Kerstballen, cadeaus en december tips voor deze feestmaand

kerstballen, kerstmis en meer

Waar koop jij je cadeaus voor de december maand? Koop jij deze in stenen winkels of koop jij ze online? En je kerstspullen, he kerstboom. kerstballen en piek? Waar koop je die?

Waar koop jij je cadeaus

Ga jij naar de winkels toe om je cadeaus te kopen voor de december maand of bestel jij veel online en laat dit thuis bezorgen. Ik vind de kerstsfeer heel erg fijn en kan echt genoten van door de stad te lopen en hier in de etalages te kijken. Sowieso vind ik het buiten lopen nu hee erg fijn en dan wel bij de mensen naar binnen kijken en genieten van al de lampjes en sfeer. Maar even terug naar online winkelen. Steeds meer mensen bestellen online en dat merk je. Wil je al de cadeaus op tijd binnen hebben, zorg dan dat je jouw cadeaus tijdig besteld.

Kerstbomen online bestellen

Ook je kerstboom kan je online bestellen. Misschien wel net zo makkelijk want neem zo een ding maar eens mee in de auto. En de kerstballen, piek en slingers, die kan je natuurlijk ook online kopen, alhoewel in de winkel kijken naar al die mooie ballen is natuurlijk ook heel leuk.

Lees ook: HEMA kerst: van decoratie, feestkleding tot cadeaus.

Kom in kerst sfeer

Hoe leuk is het om nu weer in de kerstsfeer te komen? Kerst muziek op, kaarsjes aan en aan de chocolade kerstkransen.

Lees ook: DIY Kerstkaarten maken.

Kerstballen en meer

kijk dan meteen naar de kerstlichtjes, kerstballen, maar bijvoorbeeld ook leuk zijn waxine houders, een serveerplankjes of een tulband bakvorm. Als dit geen leuke tips zijn!

Ook ik moet nog winkelen

Ik moet ook snel aan de online bestellingen gaan, want mijn zoon is bijna jarig en wil graag een diabolo krijgen, nu stimuleer ik buitenspelen graag, dus vind ik dit een prima cadeau.

Benieuwd naar kerstspullen? kijk hier voor producten

foto pixabay  

 
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Als bij met school op tweedaagse zijn, doen we ook circustechnieken.
    Sommige kinderen zijn erg goed met die diabolo!
    Ongelofelijk.

    1. Leuk! Ben ook heel benieuwd hoe hij het gaat doen, hij was erg enthousiast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept