Stokke Tripp Trapp- Wees uniek en koop een limited Edition

Stokke Tripp Trapp limited editions

Stokke® Tripp Trapp® viert zijn 50e verjaardag. De Stokke Tripp Trapp is de iconische stoel die met je kindje meegroeit. In veel huizen staat deze stoel dan ook. En nu, omdat ze vijftig jaar bestaan, komen ze met drie limited editons. Haal jij zo een unieke stoel in huis?

De iconische Stokke Tripp Trapp stoel

De iconische Tripp Trapp stoel van Stokke viert dit jaar een bijzonder jubileum. De Tripp Trapp werd namelijk precies 50 jaar geleden ontworpen door de Noor Peter Opsvik. Sinds 1972 hebben miljoenen kinderen van over de hele wereld op deze stoel aan tafel gezeten. Het mooiste aan deze kinderstoel is dat kinderen tijdens iedere maaltijd vanaf het eerste moment, onderdeel uit maakt van het gezin.

Dankzij de introductie van de Tripp Trapp ontstond er een ware revolutie op het gebied van zitmeubels voor kinderen. Deze kinderstoel is briljant in al zijn eenvoud en ontworpen voor iedere fase van de kindertijd en daarna.  

Lees ook: De Stokke beat kinderwagen en Clikk kinderstoel.

Een meermaals bekroonde kinderstoel

Deze Noorse kinderstoel maakte al snel faam als één van de meest opvallende Scandinavische designs En tot op de dag van vandaag is het een ware bestseller: De Stokke Tripp Trapp is regelmatig terug te vinden in internationale media. Dankzij het innovatieve uiterlijk en de functionaliteit heeft de Tripp Trapp een prominente positie verworven bij tentoonstellingen in musea zoals het MoMa in New York en het Victoria & Albert Museum in Londen.

De filosofie achter de stoel

De sleutel tot succes ligt bij het tijdloze, hoogwaardige design en de mogelijkheid de stoel aan te passen aan de groei van je kleintje. Kinderen kunnen hierdoor écht samen zijn met de rest van het gezin en deelnemen aan het gezinsleven aan tafel. Dit is net zo cruciaal voor de ontwikkeling van kinderen als voor hun creativiteit, taalontwikkeling en motorische vaardigheden.

Een slim ontwerp

Dankzij het slimme ontwerp, met een in hoogte en diepte verstelbare zit- en voetenplank, kan je kleintje zich vrij bewegen. Als de stoel correct is ingesteld, biedt deze de juiste comfort voor je kindje op iedere leeftijd. Hoewel tijden zijn veranderd, is het ouderschap nog steeds een mysterie te noemen. Wat wel zeker is: door samen met familie aan tafel te zitten, kunnen kinderen contact maken met de mensen die het meest om hen geven. Deze verbondenheid stelt ouder en kind in staat om een band met elkaar op te bouwen, met elkaar te communiceren en samen te groeien.  

Limited Editions

Ter ere van de vijftigste verjaardag van de Tripp Trapp, de stoel die met je kind meegroeit, lanceert Stokke met trots een bijzondere limited edition jubileumcollectie, die uit de volgene producten bestaat: 

  • Tripp Trapp® Ash Mixed Limited Edition – 15000 genummerde stoelen beschikbaar
  • Tripp Trapp® Ash White Limited Edition – 3000 genummerde stoelen beschikbaar
  • Tripp Trapp® 50th Anniversary kussen – 10000 stuks beschikbaar
Ash White limited edition

Unieke stoelen

Om de exclusiviteit van deze essenhouten stoelen te benadrukken, heeft elke Tripp Trapp – net als een kunstwerk – een eigen nummer, evenals een gegraveerd jubileumlogo.
 Stokke kiest voor essenhout vanwege de hoge kwaliteit, de premium uitstraling en de mooie nerf, met lichte en donkere tinten. De nerf van essenhout heeft een mooie vlamtekening waardoor iedere stoel een eigen uitstraling heeft. Dit maakt iedere Limited Edition Tripp Trapp Ash écht uniek. 

De Tripp Trapp® Ash Mixed Limited Edition is vanaf 16 mei verkrijgbaar bij de Stokke verkooppunten en via Stokke.com

Adviesprijzen:

Tripp Trapp® Ash Mixed Limited Edition, adviesprijs €269,-

Tripp Trapp® Ash White Limited Edition, adviesprijs €269,-

Tripp Trapp® 50th Anniversary kussen, adviesprijs €49,-

Stokke was ook aanwezig op de negenmaandenbeurs. Lees ook: Zwanger- ontdek alle ontwikkelingen op de negenmaandenbeurs.

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept