april bullet journal
Journaling

Bullet journal inspiratie voor de maand april

Ook in april neem ik jullie weer mee in mijn Bullet Journal. Elke maand plaats ik hier wat ik gemaakt heb en hoop zo jullie ( de bullet journal fans in ieder geval) te inspireren, zoals ik zelf ook iedere keer weer geïnspireerd word door anderen.

Veel om handen

Ik merkte toen ik bezig was met de maand april dat het af en toe best een hoop werk is, een Bullet Journal. Nu wist ik dit natuurlijk al, maar omdat ik sinds een paar maanden ook gestart ben met een cursus illustreren, heb ik het eigenlijk best druk. Ik heb mijn blog, mijn cursus, mijn bullet journal en art journal.  O’ ja en ik heb ook nog een gezin. Nu heb ik natuurlijk de mazzel dat ik als thuisblijfmoeder de jongens nu elke dag op school heb. Dus overdag heb ik de tijd voor mezelf. En kan ik heel wat doen en plannen.

Ideaal een Bullet Journal

En daar is mijn Bullet Journal weer perfect bij, want ik plan heel veel. Ik heb vaste dagen en vaste uren dat ik dingen doe. Mijn dag is altijd verdeeld in de ochtend en de middag, na de lunch. Twee ochtenden in de week help ik op school met rekenen en lezen. Ik doe twee ochtenden mijn boodschappen en begin een ochtend met een rondje wandelen door het dorp. Zodat ik thuis ben begin ik vaak met bloggen en doe tussendoor natuurlijk ook nog het huishouden. ’s Middags heb ik nog twee uur dat de jongens op school zitten. De ene middag gebruik ik deze twee uur voor mijn cursus illustreren en de andere dag voor mijn redactie werk wat ik doe voor de vereniging van Hirschsprung. In april komt het tijdschrift uit en is het nu even extra druk met schrijven en redigeren. In mijn Bullet journal plan ik dit elke keer voor de aankomende week. ideaal. Zo vergeet ik niks en hou ik overzicht.

April

In mijn Bullet Journal werk ik zo een vier avonden per week, van half zeven tot half acht, wanneer de jongens het Klokhuis en het Jeugdjournaal kijken. Ik zit  gewoon beneden bij het gezin, gezellig met mijn kop koffie en teken, plak en knip ondertussen in mijn Bullet Journal. April wordt ook weer een drukke maand met verjaardagen, uitjes met school en de laatste dagen van de maand hebben we vakantie.

De maand april: Ik ben weer begonnen met het voorblad, gevolgd door een maandlog en dan elke week een weekly log. Elke week  probeer ik iets nieuws en anders uit. Hierdoor wordt mijn bullet journal een inspiratie bron voor mezelf en hopelijk voor anderen.

april bullet journal

april bullet journal

Hier vind je meer Bullet Journal pagina’s

foto’s lodiblogt

22 thoughts on “Bullet journal inspiratie voor de maand april”

  1. Altijd leuk, een kijkje in iemands journal. Ziet er weer gezellig uit voor de komende maand. Ik ben zelf mijn planningen toch maar in de Flow agenda gaan maken. Mijn journal gebruik ik nu meer als creatieve dagverwerking. Vind ik ook heerlijk om te doen. En bij geen zin doe ik uiteraard gewoon lekker niks.

  2. Ik vind het echt heel leuk en creatief om te zien. Ik zou er zelf alleen echt de tijd niet voor vrij kunnen maken ben ik bang. Nu al lukt het mij niet om alles gedaan te krijgen wat ik wil doen. Ik heb zelf een Milly Pie planner en het invullen daarvan stel ik soms uit, maar is wel mijn stokje achter de deur voor een goede planning. Een bullet journal lijkt mij heel leuk, maar ik zie er ook tegenop (terwijl ik heel goed kan tekenen).

  3. Ik heb er wel al veel over gehoord, maar zelf heb ik me er nog niet echt in verdiept. Leuk dat je er ook mee bezig bent en dat je daar je creativiteit in kwijt kunt!

  4. Leuk om zo een kijkje te krijgen in jouw journal! Wat ik zelf altijd leuk vind (misschien jij niet hoor) is meer gebruik maken van vrolijke kleuren in de lente maanden. Zo is mijn april bijvoorbeeld in thema geel en mei wordt roze haha. Ik vergeet alleen mijn maandspread op de foto te zetten, dus bij mij dit keer geen inspiratie. Jouw inspiratie was wel weer leuk om te zien 🙂

  5. Wat creatief! Vorig jaar was ik ook aan een Bullet Journal begonnen, maar ik merkte dat het voor mij echt te druk was. Ik moest voor mijn opleiding gelijk dingen opschrijven en als je dan met je ontwerp achter loop wordt het echt een zooitje

    1. Ik kan het me heel goed voorstellen hoor, dat is ook echt de reden dat ik niet tot het laatste moment wacht, want dan lukt het mij ook niet.

  6. Wauw wat een mooie pagina’s! Ik loop zo ver achter in mijn bujo’s ( ik heb meerdere) het kost inderdaad veel tijd als je er wat moois van wil maken, en éénmaal bezig ga je het liefst voor altijd door hahaha,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.