Beauty Lifestyle

Zonnebrandcrème| Mijn favoriet

Smeren, met zonnebrandcrème. De zon hoeft maar even aanwezig te zijn of ik smeer. Ondanks de factor 30, kleur ik snel bij en verbrand eigenlijk zelden.In de loop der jaren zijn er heel wat bussen en flessen zonnebrand en merken door heen gegaan. maar de laatste jaren ben ik trouw aan een merk.

In de zon

Als tiener smeerde ik me maar wat graag in met kokosolie zonnebrand en dan maar bakken in de Turkse zon. Zo wie zo ben ik tegenwoordig niet meer zo heel erg van het zonnen. Ik weet nog dat ik mijn eind examen leerde vol in de volle zon op een bedje in de tuin. Nu is het me al snel te warm en zoek ik vlug de schaduw op.

Zonnebrandcrème

Maar welke zonnebrandcrème gebruik ik tegenwoordig? Ik ben helemaal wild van Garnier Ambre Solaire. Er is ontzettend veel keuze is spray, crème of melk. Daarbij kan je nog kiezen uit spray die je zelf nog uit moet smeren of spray met een beschermende mist, met een dry touch finish. Het voelt natuurlijk aan op de huid en laat een onzichtbaar beschermingslaagje achter.  Ik zelf kies voor deze laatste spray. Wanneer wij klimmen vind ik het helemaal belangrijk om me in te smeren, aangezien je vaak langer in de wand hang en veelal vol in de zon. Het voordeel van deze spray is dat je het direct op je huid komt, je hoeft niet meer te smeren. Je krijgt  dus geen crème aan je handen krijgt. Ideaal voor het klimmen ( want dan wil je geen vette handen hebben), maar ook perfect voor op het strand. Geen zandkorreltjes die aan je handen blijven plakken.

Naast dat de spray niet plakt, trekt het ook snel in, is het waterresistent en zit er geen alcohol in.

Zonnebrandcrème

 

Deze week is de hele collectie van Garnier Ambre Solaire in de aanbieding bij het kruidvat. 1+1 dus mocht je nog op zoek zijn naar zonnebrandcrème, zou ik nu zeker even langs gaan bij deze winkel.

Wat is jouw favoriete zonnebrandcrème en welke factor gebruik jij altijd?

Meer artikelen over de zomer: Ockyz, zwembroeken

 

handtekening

Foto’s douglas.de

 

 

5 thoughts on “Zonnebrandcrème| Mijn favoriet”

  1. Ik heb ook spray maar ben niet merkvast. Nu nivea omdat die in de aanbieding was. Voor mijn kind gebruik ik deze trouwens niet of ik moet die van haar vergeten zijn!

    1. Ik was ook nooit zo merk vast, maar ben nu wel al een aantal jaren van deze. Elk jaar koop ik er twee in de aanbieding ( een voor ons en een voor de kinderen) en doen er weer een zomer mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *