Geboorte van je kind op een originele manier bekendmaken

Geboorte van je kind op een originele manier bekendmaken

De geboorte van je kind, het liefste zou je het aan de hele wereld bekend willen maken. Hoe leuk is het om op een originele manier de geboorte te vieren. Dit kan bijvoorbeeld met een geboortesticker op het raam of een geboortebord in de tuin. Maar waar koop je die?

Namen bedenken

Je bent zwanger, hoera, maar nu begint het. Spullen kopen, afspraken maken bij de verloskundige en namen bedenken. Een naam bedenken, dat is nog wel even wat. Tenslotte zal jouw kind voor de rest van zijn of haar leven deze naam blijven gebruiken.

Waar zoek je naar namen?

Maar hoe kom je nu aan een naam? Een naam waar je samen achter staat, want laten we wel wezen, dit alleen is al lastig. Vind jij een naam mooi, dan kan je partner hele anderen gevoelens hebben bij deze naam. Ga jezelf maar na, misschien heb jij ook wel bepaalde gedachten bij bepaalde namen. Misschien heb je al een naam, weet je dit al jaren voor jezelf. Wil je een populaire naam? Of een naam naam die je weinig hoort. Een makkelijke naam, kort of juist lang? En past de naam ook bij de achternaam die het kindje krijgt?

Namen boeken

Namen voor je baby kan je zoeken in namen boeken, misschien kijk je een film en hoor je ineens een naam die je heel mooi vindt of lees je deze in een boek. Gelukkig heb je nog even de tijd om na te denken, op het moment dat je er achter komt dat je zwanger bent.

De geboorte van je kindje vieren

En dan is jouw kindje geboren dan wil je dit en de naam natuurlijk het liefste aan de hele wereld bekendmaken. Nu gaat de hele wereld misschien niet lukken, maar de hele straat toch zeker wel Wil je de geboorte van je kind op een originele manier bekendmaken, denk dan eens aan een geboortesticker op het raam.

Een originele manier van aankondigen

Een geboortesticker van Geboorteplein is niet allen super origineel, de buren en mensen in de straat weten meteen welke naam jouw kindje bij de geboorte mee heeft gekregen. Een geboortesticker is leuk om zelf te kopen, maar natuurlijk ook om cadeau te geven als kraamcadeau. En wil je geen sticker maar iets anders, op de site van Geboorteplein vind je nog veel meer originele ideeën denk aan een bord voor in de tuin, het raam of wat dacht je van een geboortevlag?

foto pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. zegt:

    Wat een leuk idee die geboortestickers!

  2. Simone zegt:

    Geboortestickers zijn leuk! Wij hadden een bord aan het raam gehangen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept