Beauty routine- de voordelen van een gezichtsroller

Beauty routine- hoe gebruik je een gezichtsroller

Heb jij vaste beauty routine? Voor in de ochtend of in de avond? En gebruik jij al een gezichtsroller? Mocht je niet weten wat dit is en waarom het zo fijn is voor je huid, lees dan verder. Vandaag review ik namelijk de gezichtsroller van Never Naked en geef een kortingscode weg!

Jouw beauty routine

We hebben allemaal wel onze eigen beauty routine. Wat we gebruiken aan verzorgingsproducten, de merken die we smeren, maar ook wanneer we deze gebruiken. Zo ook ik. Nu gooi ik mijn vaste routine af en toe met plezier om, wanneer ik nieuwe producten mag gebruiken. Deze keer is dan een gezichtsroller. Nieuw voor mij, maar nu al niet meer weg te denken uit mijn beauty routine!

Wat zijn Gezichtsrollers

Heb jij al een gezichtsroller? Gezichtsrollers bestaan in allerlei soorten en maten en zijn verkrijgbaar in diverse stenen en materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Jade steen of Rozenkwarts gezichtsrollers die met name bekend staan om de ontspannende werking maar ook aan Germanium metalen en 3D gezichtsrollers die bekend staan als ‘Massage gezichtsrollers’.

Een rozenkwarts faceroller

Onlangs ontving ik van Never Naked een Rozenkwarts faceroller. Omdat ik helemaal nieuw ben met de gezichtsroller ben ik me hier eerst in gaan verdiepen. Zoals de naam al zegt is deze gezichtsrollers gemaakt van Rozenkwarts. Een edelsteen die staat voor (zelf)liefde en relaties met jezelf & anderen. Oftewel een perfect cadeau voor jezelf of een ander. De Rozenkwarts gezichtsroller heeft een 1 grote & 1 kleine roller (2 uiteinden) en zit verpakt in een zakje waardoor je deze makkelijk kan bewaren.

Voordelen van deze Rozenkwarts faceroller 

Maar waarom gebruik je nu een gezichtsroller en waarom is deze rozenkwarts faceroller zo fijn? De voordelen zijn:

 • Het heeft een ontspannende werking
 • Het ziet er super mooi uit en is een echte eye-catcher
 • Super gemakkelijk in gebruik
 • Verkleint de poriën 
 • Maar zorgt er ook voor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd
 • Misschien wel mijn grootste favoriet, het geeft een heldere & frisse huid
 • Lymfedrainage, of te wel: de afvoer van vochtophopingen
 • Een boost aan collageen, wat ervoor zorgt dat rimpels en lijntjes worden vermindert
 • Verbetert de bloedcirculatie
Beauty routine- hoe gebruik je een gezichtsroller

Avond routine

’s Avonds wanneer ik mijn make-up heb verwijderd en mijn gezicht schoon heb gemaakt, pak ik mijn Rozenkwarts gezichtsroller. Het is een heel fijn gevoel om de roller te gebruiken. Ik heb online opgezocht hoe ik dit het best kan ‘rollen’ en ben nu elke avond toch even tien minuten bezig met deze gezichtsroller. Ik vind de rozenkwarts heerlijk verfrissend voor mijn huid, waardoor deze echt een oppepper krijgt, wat dat begrijp inw el dat je deze gezichtsroller ook in de ochtend kan gebruiken. Ook werkt het ontzettend ontspannen voor mijn gezicht.

Een massage van de huid

Het is een massage van je huid wat jij jezelf geeft en zo voelt het ook. Na gebruik heb ik het idee dat mijn gezicht een beetje begint te gloeien. Ik merk dat de massage de doorbloeding stimuleert en dit geeft een prettig gevoel.

Verzorging van de huid

De verzorging van je huid zou een vaste beauty routine moeten zijn, elke ochtend en avond. Want hoevaak hebben we geen haast of geen zin, terwijl even die extra aandacht voor je huid zo goed is.

Velours Scrunchies

Een ander product wat ik mocht proberen zvan Never naken zijn deze Roze velours scrunchies. Wanneer ik mijn gezicht schoonmaak, maar ook nu mijn haar langer is, draag ik Scrunchies in mijn haar. Ik ben heel tevreden over deze van Never Naked. Ze zijn niet alleen super mooi om et zien qua kleur en voelen ook zo lekker zacht aan ( ideaal dus als je er een om je arm draagt om altijd een elastiekje voor je haar bij je te hebben), ze dragen ook erg fijn. Deze scrunchies zakken niet uit en blijven goed op hun plek zitten.

Never Naked Beauty routine- hoe gebruik je een gezichtsroller

Never Naked

Never Naked is sinds maart 2021 officieel geïntroduceerd en biedt producten aan zoals: huidverzorgingsprodcuten (gezichtsrollers), sieraden & haaraccessoires. Op dit moment leveren ze nog enkel in Nederland.

Kortingscode

Met de Met de code ‘LODI10’ krijg je 10 procent korting op je alle items van NeverNaked via de webshop van Never Naked (geldig tot en met 29 maart). .

Meer inspiratie

Je gezicht goed verzorgen is zo belangrijk. Nu ik eenmaal de gezichtsroller gebruik, wil ik echt niet anders meer. Meer beauty inspiratie vind je op mijn Pinterest Bord.

foto’s lodiblogt

 

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

4 reacties

 1. Wat een onwijs leuke samenwerking! Zoals je weet ben ik ook enorm fan van edelstenen. Ik heb een jade roller. Maar ik ga nu ook eens kijken naar dit exemplaar van rozenkwarts. Bedankt voor de tip!

 2. Heel gaaf! Ik ben al heel lang aan het twijfelen om er eentje aan te schaffen. Lijkt me eerlijk om te gebruiken, maar ik ben altijd zo bang dat ik hem uiteindelijk niets vind.. Misschien moet ik het maar gewoon proberen.

  1. zegt:

   en deze week heb je nog 10% korting ook 🙂

 3. ingrid zegt:

  ik weet het niet zo’n gezichtsroller. maar hoor veel positieve geluiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept