Hoe gebruik je vintage stickers in een Journal

Hoe gebruik je vintage stickers in een journal

Je hebt een mooie Bullet Journal en wil deze gaan gebruiken. Maar welke stickers kan je gebruiken, wat past er nu echt bij een Bullet Journal? Vandaag speciaal een item over vintage stickers. Want hoe en waar kan je deze nou gebruiken in jouw Journal?

Heel veel keuze aan Vintage Stickers

Er is ontzettend veel keuze aan mooie stickers voor in je Journal, zo ook vintage stickers. Zoek je online dan zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Daarom vandaag een overzicht van dat wat ik zelf veel gebruik in mijn Journal.

Wat hoort er nu echt in een Vintage Bullet Journal

Natuurlijk is dit super persoonlijk en wat de een mooi zal vinden zal een ander niet mooi vinden, maar zo is het met alles. Eerder schreef ik al wat je nodig hebt voor een Vintage Bullet Journal en heb nu een overzicht van wat je kan gebruiken als (vintage) stickers in jouw Journal:

Labels

Labels passen prima in een Bullet Journa en in een Journal met het thema Vintage helemaal. Deze Vintage Labels mogen dan ook zeker niet ontbreken en zijn ook super leuk om te gebruiken in een scapbook of wat dacht je van een fotoboek.

Flora en Fauna Stickers

Flora en Fauna stickers kunnen in elke Journal die je maar hebt of aan wil gaan beginnen, zo ook in een Vintage Journal. Leuk voor het herfst thema, maar door de bloemen kunnen ze eigenlijk het hele jaar door.

Woorden en zinnen

Tim Holtz is bij velen Journal fans bekent om zijn Distress Ink, maar ken je zijn Idea-ology • Tim Holtz big chat stickers ook al? Dit zijn 478 stickers, allemaal woorden, die je enkel kan gebruiken of die je kan gebruiken om hier een zin van te maken. Deze stickers zijn heel stevig en dat zie je terug op je blad. Ik het net het idee of ze een beetje 3D lijken op de pagina’s.

Speciaal zoeken op Vintage

Bij Bulletjournalkopen zocht ik speciaal op thema. Nu zijn er verschillende thema’s waar je uit kan kiezen, maar voor deze keer zocht ik op Vintage Stickers. Ik vond hele mooie stickers in die bekende vintage kleuren groen en roze. Dit zijn voor mij echt de kleuren die passen bij het thema vintage en vind ik persoonlijk heel mooi.

Voorbeelden van Pagina’s

Hoe gebruik ik deze vintage stickers nu? Nou bijvoorbeeld zo:

Pagina inspiratie bullet journal
Hoe gebruik je vintage stickers  in een journal

In onderstaand filmpje zie je hoe ik deze laatste pagina heb gemaakt:

Stickers kunnen altijd

Wat je ook maakt, een Bullet Journal, Scrapbook, fotoboek of kaarten, stickers kunnen altijd. Zelf werk ik sinds kort met thema’s en wat stickers betreft is dit wel makkelijk, want ik typ Vintage in en dan komen de stickers vanzelf te voorschijn. Welk thema je ook kiest, er is zoveel keus in stickers!

foto’s lodiblogt

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. zegt:

    Via Aliexpress heb ik onlangs een hele voorraad stickers etc voor een vriendin die verslaafd is aan bulletjournals gekocht. Wist niet dat daar zo veel variëteit aan stickers etc is.

  2. zegt:

    Ontzettend he! Er is zo veel keuze, ik zie ook af en toe door de bomen het bos niet meer. Zo veel leuks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept