Chic feest op de planning? Zó zie je er op je mooist uit

Chic feest op de planning? Zó zie je er op je mooist uit

Van een groot feest met collega’s tot een fancy bruiloft: van tijd tot tijd heb je een chic feest op de planning staan. Dan is het wel zo leuk om uit te pakken, en er op je best uit te zien! Doe hier net even wat meer je best voor dan bij een eenvoudiger feestje, zodat je nóg meer in de feeststemming terechtkomt! Hoe dit je lukt? Je leest het hier!

Lingerie als basis

Hoewel het niet de bedoeling is dat iedereen het te zien krijgt, zien we het toch als een belangrijke basis: je lingerie! Vergeet namelijk niet dat het ook leuk is om aandacht te besteden aan de kleding die je ónder je zichtbare outfit draagt. Mooie lingerie maakt dat je zelfvertrouwen een boost krijgt. Zo zie je er dus alleen maar beter uit op dat feestje.

Jurk als feestelijk kledingstuk

Hét kledingstuk voor een feest? Dat is toch wel de jurk! Ga voor een zwierig exemplaar om de show te stelen op de dansvloer, of kies juist voor een nauwsluitende jurk voor een elegante look. Er zijn veel stijlvolle jurken om uit te kiezen – de keuze is helemaal aan jou. De ene keer heb je zin om een lange jurk te dragen, en de andere keer wil je je benen juist meer laten zien met een kortere jurk. Let verder ook op een eventuele dresscode: misschien staat hierin al vermeld wat er van je outfit wordt verwacht. Het kan je bijvoorbeeld ook helpen om de juiste kleur te kiezen! Zeker bij bruiloften is het nogal eens gebruikelijk dat er aan de gasten wordt gevraagd om zich aan een kleurenthema of dresscode te houden.

Dansschoenen aan

Wat is een jurk zonder bijpassende schoenen? Precies: je schoenen verdienen ook de nodige aandacht. Je kunt zeker voor een hak kiezen op een luxe feest. Let er echter wel op dat je hier goed op kunt lopen: dat is nog wel belangrijker. Ben je van plan om de dansvloer te betreden? Kies dan liever voor schoenen die comfortabel genoeg zitten om de sterren van de hemel te dansen. Een lage hak staat bijvoorbeeld ook sierlijk, evenals een veterschoen zonder hak.

Heerlijke geur

Om alle zintuigen te prikkelen, kun je ook een heerlijk parfum dragen. Houd het enigszins subtiel en doe er niet enorm veel van op. Met een goed parfum is dat al voldoende!

Mooie make-up

Houd je van make-up? Een chic feest is uiteraard ook een ideale aangelegenheid om uit te pakken met je make-up look. Je hoeft het niet basic te houden, maar je kunt juist behoorlijk uitpakken. Ga daarom zeker voor die look met bijzondere oogschaduw, en draag die fel rode lipstick. Zo zie je er tiptop verzorgd uit!

Lees ook: Kleur je lippen rood met deze prachtige lipstick.

foto gratis afbeelding van Anastasia Gepp via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept