Bullet journal inspiratie voor de maand april

april bullet journal

Ook in april neem ik jullie weer mee in mijn Bullet Journal. Elke maand plaats ik hier wat ik gemaakt heb en hoop zo jullie ( de bullet journal fans in ieder geval) te inspireren, zoals ik zelf ook iedere keer weer geïnspireerd word door anderen.

Veel om handen

Ik merkte toen ik bezig was met de maand april dat het af en toe best een hoop werk is, een Bullet Journal. Nu wist ik dit natuurlijk al, maar omdat ik sinds een paar maanden ook gestart ben met een cursus illustreren, heb ik het eigenlijk best druk. Ik heb mijn blog, mijn cursus, mijn bullet journal en art journal.  O’ ja en ik heb ook nog een gezin. Nu heb ik natuurlijk de mazzel dat ik als thuisblijfmoeder de jongens nu elke dag op school heb. Dus overdag heb ik de tijd voor mezelf. En kan ik heel wat doen en plannen.

Ideaal een Bullet Journal

En daar is mijn Bullet Journal weer perfect bij, want ik plan heel veel. Ik heb vaste dagen en vaste uren dat ik dingen doe. Mijn dag is altijd verdeeld in de ochtend en de middag, na de lunch. Twee ochtenden in de week help ik op school met rekenen en lezen. Ik doe twee ochtenden mijn boodschappen en begin een ochtend met een rondje wandelen door het dorp. Zodat ik thuis ben begin ik vaak met bloggen en doe tussendoor natuurlijk ook nog het huishouden. ’s Middags heb ik nog twee uur dat de jongens op school zitten. De ene middag gebruik ik deze twee uur voor mijn cursus illustreren en de andere dag voor mijn redactie werk wat ik doe voor de vereniging van Hirschsprung. In april komt het tijdschrift uit en is het nu even extra druk met schrijven en redigeren. In mijn Bullet journal plan ik dit elke keer voor de aankomende week. ideaal. Zo vergeet ik niks en hou ik overzicht.

April

In mijn Bullet Journal werk ik zo een vier avonden per week, van half zeven tot half acht, wanneer de jongens het Klokhuis en het Jeugdjournaal kijken. Ik zit  gewoon beneden bij het gezin, gezellig met mijn kop koffie en teken, plak en knip ondertussen in mijn Bullet Journal. April wordt ook weer een drukke maand met verjaardagen, uitjes met school en de laatste dagen van de maand hebben we vakantie.

De maand april: Ik ben weer begonnen met het voorblad, gevolgd door een maandlog en dan elke week een weekly log. Elke week  probeer ik iets nieuws en anders uit. Hierdoor wordt mijn bullet journal een inspiratie bron voor mezelf en hopelijk voor anderen.

april bullet journal

april bullet journal

Hier vind je meer Bullet Journal pagina’s

foto’s lodiblogt
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

22 reacties

 1. zegt:

  Altijd leuk, een kijkje in iemands journal. Ziet er weer gezellig uit voor de komende maand. Ik ben zelf mijn planningen toch maar in de Flow agenda gaan maken. Mijn journal gebruik ik nu meer als creatieve dagverwerking. Vind ik ook heerlijk om te doen. En bij geen zin doe ik uiteraard gewoon lekker niks.

 2. Wat een leuke inspiratie. Ik vind Bullet Journaling zo leuk om te zien, maar ik heb er op dit moment zelf zoo geen tijd voor helaas..

 3. zegt:

  Ik vind het echt heel leuk en creatief om te zien. Ik zou er zelf alleen echt de tijd niet voor vrij kunnen maken ben ik bang. Nu al lukt het mij niet om alles gedaan te krijgen wat ik wil doen. Ik heb zelf een Milly Pie planner en het invullen daarvan stel ik soms uit, maar is wel mijn stokje achter de deur voor een goede planning. Een bullet journal lijkt mij heel leuk, maar ik zie er ook tegenop (terwijl ik heel goed kan tekenen).

 4. Ik vind het erg leuk om steeds weer jouw creaties te zien

 5. Ik vind het erg leuk om de creaties van de bullet journal te zien. Je hebt het heel mooi gedaan!

 6. zegt:

  Juist omdat het zoveel werk is heb ik een tijdje terug niet doorgezet. Had wel wat geprobeerd.

  Wel lekker creatief bezig zo hoor. Leuk!

 7. zegt:

  Wat ziet dat er mooi uit en wat een fijne hobby! Dank voor je inspiratie.

 8. zegt:

  Ik heb er wel al veel over gehoord, maar zelf heb ik me er nog niet echt in verdiept. Leuk dat je er ook mee bezig bent en dat je daar je creativiteit in kwijt kunt!

 9. Leuk om zo een kijkje te krijgen in jouw journal! Wat ik zelf altijd leuk vind (misschien jij niet hoor) is meer gebruik maken van vrolijke kleuren in de lente maanden. Zo is mijn april bijvoorbeeld in thema geel en mei wordt roze haha. Ik vergeet alleen mijn maandspread op de foto te zetten, dus bij mij dit keer geen inspiratie. Jouw inspiratie was wel weer leuk om te zien 🙂

  1. zegt:

   In de maand mei ben ik wel met lichte kleuren aan de gang gegaan, je hebt helemaal gelijk, ik vind dit ook echt lente kleuren.

 10. Wat creatief! Vorig jaar was ik ook aan een Bullet Journal begonnen, maar ik merkte dat het voor mij echt te druk was. Ik moest voor mijn opleiding gelijk dingen opschrijven en als je dan met je ontwerp achter loop wordt het echt een zooitje

  1. zegt:

   Ik kan het me heel goed voorstellen hoor, dat is ook echt de reden dat ik niet tot het laatste moment wacht, want dan lukt het mij ook niet.

 11. zegt:

  Leuk dat je zo creatief bent met je Bullet Journal. Vooral lekker verder gaan met klungelen en prutsen in de journal, want daar is die nu eenmaal voor.

 12. zegt:

  Wat leuk creatief zeg! Ziet er mooi uit. Ik heb geen bullet journal. Ik heb gewoon een schrift waar ik alles in opschrijf 😉

  1. zegt:

   Ook super leuk toch, dat is het voordeel tegenwoordig, ja kan plannen en schrijven, waar je maar wilt.

 13. Joanne zegt:

  Wat schattig zeg, dat beertje zo achter die rits. Heel leuk gedaan!

 14. zegt:

  Das best wel leuk – doet me wat denken aan een poëzie van vroeger 🙂

 15. Het lijkt me wel leuk, zo een bulletjournal. al zo vaak gedacht ook aan te beginnen om da te denken: waar haal je die tijd vandaan?

 16. ik heb geen bullet journal. Ik denk dat ik juist meer bezig ben met het perfect maken van de journal dan dat ik er echt iets aan heb

 17. zegt:

  Super leuk! Ik heb er geen, heb er het geduld niet voor en op het moment is mijn planning ook zo vol dat ik er geen tijd voor heb 😉

 18. zegt:

  Leuk om te zien dat je er steeds weer zo iets leuks van maakt! Een ik wens je een fijne en creatieve april maand toe

 19. zegt:

  Wauw wat een mooie pagina’s! Ik loop zo ver achter in mijn bujo’s ( ik heb meerdere) het kost inderdaad veel tijd als je er wat moois van wil maken, en éénmaal bezig ga je het liefst voor altijd door hahaha,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept