Altijd haast in de ochtend? Stijl je haar met de Air Style 1000 föhnborstel

Air Style 1000 föhnborstel van BaByliss

Heb je in de ochtend vaak haast en weinig tijd om je haar te stijlen en in model te brengen? Wil je dit wel, dan is de Air Style1000 föhnborstel een föhn voor jou. Met de Air Style 1000 föhnborstel met meerdere opzetstukken borstel je je haar, droog je het én breng je het tegelijkertijd in model. Perfect wanneer je minder tijd hebt in de ochtend!

De ochtendspits elke dag weer

De kinderen moeten naar school, ze willen dat shirt niet aan en waar zijn de sokken gebleven, jij moet naar je werk, smeert broodjes en probeert ondertussen bij je zoon of dochter de tanden te poetsen en eigenlijk wil je vandaag je haar nog wel even stijlen. Maar he, daar heb je geen tijd meer voor. Natuurlijk moeten we onszelf niet vergeten. Maar dat is toch vaak het eerste wat gebeurd tijdens de ochtendspits, hoe strak je routine ook is.

Meerdere opzetstukken

Toch ga jij nu met een prachtige coupe naar het werk, want met de Air Style1000-föhnborstel zorg jij dat je haar in sneltreinvaart in model zit. Want hoewel wij -vrouwen en moeders- bekend staat om het multitasken, kan deze föhnborstel van BaByliss dat ook. De Air Style1000 föhnborstel heeft meerdere opzetstukken, hiermee borstel je je haar, droog je het én breng je het tegelijkertijd in model.

De Air Style1000-föhnborstel

Deze föhnborstel heeft een blaasmond om je haar te drogen vóór het stylen. Het heeft een thermische borstel van 50 mm om volume en vorm aan te brengen; een conische cilinder voor zachte krullen en golven; en een grote platte borstel voor een steil, glanzend resultaat. Deze föhn is voorzien van een geavanceerd ionisch systeem dat pluizig haar tegengaat en zorgt voor glans. Met dit styling-apparaat kun je je haar drogen, glad maken, in model brengen en krullen als een echte salonprofessional.

4 opzetstukken

De kenmerken op een rijtje

  • 4 opzetstukken
  • Blaasmond
  • Stijlborstel
  • 32-22mm conische borstel 
  • 50mm ronde borstel met flexibele borstelpinnen
  • 2 snelheden
  • 325 gram 
  • 2,5 meter meedraaiend snoer
  • 1.000 Watt
  • 3 jaar garantie

BaByliss haarstijl producten

Ik ben geen kenner qua föhns. Ik gebruik al jaren een föhn van BaByliss, ga niet vaak naar de kapper en mijn haar heb ik praktisch altijd los hangen. Nu gebruik ik de Air Style1000 föhnborstel al even en ben hier erg tevreden over.

Ik heb ’s morgen geen zin om te lang bezig te zijn met mijn haar en daarvoor is deze haarföhn ideaal. Ik droog mijn haar na het wassen en stijl het met de stijlborstel. Daarna geef ik mijn haar nog net even meer volume met de ronde borstel. Mijn haar is snel droog en pluist niet. Hier ben ik erg blij mee en nog een voordeel , het volume blijft goed zitten en zakt niet uit. Wil ik in het weekend eens uitpakken, dan gebruik ik de conische borstel om meer krul im mijn haar te krijgen. Ik ben erg tevreden over deze föhn, niet alleen de functies, maar hij ziet er ook nog eens zeer stijlvol uit.

De Air Style 1000 föhnborstel koop je bij Babyliss of o.a bij Bol.com

BaByliss haar verzorgingsproducten

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto lodiblogt/ gekregen product

Over de auteur

Copywriter, schrijver, reiziger en modeliefhebber. Ik deel tips, ervaringen en laatste trends. Ik ben getrouwd en moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

All you need is love and a boho outfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept