Duurzaam en vegan Lifestyle producten- originele cadeaus voor hem en haar

Duurzaam en vagan lifestyleproducten vind je bij The Gift label

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor hem of haar. Of wil jij jezelf verrassen. Kijk dan bij de The Gift Label. Hier koop je originele duurzaam en vegan lifestyle producten en prachtig design beauty producten met vrolijke quotes. Mooi voor het oog en het milieu!

The Gift Label

The Gift Label is een Lifestyle brand uit Amsterdam. Hier houden ze er van mensen te verrassen en anderen een fijn gevoel te geven. Met een breed assortiment aan duurzaam en vegan Lifestyle producten is er voor iedereen een origineel cadeau, waaronder de gift sets van The Gift Label.

Duurzaam en vegan lifestyle producten

De lichaamsverzorgings- en lifestyle producten van The Gift Label zijn vegan en duurzaam. Naast de vrolijke quotes en prachtige designs, zijn de flessen gemaakt van gerecycled plastic. En daarbij zijn de producten zijn niet alleen vegan, ze bevatten geen sulfaten en kleurstoffen en worden gemaakt met verzorgende ingrediënten zoals Argan olie en vitamine E.

Producten die in jouw interieur passen

Nu wil het oog natuurlijk ook wat! En daar weten ze bij The Gift Label wel raad mee. De mooie stijlvolle producten vallen op en staan mooi in jouw interieur. De duurzaam en vegan lifestyle producten zijn stuk voor stuk een must-have. De producten zijn mooi, vrolijk en origineel. De beauty producten, denk hierbij aan hand-, lichaam- en haarverzorging, hebben vrolijke labels met leuke quotes. Daarnaast vind je op de site ook verzorgingsproducten voor mannen en baby’s. Maar ook baby wenskaarten en prachtige gift sets.

Brievenbus post

Een favoriet van mij is de brievenbus gift set. Door de afgelopen twee jaar heb ik dit helemaal ontdekt en zal ook in de toekomst vaker een leuk pakket met de post laten bezorgen. Deze luxe giftset past door de brievenbus, men hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

gift set brievenbus

Lees ook: Cadeau per post- boterkoek van Abel Bakt.

Home Fragrances

Ook voor in je woning vind je de leukste en vrolijkste lifestyle producten bij The Gift label. Denk aan geurstokjes of geurkaarsen.

Cadeaus voor hem en haar

Het is vaak best lastig wat je voor je partner, familielid, vriend of vriendin kan kopen voor een verjaardag of andere gelegenheid. Bij The Gift Label zit je wat dat helemaal goed. Doordat de gift duurzaam en vegan zijn, zijn ze zeer in trek en kan je eigenlijk nooit met een fout cadeau komen. Helemaal origineel zijn de gepersonaliseerde cadeaus. Je kan een van de best-sellers zoals de handzeep of hand lotion persoonlijk maken door er een naam aan toe te voegen

The Gift Shop Amsterdam

De producten van The Gift label zijn geproduceerd in Nederland en naast de webshop ook te koop in verschillende winkels. Naast dat de producten vegan zijn, zijn ze duurzaam. De flessen en potten zijn namelijk gemaakt van 100% gerecycled plastic en de tubes zijn gemaakt op basis van suikerriet. Je leest het wel, The Gift Label’s producten zijn goed voor jou en goed voor de wereld!

Lees ook: Hoe help je mee aan een plastic free world.

Lees ook: Cadeaus voor mensen in de zorg.

foto’s beeldbank/ gratis afbeelding via Pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept