De perfecte feestoutfit voor mannen tijdens de feestdagen

overhemden, perfecte feestoutfit

Het lijkt allemaal nog even te duren maar voor je het weet begint de december maand alweer. Hopelijk kunnen we deze kerst weer gezellig om tafel zitten met de hele familie, maar ook de kerstborrels op het werk kunnen wellicht weer plaatsvinden. Wat trek je aan? Hier de perfecte feestoutfit voor mannen.

Net, maar niet te

Natuurlijk hoef je niet in smoking aan het kerstontbijt te zitten met jouw gezin. En deze smoking hoeft ook ’s avonds niet aan wanneer je jouw ouders of schoonouders gaat bezoeken. Tenminste het mag natuurlijk wel. Laten we wel zijn, na een lange tijd zonder feesten, is het misschien wel leuk om deze keer helemaal uit te pakken. Maar dat is natuurlijk helemaal aan jou. En netjes aan het ontbijt, de brunch of het diner verschijnen, dat wordt natuurlijk wel gewaardeerd.

De perfecte feestoutfit

Vrouwen hebben vaak wel een aantal feestjurken in de kast hangen. Zwarte jurkjes, kort, lang. strak of wijd. Voor mannen is dit vaak lastiger. Niet elke man heeft een net pak in zijn kledingkast hangen. Of misschien had je dit wel, maar ben je door het vele thuiswerken steeds meer jeans en shirts gaan dragen en heb je eigenlijk geen nette overhemden meer in je kast? De vraag is, wat trek je dan aan met de feestdagen? Wat zijn nu perfecte outfits voor mannen?

Lees ook: Chic feest op de planning? Zo zie je er op je mooist uit.

Een net overhemd

Een man is al snel netjes gekleed wanneer hij een net overhemd aan trekt. Belangrijk hierbij is dat de pasvorm goed zit. Deze verschillende pasvormen vind je bij bij Hemd voor hem. Mijn man zijn favoriete overhemden zijn van het merk Olymp mede door de verschillende pasvormen die je hier kan vinden. Hij kiest voor een modern fit pasvorm. Deze overhemden en pasvorm zijn perfect voor naar kantoor, casual of op een feest. Met de feestdagen draag je een overhemd met een nette broek en blazer. Wil je nu helemaal over de top met je feestoutfit dan ga je verder. Met een stropdas of vlinderstrik.

overhemden van Hemd voor hem zijn ideaal voor de feestdagen

Een vlinderdas of stropdas

Een stropdas en vlinderstrik zijn van die accessoires die net als manchetknopen minder vaak gebruikt worden. Natuurlijk zijn er mannen die elke dag een stropdas dragen, met of zonder jasje, Maar toch, je ziet het steeds minder. Een stropdas wordt vaker gedragen tijdens een formele gelegenheid en kunnen ook in vele kleuren en prints gedragen worden. Meestal wordt de stropdas gedragen onder een pak. De strik is juist iets wat gedragen wordt met een smoking. Dus ga jij echt helemaal in het chic, heb jij en feest waar een smoking gevraagd wordt, ga er dan vol in en kies ook meteen een mooie strik.

De perfecte feestoutfit voor mannen tijdens de feestdagen

Hemd voor hem

Bij hemd voor hem vind je naast overhemden ook ondergoed, sokken, shirts, truien en nog veel meer. Het is een webwinkel waar de man zich helemaal kan stijlen en naast een feestoutfit ook absoluut kan slagen voor kleding naar het werk of voor in zijn vrije tijd. Ben jij al klaar voor de feestmaand?

Lees ook: Feestkleding voor dames- zo combineer jij jouw jurk met pailletten

foto beeldbank hemd voor hem/ lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept