update december bullet journal
Journaling

December, de laatste maand update van mijn Bullet Journal.

Dit is de laatste keer dat ik een maand update doe over mijn Bullet journal. Het was super leuk om dit een jaar te doen, maar na een jaar Bullet Journal ga ik over op een andere planner. Maar dezember laat ik natuurlijk nog even zien.

Mijn Bullet Journal

Al eerder gaf ik in een update over mijn Bullet Journal aan, dat ik stop met mijn Bullet Journal als agenda te gebruiken. Tenminste voor het nieuwe jaar. Met veel plezier heb ik mijn Bullet Journal gebruikt. En met veel plezier maakte ik elke maand een nieuwe maand en week planning. Maar er ging wel ontzettend veel tijd in zitten en toen ik een aantal planners mocht reviewen kreeg ik de My-Journal in handen. Hier was ik zo enthousiast over dat ik besloot mijn Bullet Journal in 2020 te blijven gebruiken, maar niet voor mijn planner.

Nieuwe planner

Over de My-Journal heb ik een uitgebreid review geschreven en valt juist zo in de smaak omdat er heel veel ruimte in zit, waar ik zelf mee aan de slag kan. Het is een beetje mijn Bullet `journal maar zonder het vele werk wat ik hier nu aan heb. Ook in deze planner kan ik al mijn dagen plannen, een update plaatsen en mijn favoriete boeken en films noteren.

Update voor december

Hier dus nog een maal mijn update voor de maand december. Ik merk ook wel dat de fut er een beetje uit is en mijn pagina’s niet zo leuk en vrolijk meer zijn als anders. Wat dat is het goed dat ik eens wat anders ga gebruiken. Op mijn Pinterest pagina hou ik trouwens wel gewoon mijn bord Bullet Journal bij hoor. Deze kan je gewoon blijven volgen voor tips en ideeën

update december bullet journal
update december bullet journal

foto’s lodiblogt

Meer artikelen

7 thoughts on “December, de laatste maand update van mijn Bullet Journal.”

  1. Leuk; lekker ‘kerstig’ je laatste maand. Kan me heel goed voorstellen dat je toch weer een ‘voorgedrukte’ planner gaat gebruiken, Ik stopte al na vier maanden met het gebruiken van mijn journal als planner. Kostte inderdaad te veel tijd. Nu gebruik ik mijn journal dus echt voor ‘leuk’.

  2. Ik vind het gewoon al knap dat je het een jaar hebt volgehouden joh. Ik ben vaak na twee maanden al klaar met dit soort dingen omdat het best wel veel tijd kost waardoor ik het ook heel gemakkelijk weer vergeet.

    1. Het is ook absoluut heerlijk om te doen, dat ben ik helemaal met je eens en ik probeer nu ook echt elke week even rustig er aan te zitten en de afgelopen weer in mijn Bullet Journal te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.