Helpt Glow Botanica bodylotion bij menstruatie en overgang klachten

Glow Botanica bodylotion, helpt bij klachten van de overgang of menstruatie

Is er iets wat helpt tegen stress en een wisselend humeur wanneer je ongesteld moet worden? Is er iets wat helpt bij overgangsklachten? Glow Botanica bodylotion zegt dat het stressverlichtend en stemmings balancerend werkt. Klopt dit en hoe werkt het dan?

Glow Botanica Bodylotion

Heb jij last van stemmingswisselingen en stress als gevolg van hormonale disbalans? Merk jij dat je lichaam reageert wanneer je menstrueert of nu je in de overgang bent? Dan kan Glow Botanica bodylotion iets voor jou zijn! De magnesium bodylotion van Glow Botanica, geformuleerd met Zechstein magnesium (de meest pure vorm van magnesiumchloride), biedt effectieve verlichting bij stemmingswisselingen, stress en zelfs angst veroorzaakt door hormonale disbalans. En dat is niet alles: de lotion bevat ook collageen, wat de elasticiteit en stevigheid van je huid verbetert.

Teunisbloemolie

De teunisbloemolie in deze lekker ruikende bodylotion werkt als een antioxidant en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Dit maakt deze bodylotion ideaal voor het verminderen van gewrichtsontstekingen zoals reuma en huidontstekingen als eczeem.
Maar ook als je last hebt van nacht zweten en opvliegers, biedt de teunisbloemolie verlichting.

Hormonaal welzijn met Glow Botanica

Glow Botanica geeft een natuurlijke ondersteuning voor balans en comfort. Tenslotte spelen hormonen een belangrijke rol als boodschappers in het lichaam en kunnen diverse effecten hebben op vruchtbaarheid, humeur, gewicht, spijsvertering en bloeddruk. Maar deze impact reikt verder dan alleen fysieke aspecten; hormonen hebben ook een aanzienlijke invloed op onze mentale gezondheid.

Menstruatie of overgang

Als vrouw herken je waarschijnlijk dat je gedurende je cyclus soms in balans bent, terwijl je op andere momenten emotioneel kunt zijn. Daarbij kunnen symptomen zoals een opgeblazen gevoel, opvliegers, krampen en stemmingswisselingen voorkomen.

Bij Glow Botanica begrijpen ze hoe belangrijk het is om deze ongemakken te verlichten. Daarom hebben ze bij Glow Botanica natuurgeneeskundige producten ontwikkeld die helpen bij het verminderen en verlichten van hormonale schommelingen en klachten. De producten zijn gericht op het bevorderen van hormonale balans en comfort, zodat je je beter kunt voelen, zowel fysiek als mentaal.

Wat kunnen klachten zijn als je een hormonale disbalans hebt?

· Slecht slapen
· Neerslachtigheid
· Prikkelbaar
· Moeite met afvallen
· Stress
· Onvruchtbaarheid
· Premenstrueel Syndroom (PMS)
· PCOS
· Acne
· Endometriose
· Heftige menstruatie
· Onregelmatige cyclus
· Vervroegd in de overgang
· Erge klachten tijdens de overgang

De producten

Glow Botanica is erop gericht vrouwen te helpen zich weer goed te voelen en lekker in hun vel te zitten. Zo koop je bij Glow Botanica on der andere tummy Butter Crème, thermisch kussen van lavendel en lijnzaad of deze bodylotion.

De producten zijn specifiek ontworpen om te helpen bij:
  • PMS (premenstrueel syndroom): Verlichting bieden bij de symptomen die vrouwen voorafgaand aan hun menstruatiekunnen ervaren.
  • Endometriose (pre-menopauze): Ondersteuning bieden bij endometrioseklachten, waardoor het dagelijks levenminder wordt verstoord.
  • PCOS (polycysteus-ovariumsyndroom): Ondersteuning bieden bij het reguleren van de menstruatiecyclus en deeisprong.
  • Menopauze (overgang): Verlichting bieden bij de symptomen die gepaard gaan met de overgang.Glow Botanica is toegewijd aan het helpen van vrouwen door middel van natuurlijke oplossingen die echt werken en bijdragen aan hun hormonale welzijn.

bron Glow Botanic

Glow Botanical kost €43,55 en koop je op www.glowbotanica.nl. Glow Botanica richt zich op de symptomen en niet de leeftijd.

En werkt het

Nu is natuurlijk de vraag of deze Glow Botanica bodylotion bij klachten helpt? Dat vind ik altijd lastig te beantwoorden, wil ik dit met zekerheid zeggen dan zou ik deze bodylotion de ene maand wel moeten gebruiken en de andere maand niet en hiervan mijn bevindingen noteren. Dit duurt echter veel te lang.

Hoe ervaar ik deze Glow Botanica dan zelf? Sinds ik ouder word, heb ik meer last van menstruatie klachten, het voelt eigenlijk weer een beetje als in het begin, toen ik als puber voor het eerst ongeteld werd. Krampen en humeur wisselingen zijn het meest duidelijk bij mij. Wanneer ik die krampen heb, vind ik het fijn om de bodylotion van Glow Botanica te gebruiken. De geur is fijn maar niet te overheersend en dat vind ik in de periode van mijn menstruatie erg fijn. De teunisbloemolie werkt verzachtend en het voelt voor mij prettig om deze lotion te gebruiken, het is fijn in gebruik en geeft mij duidelijk het gevoel dat ik iets doe tegen het maandelijkse ongemak. Dat het de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert is mooi meegenomen.

Lees hier mijn tips om huidveroudering tegen te gaan

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto lodiblogt/ gekregen product

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept