Maak in vier eenvoudige stappen een geboorte aankondiging

Geboorte aankondiging met kaartjes van kaartje2go

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Er valt nu zoveel te kopen en te regelen, dat wordt een hele leuke tijd. Een van die dingen waar je aan moet denken zijn geboortekaartjes, want alhoewel we geboorte aankondigingen tegenwoordig ook via de app doorgeven. Een ouderwets geboorte aankondiging via een geboortekaartje blijft toch het allerleukst. Deze kaartjes maak je heel makkelijk, je leest het hier.

Hoera ik ben zwanger, maar wat moet ik allemaal regelen

Het kan allemaal nog al overweldigend zijn, een zwangerschap. Ineens moet er zoveel geregeld worden. Kamers moeten verbouwd en geschilderd, een uitzet moet gekocht, namen moeten worden bedacht en je moet op zoek naar passende geboortekaartjes.

Passende geboortekaartjes, waar vind ik die

Het ouderschap begint bij het aankondigen van de geboorte van jouw kind. Dit kan een slinger voor het raam zijn, een ooievaar in de tuin en natuurlijk geboortekaartjes. Of je nu een kaartje zoekt voor een jongen, meisje of een neutraal kaartje en of je al meerdere kinderen hebt, een meerling verwacht of een aankondiging van een adoptie wil laten zien, hippe geboortekaartjes maak je zelf heel makkelijk op Kaartje2go

Welke kaart kies ik dan

En wat je kiest voor geboortekaartje, deze zijn eenvoudig en leuk in maar 4 stappen te maken en te versturen. Kies je voor een hip geboortekaartje dan heb je bijvoorbeeld de keuze uit een kaart met een sierlijk lettertype, pastelkleuren en schattige patronen van hartjes, sterretjes of stippen. Kies je voor klassieke geboortekaartjes dan vind je tijdloos geboortekaartje voor jullie kindje. Denk aan ontwerpen met kant, een kinderwagen, wiegje of hartjes.

Vandaag bestellen is vandaag op de post

Naast dat het eenvoudig en leuk is om in 4 stappen een kaart te maken en te versturen. Is het ook zo dat als je voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt bij kaartje2go deze dezelfde dag nog op de post gaat. De eerste kaart is gratis en ze werken met Co2-neutraal gedrukte kaartjes

Is een geboorte aankondiging via een kaart nog wel van deze tijd

We leven in een snelle wereld, voordat jij de laatste perswee hebt gehad, is de naam en het geslacht van jouw kindje al bekend op WhatsApp en twitter. Is het dan nog wel nodig om een geboorte aankondiging via een geboortekaartje te doen? Absoluut. Sowieso zit niet iedereen in jouw sociale netwerk, maar ook voor een papieren herinnering is het maken van een geboorte kaartje een must. Geboortekaartjes zijn ook in deze tijd nog hartstikke hip en helemaal omdat jij jouw eigen persoonlijke touch aan de kaart kan geven, is elke kaart uniek.

Maak iets persoonlijks

Bij beide jongens wisten we niet wat het geslacht zou zijn en dus kozen we voor neutrale kaartjes. Beide keren zochten we wel in een stijl. Ik denk niet dat iemand anders dit gezien heeft, maar zelf vonden wij dit heel leuk! Het is ontzettend persoonlijk welke kaart je kiest voor een geboorte aankondiging. Maar of je nu voor hip, trendy of klassiek gaat, met een geboortekaartje zit je altijd goed.

foto gratis afbeelding van 460273 via Pixabay

Disclaimer lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept