Riet en rotan- meer bohemian accenten in de woonkamer

Riet en rotan voor een bohemian woonstijl

Wil jij graag meer bohemain accenten in de woonkamer, wil je dat avontuurlijke terug laten komen in jouw woning, het eindeloze vakantiegevoel? Met riet en rotan haal je die bekende ibiza vibes in huis waardoor je het hele jaar dit vakantiegevoel vast kan houden. Maar wat kan je aanschaffen om je ook helemaal thuis te voelen in jouw eigen huis?

Voel jij je thuis in je eigen huis

Hoe kijk jij tegen je woning aan? Is jouw huis zo ingericht als jij je hier gelukkig voelt? Is het helemaal jouw smaak? Misschien wil je meer, maar kan jouw budget dat even niet aan, misschien wil je anders, maar weet je niet wat. Met de nodige accessoires kom je ook al een heel eind en dat hoeft helemaal niet duur te zijn.

Waarom wil je een bohemian stijl in huis

Sommige mensen en daar reken ik mezelf ook onder, zijn dol op de bohemian stijl. Voor mij is dit het vrolijke, het levenslustige en avontuurlijke wat deze stijl met zich meebrengt. Mijn huis is al aardig ingericht in de bohemian stijl, me veel hout en natuurlijke tinten, het is vrolijk ingericht met de nodige accenten waaronder ook riet en rotan. Maar dat dit kan nog veel meer kan daar ben ik nu wel achter.

Waarom riet en rotan

Riet en rotan in huis zorgen voor sfeer in jou woonkamer, slaapkamer en/ of badkamer. Nu is het voordeel met riet en rotan dat dit zowel in een bohemain ingericht huis past, maar ook zeker niet misstaat in een woning die een landelijk of industrieel interieur heeft. Je kan hier gewoon alle kanten mee op. Zo kan je kiezen voor rieten meubels waardoor het de overhand heeft in huis of juist gaan voor enkel accessoires.

Accessoires voor in de woning

Bij accessoires van riet en rotan kan je denken aan een opbergmand, een wasmand voor in de slaapkamer of badkamer. Maar ook een rieten plantenbak. Of wat dacht je van rieten lampenkappen, stoelen of een tafel? Dit alles is super boho. En juist met kleine veranderingen in huis, kan je jouw woning een hele andere (bohemische) sfeer geven.

Maar denk ook aan een hangmat in de tuin. Door de tuin ook die bohemian stijl te geven door een hangmat, loungeset en kleed op de grond, breng je de sfeer van binnen naar buiten en maak je hier een geheel van.

En naast riet en rotan, moet je ook zeker de kamerplanten die vergeten. Planten, souvenirs van reizen, kaarsen in neutrale kleuren, het past allemaal bij die bohemian sfeer in huis.

Op zoek naar riet en rotan producten, kijk eens bij bol

Geef jouw huis kleur

Het hoeft allemaal helemaal niet veel te zijn om jouw huis in een bohemische sfeer te krijgen. Of om jouw woning meer kleur te geven. Kijk eens om je heen en zie wat je eigenlijk mist. Mis je sfeer, mis je warmte, zoek naar items die jouw woning net dat stukje extra geven.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept