Waarom Weleda verzorgingsproducten gebruiken voor jou en je baby

Weleda verzorgingsproducten voor jou en je baby

Een verzorgingslijn voor jezelf en voor jouw baby, die vind je bij Weleda. Voor jou, als je zwanger bent, voor na de bevalling, voor je baby, maar ook voor jou en mij die zoeken naar producten die uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaan en 80% biologische ingrediënten. Daarom Weleda!

Waarom verzorgingsproducten van Weleda

Weleda heeft verschillende verzorgingslijnen die allemaal 100% natuurlijk ingrediënten bevat. Hierdoor hou jij je huid gezond en in balans. De 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten versterken en ondersteunen processen in je huid op een natuurlijke manier. Nu vind je hier verschillende verzorgingsproducten en zijn ze misschien wel het bekendste van de mama en babyverzorging producten, maar je vind hier ook alle producten voor jou en mij.

Kan ik dit gebruiken als ik zwanger ben

Ben je zwanger dan is het sowieso fijn om je zwangere buik goed te verzorgen. Maar ook je dijbenen, billen en borsten inmasseren met olie is goed tegen stria en jeuk. Na de zwangerschap kan je hier ook gewoon nog even mee door blijven haan. De Zwanegrschapsolie van Weleda is 100% natuurlijk. Naast zwangerschapsolie vind je bij Weleda ook Bio Borstvoedingthee, Perinuem massageolie en tepelzalf.

natuurlijke verzorgingsproducten

En zeker voor jouw baby

Voor jouw baby heb je hele fijne verzorgingsproducten van Weleda voor onder de douche of in bad. Maar ook babyolie of bodymilk voor de babyhuid. Daarnaast heb je kindertandpasta of baby buikjesolie voor een ontspannen buikmassage voor je baby.

baby verzorgingsproducten

Kan ik deze producten ook gebruiken

Welede is zeker geen verzorgingsproduct alleen voor moeders, zwangeren of baby’s. Weleda is voor iedereen. Doordat de ingrediënten 100% natuurlijk zijn zijn het erge fijne producten, ook voor een gevoelige huid. Voor elk huidtype kan je hier verzorgingsproducten vinden. Van gezichtsverzorging, naar lichaamsverzorging en zelfzorg als de ogen en spieren en gewrichten. Het voordeel van de producten van Weleda vind ik zelf is dat ze erg zacht aanvoelen, zo geeft de douche gel een heel verzorgend gevoel en ook de bodylotion zorgt dat de huid zacht aanvoelt.

douche gel en bodylotion

Weleda 100% natuurlijke ingrediënten

De producten van Weleda kan je online kopen. Maar ook in de Weleda Partnerwinkels, verspreid over heel Nederland. Weleda geeft heel duidelijk om jou en om de aarde. Hun missie is: om de natuur bij ons terug te brengen. Om goed voor haar te zorgen en zuinig op haar te zijn. Daarom ontwikkelen ze producten met 100% natuurlijke ingrediënten, op een zo duurzaam mogelijke manier. Verzorgingsproducten met een hart voor de natuur

Vind de 100% natuurlijke bestsellers op de site van Weleda.

Meer zelfzorg tips lees je hier: alles over selfcare en Wild Deodorant– een deodorant voor het leven

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept