Inspiratie-Bullet Journal juni

Bullet Journal juni

De maand juni was extra leuk in mijn Bullet Journal, want ik ben begonnen met een nieuwe Journal. Mijn tweede Bullet Journal sinds ik vorig jaar april hier mee van start ging. Hoe ga ik invulling geven aan mijn nieuwe journal? Wat ga ik anders doen en hoe ziet de maand juni er uit?

We hadden nog even vakantie in juni

Later dan gepland want ik heb in juni eerst genoten van een heerlijke vakantie. Tijdens de vakanties neem ik tegenwoordig ook een blog vakantie en eerlijk is eerlijk, dat bevalt me prima. Maar ineens bedacht ik me dat ik deze maand nog helemaal niets had gedeeld over mijn Bullet Journal.

Een nieuw exemplaar

Juni was de maand voor een nieuwe Bullet Journal. Het is altijd een fijn moment om weer aan een nieuwe Bullet Journal te beginnen. Ik weet niet wat het is, het nieuwe, het lege, het alles kan weer gevoel. Pas geleden won ik een Hieroglyphus Bullet Journal, hier ben ik een travel journal in begonnen. Oftewel al onze dagjes uit en vakanties komen hier in te staan. Dit betekent nu dat ik drie journals heb. Een Bullet Journal, Art Journal en travel Journal.

Wat zijn het allemaal voor journals?

Wat moet je er allemaal mee en waarom drie journals. Voor mij is het heel overzichtelijk en ik vind het prettig meerdere journals te hebben, maar dat is heel persoonlijk. Iets wat een journal sowieso is. In een journal kan je precies zo doen als jij wil. Mijn Bullet Journal is mijn agenda. Ik plan deze altijd een maand of twee vooruit en gebruik dit om al mijn afspraken in te  schrijven, mijn blogopdrachten, planning en meer. Mijn art journal gebruik ik om in te tekenen en schilderen en mijn travel journal is voor de vakanties en dagjes uit.

Doelen beschrijven

Ik vind het heerlijk om  weer in een nieuwe Journal te kunnen beginnen. Alleen al dat het weer stug en helemaal leeg is, is zo fijn. Ik ben begonnen met een voorstukje over mijn journal en wie ik ben, dat weet ik zelf heel goed hoor, maar ik vind het altijd zo leuk om te schrijven en zo te zien hoe dingen weer veranderen. Ik heb doelen beschreven, de maanden en een verjaardag pagina, waarna ik begon met de maand juni.

Bullet Journal juni

Juni

In mei begon ik met meer een thema aan mijn maand te geven en ik merkte hoe leuk ik dit vond. Vandaar dat ik ook voor de juni maand gekozen heb voor een thema in juni en deze keer was het ‘de bij’. Op elke pagina komt deze of de honingraad wel voorbij.

Bullet Journal juni

Bullet Journal juni

Bullet Journal juni

hier vind je de andere maanden, vol inspiratie:

foto’s lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

11 reacties

 1. zegt:

  Heel mooi! Ik ben nog steeds in mijn eerste journal bezig (begonnen eind september), maar ik kan stiekem ook niet wachten om over een paar maanden in een nieuw boekje te beginnen.
  Leuk trouwens, om te werken met een thema.

 2. Wat een leuke zeg, zou ik ook wel willen! Heb er niet zoveel tijd voor helaas, zit best veel werk in zo te zien! Wel erg leuk om te doen!

 3. Alexandra zegt:

  Je maakt er werk van, ziet er mooi uit. Ik ben wel eens begonnen maar houd het niet vol. Blijkbaar niet mijn ding. Maar ben wel jaloers want het ziet er altijd zo mooi uit.

 4. Ik vind het superleuk om in je bullet journal te kijken. Je kunt goed tekenen, en het ziet er leuk uit. Bijzonder dat je 3 verschillende journals hebt!

 5. Heel erg gaaf. Ik ben een tijdje er ook mee bezig geweest maar ik vond het teveel tijd kosten. Ik gebruik nu de purpuz planner.

 6. zegt:

  Ik vind het echt ontzettend leuk om bij een ander te zien, maar zelf heb ik er simpelweg geen tijd voor. Hoe creatief ik ook ben. Zelfs bij de online cursus die ik volg over ‘simplify your life’ loop ik twee weken achter. Aan de andere kant zijn de afgelopen weken echt enorm hectisch en super (leuk) druk geweest. Nu moet ik even flink gas geven om in te halen met schrijven en deadlines. Het is zoals het is…

 7. Super leuk gemaakt! Vorig jaar heb ik ook een Bullet Journal gekocht, helaas heb ik ‘m tot nu toe nog niet zo veel gebruikt. Het begint echter wel weer te kriebelen om hem toch maar te gaan gebruiken. Bedankt voor de inspiratie!

 8. zegt:

  Ik ben zelf totaal geen crea bea, laat staan dat ik er geduld voor heb om zoiets te doen, maar ik denk wel dat het voor later een ontzettend mooi naslagwerk is en dat je met een glimlach terugkijkt op wat je er nu allemaal in verwerkt.

 9. Mandy zegt:

  Echt super leuke bladzijdes! Vind dat gele echt mooi en die bijtjes zijn ook heel schattig. Ik heb er de laatste tijd niet echt meer tijd voor en dat vind ik echt zo jammer!

 10. zegt:

  Superleuk gedaan. Je bent echt creatief en leuk dat je tijd hebt om bujo bij te houden. Goed gedaan!

 11. zegt:

  Wat ontzetten leuk! Mij leek het ook altijd leuk om zo’n bullet journal te beginnen maar ik kan dat om een of andere reden niet volhouden.
  Liefs,
  Elles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept