Een veilig, duurzaam én mooi ledikantje

ledikantje

De babykamer inrichten. Koop je een ledikantje of gebruik je die van jou van vroeger? En is deze dan nog wel veilig? Zoek jij een ledikantje voor je kindje? Kijk dan eens bij KleinZwart en als je aan hun je eigen ‘ledikant’ verhaal vertelt, maak je kans op een meubelcheque.

Babykamer inrichten

Ben je zwanger en zoek je informatie over de babykamer dan is het heel goed om hier rustig te tijd voor te nemen en goed te kijken wat jullie willen voor je kleintje.

Het ledikantje is het hart van de babykamer

Om nostalgische redenen kiezen sommige ouders voor het ledikantje waarin ze zelf vroeger in gelegen hebben. Of als ze dat niet meer hebben, zoeken ze op internet naar dat ene perfecte vintage bedje dat hetzelfde gevoel geeft. Maar je moet je dan toch af vragen of deze ledikantjes nog voldoen aan de huidige veiligheidseisen. Het alternatief is dan al gauw een modern ledikantje. Maar dat mist de eigenheid en het warme gevoel van vroeger. En dan wil je eigenlijk ook nog dat het ledikantje de babykamer veilig, duurzaam en vertrouwd is.

Handgemaakt en duurzaam ledikantje

Dat het ook anders kan bewijst een kleine meubelmaker uit Lettele in de provincie Overijssel. De vakmensen van KleinZwart maken prachtige handgemaakte duurzame ledikantjes op maat die voldoen aan de allerstrengste veiligheidseisen van nu. En het bedrijf weet een modern design perfect te combineren met het ouderwetse warme gevoel van vroeger.

Geen plank is hetzelfde

Alle bedjes zijn handgemaakt van eerlijk, gekeurd en onbewerkt hout dat ze bij de molenaar of fijnhouthandel halen. Geen plank is hetzelfde en elke plank wordt geselecteerd op kleur, vorm en kwaliteit. De bedjes worden meerdere dagen geschuurd om ze fluweelzacht aan te laten voelen. Na het schuren wordt met de hand een natuurlijke, veilige was gewreven die het hout afhecht en voor een zijdeglanzende afwerking zorgt. Om het helemaal af te maken is elk bedje genummerd met een uniek eigen nummer en elk bedje gaat een leven lang mee. Met het warme gevoel van vroeger gecombineerd met het design en de veiligheid van nu.

ledikantje
ledikantje

Op zoek naar een meegroei ledikant

Ieder ledikantje van KleinZwart heeft een in hoogte verstelbare bodem en wordt geleverd inclusief een extra zijpaneel zodat het kindje als het oud genoeg is, zelf uit bed kan komen. Dat geldt voor het rechthoekige en het ledikantje met ronding. Het ledikantje is daardoor geschikt voor een kindje van 0 tot 36 maanden. En het is volkomen veilig. Mieke Cotterink van VeiligheidNL: “Bij het uitzoeken van een bedje is het verstandig te kijken naar de ruimte tussen de spijlen. Die moeten volgens de Europese norm minimaal 4,5 cm en maximaal 6,5 cm zijn.“ De bedjes van KleinZwart voldoen hier dan ook aan.

Maak kans op een KleinZwart-meubelcheque van €250,-

Win een meubelcheque ter waarde van € 250,- te besteden bij KleinZwart. Mail jouw dierbare herinnering aan je eigen bedje van vroeger. Stuur uiterlijk 20 december 2019 jouw antwoord naar info@kleinzwart.com. De leukste verhalen worden met naam op de website van KleinZwart geplaatst. Inzenders met het leukste authentieke antwoord maken kans op een KleinZwart-meubelcheque t.w.v. €250,-  te besteden bij KleinZwart

foto’s KleinZwart

Meer artikelen

Deze winactie is afkomstig van KleinZwart, lodiblogt.nl heeft geen invloed of inmenging in de uitslag, kijk voor alle informatie en voorwaarden op de desbetreffende site/ disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

7 reacties

 1. zegt:

  Wat een gave ledikantjes! Onze dochter is net over naar haar ‘grote meiden bed’ Anders had ik graag meegedaan aan deze leuke actie!

 2. Tine zegt:

  Zo’n meegroei ledikant is wel erg handig! Kan je veel langer gebruiken. Bedankt voor de tip!

 3. Ik vind vooral dat ledikantje in de eerste foto mooi. Wat grappig zo met die opening in het midden!

  1. Mooie ledikantjes. Hier geen kinderen dus niet van toepassing. Maar het oog wil ook wat.

 4. zegt:

  blijft cute al die ledikantjes maar zou er even niet meer aan willen denken haha

 5. zegt:

  Superleuk winactie! Succes met winactie. Ik gun andere deelnemers

 6. Prachtige ledikaantjes! Ik las laatst iets over wiegjes van Karton dat vond ik ook een super mooi iniatief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept