker warm vest overheen.

Thuiswerken in je huispak

Ook al kunnen we weer meer, velen hebben het thuiswerker (her)ontdekt en zullen de toekomst misschien ook wel meer thuis willen werken. Thuis draag je natuurlijk het leefst comfortabele kleding en dan is huispak ideaal, maar wel een waarmee je gezien kan worden tijdens het videobellen en niet dat ze denken dat je nog in je pyjama zit. Met de loungewear van Hunkemöller en naast dat je steeds meer mensen overdag in loungewear ziet lopen, hoeft dat zeker niet alleen thuis te zijn. Een huispak kan ook prima buiten de deur gedragen worden.

Dear to wear

Hoewel nachtmode niet meer alleen voor ’s nachts is en je steeds meer mensen ziet die een comfortabele pyjama of huispak overdag dragen, ga jij de straat op dan moeten de mensen natuurlijk niet denken dat je net uit bed komt. Draag jij je favoriete loungewear daarom buiten met een stoere jas en sneakers. Dus bewaar jouw pyjama niet alleen om in te slapen. Kies voor een lekkere stof en hippe kleuren en draag deze ook gewoon overdag, iedere dag!

foto’s Hunkemöller/ gratis afbeelding van tookapic via Pixabay/samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept