Modepoppen en accessoires van Na! Na! Na! Surprise – Sinttip

Modepoppen en accessoires van Na! Na! Na! Surprise - cadeau tip

Het is tijd voor een overload aan Na! Na! Na! Surprise glam, want dit najaar biedt Na! Na! Na! Surprise een hoog pluche-, mode-, en knuffelgehalte. En welke jonge dame wil dit nu niet? Er komen nieuwe reeks aan modepoppen en accessoires uit. Hier zie je ze allemaal!

Na! Na! Na! Surprise

Nu de avonden langer worden en de temperaturen dalen is tijd voor een overload aan glam van Na! Na! Na! Surprise! Dit najaar brengen ze een nieuwe reeks aan modepoppen en accessoires uit met wederom een enorm hoog pluche-, mode-, en knuffelgehalte. Én uiteraard een look die altijd is geïnspireerd op hun favoriete dieren. Tijd om je besties uit te nodigen voor de leukste sleepover party ooit! Leg de slaapzakken maar vast klaar.

Modepoppen en accessoires

Wanneer ik terug kijk naar toen ik zelf jong was, kon ik uren spelen met poppen en hun accessoires. En wat dat ben ik wel eens jaloers op de kinderen van nu, want wat een leuk speelgoed hebben ze tegenwoordig allemaal. Kijkend naar de modepoppen en accessoires van Na! Na! Na! Surprise is het volgende nieuw:

Teens Slumber Party

Maak kennis met de twee nieuwe Teens Slumber Party sets Lara Vonn en Mila Rose; twee nieuwe zachte, knuffelbare en poseerbare modepoppen (28 CM). Lara Vonn heeft zich voor haar look laten inspireren door een teddybeer en Mila Rose door een Perzische kitten. Zij dragen een schattige pyjama, slippers en een oogmasker voor een superleuk slaapfeestje. Allebei zijn ze helemaal klaar voor een superleuk slaapfeestje met hun vriendinnen. 

Klik hier voor alle informatie

3-in-1 Backpack Bedroom

Ontdek de modieuze 3-in-1 Backpack Bedroom speelsets. Deze schattige, zachte speelset is 3-in-1: een stijlvolle rugzak, een schattige slaapkamerspeelset met o.a. een bed, kast en spiegel en een limited edition-modepop. 
Jennel Jaguar heeft prachtig, lang haar en draagt haar favoriete kledingstuk: haar schattige, pluizige jaguarmuts. De rugzak is zacht en pluizig in Jaguar stijl, met een look die perfect past bij Jennels persoonlijkheid. Sarah Snuggles heeft ook prachtig lang haar en deze set is volledig in teddybeer look en stijl wat past bij Sarahs persoonlijkheid. 

Klik hier voor het product

cadeau tip Modepoppen en accessoires  de 3-in-1 backpack bedroom

Unieke mooie poppen om te verzamelen. 

Glam-serie 

Lekker uitgeslapen en klaar voor een beetje glam in de ochtend? Geef je leven nog meer glamour met de Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 zachte modepop uit de Glam-serie! Je krijgt 2-in-1 met een zachte modepop én een verzamelbaar tasje van metallic stof met dierenthema en clip! De Glam-serie glinstert als nooit tevoren door de adembenemende poppenmode met dierenthema. De Glam-serie omvat 6 supermooie, zachte modepoppen om te verzamelen. 

Hier vind je alle informatie

Teens serie 2

Pluche en glamour horen bij hun manier van leven. Ze hebben een zwak voor mooie mode en zien er altijd perfect uit, of ze nou chillen met hun vrienden en vriendinnen of over de pluizige loper lopen. Zij zijn wild op stijl. De Na! Na! Na! Surprise Teens zijn prachtige, zachte modepoppen van 28 cm met heel veel persoonlijkheid en een glamourstijl. Verzamel ze alle vijf!

Klik hier voor alle informatie

Verkoopadviesprijzen:

Teens Slumber Party: € 44,99, 3-in-1 Backpack Bedroom: € 49,99, Glam-serie: € 25,99, Teens serie 2: € 39,99

Voor op de wenslijstjes van Kerst en Sinterklaas

Wie maak je nu niet blij met deze leuke modepoppen en accessoires. Want dat is het met Na! Na! Na! Surprises, je hebt niet alleen een leuke pop in handen, maar ook meteen leuke accessoires die helemaal bij deze pop horen. Elke poppenmoeder maak je hier toch blij mee! Ben je nu op zoek naar nog meer poppen? Denk dan eens aan Rainbow High.

foto’s beeldbank/ affilate

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept