maart Bullet Journal
Journaling Vrije tijd

Maart spread, laat je inspireren #BulletJournal

Hoe ziet de maand maart er uit in mijn Bullet journal?  Ik werk altijd vooruit, gewoon puur omdat ik een echte planner ben. Aan het begin van het jaar besloot ik eens elke maand mijn Bullet Journal te fotograferen en hier te tonen. 

Waarom een Bullet Journal

Vorig jaar begon ik dan ook eindelijk aan een Bullet Journal. En vanaf moment een ben ik er dol op. Ik ben een echte planner en liep nog steeds met een agenda rond. Ook prima, maar in een Bullet Journal kan ik al mijn creativiteit kwijt. Ik ben zelf niet zo, dat ik pas op  het moment van de eerste van de maand begin aan mijn maand. Ik werk echt wel vooruit. In februari maak ik alvast maart en zo verder.

Pinterest en inspiratie

Inspiratie haal ik vooral van Pinterest en bij andere bloggers. Er zijn zoveel inspiratie bronnen op blogs en Instagram, waar ik heel veel van leer. Ik zie zoveel mooie spreads voorbij komen dat ik bezig blijf. Voor mijn voorblad  typte ik ‘bullet journal Maart’ in en kwam bij een pin terecht, die ik erg leuk vond en dus na getekend heb.

maart Bullet Journal

Een maand en weekly log

Maar wat is nu een weekly log of een maand log? Ik heb het ook allemaal moeten leren. En voor die die niet weet hoe het zit. Elke maand begin je in principe met een voorblad van die maand, de volgende bladzijde is dan een maand overzicht. Dus 28-30 of 31 dagen, waar je alvast afspraken kan noteren. In maart maak ik dus een log met 31 dagen. Vervolgens maak je een week log, Ik maak voor elke week een nieuwe log met ruimte voor notities en taken die ik moet doen. Ik schijf, eten, plak en doe net wat in mijn hoofd komt, of wat ik bij anderen voor leuks zie.

Maart

En nu is het alweer maart. In de vakanties neem ik tegenwoordig even pauze van mijn blog, puur omdat ook ik gewoon even bij wil komen om na de vakantie weer fris en fruitig verder te gaan. Want laat ik eerlijk zijn, een hobby voor erbij is het bloggen al lang niet meer. Dus deze keer niet op 1 maart maar een paar dagen later mijn blog vol Bullet Journal Ideeën. .

maart Bullet Journal

maart Bullet Journal

Misschien kan ik je inspireren met deze maand en week ideeën!

foto’s lodiblogt

Meer ideeën op doen

28 thoughts on “Maart spread, laat je inspireren #BulletJournal”

 1. Iedere keer als ik hier kom kijken wil ik ook crea bea gaan doen doen. Ik heb echter niet zoveel inspiratie en geduld hiervoor. Maar snap wel helemaal dat je hier je “ei” in kwijt kunt. Heel leuk ook om je journals te bewaren en nog eens in terug te bladeren.

 2. Wat een creativiteit! Ik ben ook iemand die altijd met haar agenda rond loopt, maar ik heb er nooit aan gedacht om het zo mooi te maken. Ik geloof dat ik dan nooit meer een afspraak door zou strepen, dat zou mijn agenda verpesten, haha.

 3. Ik gebruik een gewone agenda om mijn artikelen in te plannen en om overzicht te bewaren. Omdat ik regelmatig ook oudere artikelen deel is dat wel nodig.
  Maar zonder illustraties erbij. Maar wat jij ervan gemaakt hebt is erg leuk.

 4. Dat ziet er creatief uit! Ik heb ook nog een gewone agenda en zoek soms naar meer ruimte om dingen op te schrijven, en niet te vergeten. Moet toch eens meer over bullet journals gaan lezen 🙂

 5. Wat kun je goed tekenen zeg!
  Zo’n bullet diary is niet mijn ding, maar ik vind hetcaltijd etg interessant om te zien wat voor creatiefs men ervan maakt.
  Ik heb een papieren agenda puur voor het overzicht. Niks meer, niks minder.

 6. Leuk om te zien! Ik bullet journal zelf ook en volg je ook op Instagram. Ik zie steeds meer groei en dat is leuk om te volgen 🙂 ik zie bij mezelf ook groei. Ik krijg nu al zin om met april aan de slag te gaan. Heb jij dat ook? Ik gebruik hem in ieder geval als agenda.

 7. Zo, wat ben je creatief bezig geweest! Ik heb ooit een bullet journal aangeschaft omdat het mij zo leuk leek om te doen, maar ik heb er gewoon geen tijd voor.. dus heb hem maar weggegeven. Jammer.

 8. Lijkt me erg leuk maar ik heb er bijna geen tijd voor. Het is voor mij al moeilijk om geregeld te bloggen. In combinatie met werk en een huishouden. Fijn dat zo’n bullet journal voor jou zo inspirerend is.

 9. Wat leuk en creatief! Ik heb geprobeerd een Bullet Journal bij te houden, maar het is niks voor mij. Tenminste, ik zou er meer tijd voor vrij moeten maken en dat lukte me niet.

 10. Wat is het leuk geworden! En wat geeft een bullet journal rust he. Ik ben er tijdens mijn burn out mee begonnen en kan nu echt niet meer zonder. Alles uit mijn hoofd en in mijn bujo

 11. Wat ziet dat er mooi uit! Ik ben zelf ook een BUJO freak. Ik gebruik er ook eentje en werk zelfs 2 maanden vantevoren mee. Ik ben ook een planner. Ik gebruik voor mijn habit trackers, mijn maandelijkse budgetten en challenges. Heerlijk!

 12. Ik zie je tekeningen wel voorbij komen op IG, goed hoor! Ik snap goed dat je nu ook door gaat voor de bullet journal. Ben benieuwd naar je creativiteit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.