De leukste LEGO sets voor de decembermaand

Getallentrein - Leren tellen LEGO

LEGO is en blijft populair, ook tijdens de Sinterklaas periode en het kerstseizoen. De leukste LEGO sets om cadeau te geven, perfect voor pakjesavond of onder de kerstboom op een rij. Van het Heartlake City Grand Hotel met een pianobar, een spa en zelfs een echt penthouse, tot een stuntshowset om je eigen kerstcircus mee op te voeren.

De leukste LEGO sets

Maar er is veel meer. Om de feestmaand extra glans te geven, staan er op het toetje van het kerstmenu dit jaar LEGO cupcakes, met afneembaar glazuur, speelgoedkaarsjes en stickers om ze helemaal zelf te versieren. Bovendien ontwikkelde LEGO Build & Talk, een tool om het voor ouders ook leuk te maken om spelenderwijs met hun kinderen te praten over de veiligheid van online spelen. Hieronder de leukste cadeaus voor de decembermaand op een rijtje. 

Lees ook: Kerstballen, cadeaus en december tips voor deze feestmaand

Heartlake City Grand Hotel

Ga op reis in het Heartlake Grand Hotel City van LEGO® Friends. Hoe gaaf is dit! Jouw kindje kan inchecken bij de receptie en hier met haar LEGO vriendjes een luxueus verblijf beleven. Van een pianobar tot suites met eigen badkamer, en zelfs een spa en penthouse. Dankzij de meegeleverde seizoen accessoires kiest jouw kind zelf het decor en kan ook het personeel van het hotel helemaal in eigen outfit worden gestyled.  Klik hier voor een verkooppunt

Jouw kindje kan zich helemaal uitleven met dit prachtige Heartlake City Grand Hotel

Stuntshow Arena 

Is jouw kind een echte waaghals? Met de LEGO® City Stuntshow arena kunnen kinderen spectaculaire shows bedenken. Salto’s met 2 coole monstertrucks of een stuntmotor met vliegwielaandrijving die door een ring van vuur vliegt. Geen enkele show is hetzelfde dankzij de stuntmodules die je eenvoudig opnieuw kunt rangschikken. De set bevat 6 minifiguren, waaronder 3 personages uit de LEGO City tv-serie. 

Creatieve feestkit

Vraag maar alvast aan jouw kindje of hij of zij dit jaar voor het kersttoetje zorgt, want met de LEGO® DOTS creatieve feestkit ziet het kersttoetje er dit jaar heel anders uit. Jouw kind kan echt uitpakken en aan de slag met 8 speelgoed-cupcakes om van te smullen. Onder het afneembare ‘glazuur’ is een geheim vakje verborgen voor snoepjes of andere kleine verrassingen. Naast tegels, kaarsjes en stickers bevat deze set ook feestelijke inspiratie voor ouders om hun kind een geweldige dag te laten beleven.

Klik hier voor de DOTS

De kinderen zorgen voor de toetjes deze kerst met deze leuke LEGO DOTS

LEGO® Technic model van een robuuste sleepwagen

LEGO® Technic valt toch ook onder de leukste LEGO sets voor de decembermaand, want ook al heeft jouw (klein) kind nog geen rijbewijs hij of zij kan wel achter het stuur van de robuuste sleepwagen van LEGO® Technic kruipen. Deze trucks bevat zoveel mechanische functies waardoor je kind realistische bewegingen kan maken met het voertuig. Denk aan het activeren van de kraan, het omhoog pompen van de kraanarm, de lier uittrekken en de steunpoten uitschuiven. Als kers op de taart beschikt de sleepwagen over een lift-as om extra wielen omlaag te brengen en het gewicht nog beter te verdelen. Sommige papa’s worden ongetwijfeld jaloers. 

Kijk hier voor alle product informatie

Deze LEGO® Technic sleepwagen is leuk voor jong en oud

Getallentrein – Leren tellen

De allerkleinsten LEGO fans kunnen leren tellen met de LEGO® DUPLO® Mijn eerste Getallentrein. Op een leuke manier kan je peuter de trein in- en uitladen, stapelen en op volgorde zetten. Daarbij krijgt hij of zij de hulp van een LEGO meisje, jongen en hond. Ontdek samen een fantasierijke wereld vol leerzaam speelplezier!

Build & Talk Online programma

Dit hoort misschien niet thuis bij de leukste LEGO sets voor de decembermaand maar wel het benoemen waard. LEGO ziet het namelijk als haar rol om kinderen te helpen veilig te spelen, niet alleen offline maar ook online. Het bedrijf zag dat het bekijken van online video’s door kids die jonger zijn dan 7 jaar met maar liefst 70% is gestegen sinds de pandemie. 65% van de ouders praat met kinderen over schermtijd en de mogelijke gevaren ervan, maar dat leidt vaak tot conflicten. LEGO komt nu met Build & Talk. Dit programma helpt je als ouder om op speelse wijze het gesprek met je kind aan te gaan over privacy en veilig delen online. Je kunt de verhaallijn downloaden, waarin opdrachtjes voor de kinderen en voorbeeld vragen voor de ouders zijn verwerkt. Verder heb je alleen LEGO stenen of kleurpotloden nodig.

Nog een leuke tip wat LEGO betreft is het gratis LEGO magazine en de LEGO Life App

foto’s beeldbank


 

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept