Verzorg je huid met een serum of huidolie #tips

Verzorg je huid

Huidverzorging is altijd belangrijk. Want of je nu jong bent of een ouder wordende huid hebt en welk seizoen het ook is, jouw huid heeft de juiste zorg nodig. Verzorg je huid op een wel hele makkelijke manier met een serum of hydraterende huidolie.

Verzorg je huid goed

Goede gezichtsverzorging is zo belangrijk, maar hoe verzorg je jouw huid goed? Wat doe jij voor je huid? Verzorg de huid van je gezicht, hals en decolleté elke dag, dit zijn namelijk de plekken van het lichaam die toch vrij snel tekenen van veroudering aan kunnen geven. Denk aan de rimpels langs de ogen en bij de decolleté. Om je huid goed te verzorgen hoef je helemaal niet veel te doen. En of je nu een gecombineerde huid, een vette huid of juist droge huid hebt, zorg voor de goede producten. Vandaag een review over een serum van GM Collin en een hydraterende huidolie van IK Skin Perfection in de spotlight.

Lees ook: Wat is de beste make-up voor de zomer.

GM Collin Ceramide Comfort Serum

De Ceramide Comfort Serum van GM Collin zien er alleen al prachtig uit. Het zijn gouden parels die jouw huid laten stralen. De voedende en hydraterende capsules met ceramiden en lipiden (vetten) zorgen voor een betere vochtvoorziening in de huid. Ook beschermt het tegen negatieve milieu-invloeden. Het voedt de huid, vermindert de zichtbare tekenen van huidveroudering en minimaliseert het vochtverlies in de huid. En het maakt de huid zacht en laat hem comfortabel aanvoelen.

Voor wie zijn deze capsules

Deze capsules zijn voor alle huidtypes, de drogere huid en de rijpere huid.

Hoe gebruik je deze capsules

Verzorg je huid ’s morgens of ’s avonds met deze capsules. Ik zelf doe dit in de ochtend omdat het zo een fijn en zacht gevoel geeft aan je huid, dat het zonde is om hier mee te gaan slapen. Maar dit is geheel persoonlijk. Eerst reinig je jouw huid en draai daarna het dopje van de capsule. Laat de inhoud druppel voor druppel in je handpalm vallen en masseer dit goed in op het gezicht, de hals en rond de ogen. Hierna kan je jouw favoriete crème aanbrengen. De geur is heel licht en het serum goed vet. Je voelt je huid echt even opbloeien, maar de serum trekt snel in.

Meer artikelen van GM Collin vind je op de website van GM Collin.

RE-HYDRATING+ Hydraterende huidolie

Verzorg je huid met RE-HYDRATING+ olie van Ik Skin Perfection. Deze huidolie werkt verzachtend, herstelt de vochtbalans, gaat tekenen van huidveroudering tegen en laat de huid stralen. De Re-Hydrating+ hydraterende huidolie is een fijne, lichte essentiële olie. Deze hydraterende huidolie is speciaal ontwikkeld om jouw huid te herstellen, te activeren en te vitaliseren.

Deze hydraterende huidolie is voor de normale en vochtarme huid, droge huid, rijpere en zonbeschadigde huid.

Het gebruik van Re-Hydrating+

Breng de moisturizing oil iedere ochtend en/of avond aan onder jouw IK Skin Perfection 24H Crème of masker of mix het met jouw favoriete product. De huidolie ruikt naar citrus en is goed vet, smeert goed uit en trekt heel snel in. Ik doe twee druppels huidolie op mijn hand en masseer deze goed in op de huid van mijn gezicht. Wat daarbij opvalt is dat het even heel vet aanvoelt aan mijn handen, maar dit ook heel snel weer ingetrokken is. De olie zorgt dat mijn gezicht zacht aanvoelt.

Vind alle artikelen op de site van Ik Skin Perfection.

Verzorg je huid

Welk seizoen het ook is, je huid heeft een goede verzorging nodig. Verzorging van je huid is zo belangrijk. Deze serum en hydraterende huidolie zorgen voor een stralende huid die super zacht aanvoelt. En nog een voordeel, het gebruik laat minder snel tekenen van veroudering zien op de huid, omdat je deze zo soepel houdt.

Lees ook: Een wonderserum- de 7 daagse ampullenkuur van babor.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept