De muur opvrolijken met een schoolplaat
Interieur

Eenvoudig je muur opvrolijken met een foto op schoolplaat

Wat heb jij aan de muur hangen in de woonkamer? En wil je misschien eens wat anders? Wat dacht je van een schoolplaat aan de muur. Het is weer eens iets heel anders dan de standaard foto’s die je vaak ziet hangen. 

Een lange reis

In 2011 namen de man en ik een sabbatical. We reisden toen met de jongens zeven maanden door Amerika en Canada. De jongens waren drie en een en weten zich hier niks van te herinneren. Alleen wat ze op foto’s zien. Nu hangen er nog al wat foto’s van deze reis aan de muur van ons huis. Aan een wand hangen vijf sepia canvas doeken met de mooiste plaatjes van de reis.

Lees ook: Blijven jouw dromen bij dromen.

muur opvrolijken met muurdecoratie

Een kale witte muur bij de keuken.

Toen we ruim twaalf jaar geleden hier kwamen wonen, zat er een prima keuken in het huis. We waren eigenlijk tevreden met het interieur.  Echter na een aantal jaren begon het te irriteren. Kastjes werden oud, de koelkast was te klein en we besloten een nieuwe keuken te kopen. We gooide de boel helemaal om. Daar waar eerst kastjes hingen, kwam nu een maagdelijke witte muur. Op zich heel mooi, omdat het hierdoor rustig werd in huis.

Lees ook: Hoe vaak wissel jij van interieur?

Nieuwe foto aan de muur

Vanaf mijn luie plek op de bank kijk ik naar die witte muur en steeds vaker dacht ik;’ mooi, maar ik mis iets’. En toen kreeg ik een aanbieding om een foto op schoolplaat te laten maken. Super leuk en ik wist meteen de juiste plek hiervoor. Omdat we beneden in de huiskamer eigenlijk alleen wat oudere foto’s aan de muur hebben hangen besloot ik een recente foto van ons vieren op een schoolplaat te laten zetten.

Het resultaat

Ik ging naar de site, downloadde de foto en zag meteen hoe het resultaat zou zijn. Ik koos precieste maat hoe ik hem wilde hebben en vervolgens bestelde ik de foto. Na drie dagen had ik de foto al in huis. Hij kwam in een groot pakket en na het uitpakken, was ik zo blij. Wat is de foto super gaaf. De kleuren zijn helemaal zoals de originele foto en staat erg goed aan de muur.

de muur in de woonkamer een make-0ver geven met een schoolplaat

Ook een foto?

Zelf een foto op canvas, hout, schoolplaat laten maken. Of wil je een foto kado doen, dan is er zoveel mogelijkheden om de foto op te laten afdrukken op fotocadeau.nl, maar je kan ook kiezen voor een sleutelhanger met foto, muismat of mok. Het maken van de foto en de service bij fotocadeau.nl was super snel en goed, dus zeker een aanrader.

Heb jij foto’s aan de muur hangen?

foto’s lodiblogt/ samenwerking

23 thoughts on “Eenvoudig je muur opvrolijken met een foto op schoolplaat”

  1. Echt heel gaaf! Ik zie vaak reclames voorbij komen van die schoolplaten en de juf in mij vindt het echt heel tof. Kan niet uitsluiten dat er nog eens zo’n plaat m’n huis binnen wordt geklikt;).

  2. Wat een super leuk idee! Ik ben iets soortgelijks van plan met de serieuzere knutselwerken van dochterlief… geregeld maak ik zelf schilderijtjes (karton en dan stevig wit papier ervoor plakken) het idee is die als een soort schoolplaat op de muur te hangen met touw en dan bewust de knopen tonend aan de voorzijde… zodra gereed zal ik het laten zien in een blog… maar leuk dit… best een idee voor hier in huis ergens!

  3. Leuk is dat hé om je muur op zo’n manier op te vrolijken. Lekker persoonlijk en als je er meerdere laat maken kan je ook nog eens afwisselen. Ziet er goed uit lodi, daar zul je vast van gaan genieten!

  4. Wat leuk! En apart zo’n schoolplaat. Wij hebben eigenlijk bijna geen foto’s aan de muren hangen. Wel kunst (schilderijen). Eigenlijk hebben we best weinig foto’s hangen. Dat gezegd hebbende hangt in de gang een grote foto van mij in een vintage Chanel jasje, gemaakt door een hele bekende fotografe. Grappig, bijna niemand herkent mij.

  5. Het heeft wel iets inderdaad. Persoonlijk vind ik voor in mijn interieur de canvas doeken zoals bij jou in sepia beter maar ik kan me bij het andere model ook wel iets voorstellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.