CATRICE Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick

CATRICE Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick

Een mooie kleur lipstick daar kunnen veel vrouwen niet genoeg van hebben. CATRICE komt nu met een nieuwe spannende kleur lipstick en wat helemaal mooi is, hij geeft niet af! ‘Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick’, die wil jij toch ook?

CATRICE Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick

Het is een hele naam vol, die nieuwe lipstick van CATRICE. Namelijk de Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick. Ondanks die lange naam is het een must-have voor alle vrouwen die dol zijn op lipstick. Met een levendig rood, cool nude of delicaat roze kleur is dit een spannende lipstick voor een geweldige look.

Lipstick Lovers

Een lipstick moet natuurlijk wel elke situatie aan kunnen, van maaltijden en tedere kussen tot het snuiten van je neus. En daar zit je met de nieuweMatt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick van CATRICE, helemaal goed. Deze lipstick is de perfecte partner voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden. Het blijft tot wel 12 uur zitten!

De nieuwe, super langhoudende Lipstick met moringa boter is een ideale partner voor een lange dag, hij overleeft met zekerheid elke situatie. Het maakt niet uit of dit een meeting, een lunch date of een sport sessie na het werk is. De vloeibare textuur voelt fijn licht aan op de lippen, droogt snel en laat een gladde, matte finish achter. De niet afgevende vloeibare lippenstift is verkrijgbaar in tien kleuren: van nude tinten tot felle lente- en zomerkleuren en klassieke rode nuances.
Adviesprijs €4,99

Een statement maken

Een lipstick die niet afgeeft vind je bij CATRICE. Een absolute must-have in elke lipstick collectie. “Leave An Impression, Not A Trace” – met CATRICE.

Meer Catrice make up koop je bij bol

CATRICE Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick is verkrijgbaar vanaf begin maart.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. zegt:

    Ik, als grote lipstick junkie, erg benieuwd naar deze. Ondanks dat ze al even te koop zijn, heb ik er nog geen een gekocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept