Beauty

Huidproducten van Theophile Berthon. Een cadeau voor je huid

Theophile berthom producten  zijn huidproducten geïnspireerd door de natuur. Ze zijn goed voor de zorg van je huid en ruiken ook nog erg lekker. Het is een Frans merk, maar je komt hier ook steeds vaker tegen.

Theophile Berthon huidproducten

Een Frans merk opgericht aan het eind van de19de eeuw. Probeert nu oude tijden te herleven met huidproducten die geïnspireerd zijn door de natuur. De producten zijn samengesteld uit grondstoffen en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten om natuurlijke producten te creëren die de gevoelige huid respecteren. De serie authentieke bad, cosmetica en parfum producten zijn allemaal natuurlijk en ethische producten.

Testen

Ik mocht een nachtcrème, serum en body butter uitproberen. Wat stond er over deze producten beschreven en wat vond ik ervan?

1. De voedende nachtcrème verrijkt met 6 natuurlijke toevoegingen waaronder organische Argon olie. 75ml

Ontdek alle natuurlijke voordelen van de waardevolle oliën met een specifiek doel, uw huidverzorging. Gecreëerd om een rijke crème te bieden voor een nog mooiere huid in de morgen. Argon staat bekend voor het tegengaan van huidveroudering door het Hydro lipiden film van uw opperhuid te herstellen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Argon olie nieuwe energie brengt voor uw huid en de vitale functies van uw cellen. Kariteboter bevat vitamines A, D, E en K vooral bekend voor de tegengaan van huidveroudering.

De nachtcrème heeft een frisse geur, maar deze overheerst niet. Dat vind ik persoonlijk erg fijn. Wanneer ik mijn bed in duik, smeer ik mijn handen altijd in met handcrème met kokosgeur, heerlijk! Maar dan heb ik weinig zin dat ik verder nog naar andere geuren ruik. Deze nachtcrème is dus ideaal voor mij. De crème is stevig, het druppelt niet van je gezicht af, wanneer je niet snel genoeg begint met inwrijven. Het smeert goed uit en wordt snel opgenomen door je huid..

2. Het lichaamsserum met 6 natuurlijke eigenschappen. 100ml

Het lichaamsserum is de nieuwste creatie van Théophile Berthon, het is vettig en droogt de huid niet uit. Verrijkt met 5 waardevolle oliën: Olijf, Macadamia, Zoete amandelen, Zonnebloem, Organische Camelina met -Tocoferol (Vitamine E). Dit voedt en laat de huid stralen, en de ingrediënten verzachten de huid en laten uw haar glanzen. Vol van eigenschappen omdat zonder water dit product uw een comfortabel en subtiel resultaat geeft.Dankzij de exceptionele doordringing van het serum smeert het heel fijn en geeft het een heel fijn gevoel.

Het serum zit in een pompje en is hierdoor goed te verdelen. Je zal niet snel teveel serum gebruiken, maar heel gedoseerd. Het is vettig, maar niet zo dat je daarna meteen je handen moet wassen, omdat je anders alles zou laten vallen. Het smeert goed uit en trekt erg snel in de huid. De geur is lekker, dit komt volgens mij door de zoete amandelen en niet te overheersend, maar erg fris.Een zeer fijn product om te gebruiken.

3.      Een intense body butter. 250ml

Ontzettend rijk door de 6 natuurlijke toevoegingen zoals organische olijfolie, dit brengt zachtheid, comfort en soepelheid voor uw huid. Het is speciaal gecreëerd om makkelijk aan te brengen en makkelijk door te dringen zonder een vettig gevoel achter te laten. De crème geeft een intens en langdurig resultaat gedurende het hele jaar. Val voor de tedere en smeltende textuur van een complete huidverzorging.

Val voor de tedere en smeltende textuur van een complete huidverzorging.

Persoonlijk vind ik body butter altijd erg fijn om te gebruiken. En deze body butter van Theophile Berthon heeft een fijne structuur, smeert goed uit en blijft niet op de huid liggen. De geur van de body butter is heel erg lekker. Maar dan ook echt, heel erg lekker! Ik heb eerlijk gezegd de neiging om steeds een beetje op mijn arm te smeren, omdat het zo lekker ruikt.

Theophile Berthon

Conclusie

De huidproducten van Theophile Berthon zijn erg fijn. Niet alleen in gebruik, maar ook qua geur. De natuurlijke producten zijn een cadeau voor mijn huid. De nachtcrème is fris en smeert goed in. De Body butter smeren niet alleen heel snel in, maar ruikt ontzettend lekker en de serum is vettig, maar fijn vettig. Niet tè, maar wel zo dat je het idee hebt dat je huid een oppepper krijgt.  Een cadeau verpakking als deze kost € 59.90. Op de site van Theophile Berthon vind je nog veel meer natuurlijk huidproducten.

Welke nachtcrème of andere crème gebruiken jullie?

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

18 thoughts on “Huidproducten van Theophile Berthon. Een cadeau voor je huid”

  1. Zelf gebruik ik de producten van Rituals daar ben ik erg over te spreken, het zijn niet van die overheersende geuren en de dag en nacht crime zijn zeker niet te vettig. Qua prijs ligt het niet ver van Theophile af geloof ik. Dat lichaamserum lijkt mij wel wat zeker als je in de zon hebt gelegen

  2. Wat een mooie producten, ik had nog nooit van het merk gehoord moet ik eerlijk zeggen. Van de verpakkingen alleen word ik al vrolijk, ik hou wel van dit soort ‘ouderwetse’, Franse verpakkingen!

  3. Heel erg off topic maar ik ontdek je blog nu net: wat een leuke naam heb je! 🙂 Ik heb al een paar artikelen zitten lezen, mooie mix van onderwerpen. Groetjes Anniek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *