Zonnebrandcrème- welk merk en soort kies je

Zonnebrandcrème- welk merk en soort kies je

Smeren, met zonnebrandcrème. De zon hoeft maar even aanwezig te zijn of je moet smeren. In de loop der jaren zijn er heel wat bussen en flessen zonnebrand en merken door heen gegaan. maar de laatste jaren ben ik trouw aan een merk!

In de zon

Als tiener smeerde ik me maar wat graag in met kokosolie zonnebrand en dan maar bakken in de Turkse zon. Tegenwoordig ben ik helemaal niet meer zo van het zonnen. Ik weet nog dat ik mijn eind examen leerde vol in de volle zon op een bedje in de tuin. Nu is het me al snel te warm en zoek ik vlug de schaduw op.

Zonnebrandcrème

Maar welke zonnebrandcrème gebruik ik tegenwoordig? Ik ben heel erg enthousiast over Garnier Ambre Solaire. Er is ontzettend veel keuze is spray, crème of melk. Daarbij kan je nog kiezen uit spray die je zelf nog uit moet smeren of spray met een beschermende mist, met een dry touch finish.

Natuurlijk aanvoelen

Deze spray voelt natuurlijk aan op de huid en laat een onzichtbaar beschermingslaagje achter.  Ik zelf kies voor deze laatste spray. Daar heb ik zo mijn redenen voor, want wanneer wij klimmen vind ik het helemaal belangrijk om me in te smeren, aangezien je vaak langer in de wand hang en veelal vol in de zon. Het voordeel van deze spray is dat je het direct op je huid komt, je hoeft niet meer te smeren. Je krijgt  dus geen crème aan je handen krijgt. Ideaal voor het klimmen ( want dan wil je geen vette handen hebben), maar ook perfect voor op het strand. Geen zandkorreltjes die aan je handen blijven plakken.

Naast dat de spray niet plakt, trekt het ook snel in, is het waterresistent en zit er geen alcohol in.

Lees ook: Huidproducten van Theophile Barthon

Je moet opletten wanneer de hele collectie van Garnier Ambre Solaire in de aanbieding is bij het kruidvat. Elk  jaar komt de 1+1 wel een keer langs, dus mocht je nog op zoek zijn naar zonnebrandcrème, zou ik nu zeker even langs gaan bij deze winkel.

Benieuwd geworden? Klik hier voor de producten

foto pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

5 reacties

 1. zegt:

  Ik heb ook spray maar ben niet merkvast. Nu nivea omdat die in de aanbieding was. Voor mijn kind gebruik ik deze trouwens niet of ik moet die van haar vergeten zijn!

  1. zegt:

   Ik was ook nooit zo merk vast, maar ben nu wel al een aantal jaren van deze. Elk jaar koop ik er twee in de aanbieding ( een voor ons en een voor de kinderen) en doen er weer een zomer mee.

 2. Dewi zegt:

  Wij gebruiken Biotherm, smeert lekker uit en ruikt heerlijk! Voor mijn exzeem kindjes Vichy of La roche posay van de apotheek.

  1. zegt:

   Biotherm heb ik vaker gehoord dat die ook zo goed is!

  2. zegt:

   Ook niet onbelangrijk, dat het lekker ruikt! Vroeger was ik helemaal dol op die kokos olie, die heerlijke geur alleen al 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept