Vintage foto’s in kleur of zwart-wit koop je bij Poster Store

Vintage foto's in kleur of zwart-wit koop je bij Poster Store

Ben jij op zoek naar posters voor in huis, wil jij een fotowand in de slaapkamer of een fotomuur in de kinderkamer? Deze koop je bij Poster Store. Niet alleen vind je een ontzettende grote collectie posters. Je kan heel makkelijk op thema zoeken, zoals ik deed voor vintage foto’s. Kijk je mee!

Foto’s van Poster Store

Groot fan ben ik van de posters van Poster Store. En daarom kom ik hier elke keer weer terug, wanneer ik een nieuwe fotowand vol posters in huis wil. Waarom deze posters van Poster Store? Ze zijn niet alleen prachtig van kleur, je kan kiezen uit verschillende formaten, wat een fotowand een speels effect geeft. Maar er is ook een grote keuze in de lijsten en verschillende thema’s waar ze mee werken op de site. Deze thema’s zijn zo makkelijk, hierdoor kan je heel selectief zoeken naar de posters die jij wil. Zo heb je een onder anderen een thema met natuur posters, teksten & quotes, dieren. Of zoals ik deze keer zocht vintage foto’s.

Vind jouw posters naar keuze

Wat ik ook fantastisch vind aan deze site is de voorbeelden die ze laten zien voor een fotowand. Klik jij op een poster naar keuze, dan zie je meteen hoe je deze leuk met andere posters in verschillende maten kan combineren. Hier krijg je zoveel inspiratie van. Ook is de site zo opgebouwd dat je posters naast elkaar ziet staan die qua kleur perfect bij elkaar passen. Zo besteld ik al eens 3 foto’s voor in het trapgat naar de eerste etage, deze foto’s hebben allemaal groen tinten in de foto, hierdoor vormen ze een geheel. Dat is me nu ook gelukt met mijn vintage foto’s. Ik koos voor drie foto’s in een en dezelfde idee en kleurstelling. Door deze eenheid geven ze rust in huis.

Rust en ruimte in huis

In ons huis hebben we vrij grote meubels en vooral op het dressoir moeten we opletten hier niet te veel spullen neer te leggen. Ook stonden er verschillende foto’s in een hele boel kleuren. Dit gaf zoveel drukte en onrust. Daarom zocht ik bij Poster Store naar nieuwe posters. Ik wilde rustige foto’s die qua kleur en stijl bij elkaar zouden passen. Nu ben ik natuurlijk dol op de bohemian stijl. Ik hou van reizen en avontuur. En van vintage. Daarom zocht ik op dit thema naar nieuwe foto’s.

Lees ook: Hoe word je een echte bohemian.

Vintage foto’s

De vorige keren dat ik posters bestelde bij Poster Store keek ik juist bewust naar het thema natuur posters, deze hangen in de woonkamer waar ik een hele fotomuur heb gemaakt. Ook heb ik in de slaapkamer een fotowand, maar hier koos ik weer bewust voor posters met het thema steden. En deze keer dus het thema vintage. Ik vond drie vintage foto’s die qua stijl en fotoverhaal helemaal bij elkaar passen en ook nog eens dat avontuur weergeven.

Lees ook: Zelf eenvoudig een fotowand maken.

Vintage foto's in kleur of zwart-wit koop je bij Poster Store

Nog meer keuzes

Nu heb ik dus al meer posters van Poster Store. In de woonkamer, trapgat en slaapkamer. Hier zocht ik nog een aantal vintage foto’s bij. De vrouw op het balkon in Parijs past perfect in de slaapkamer, de koffie poster staat in de keuken. En de ‘I need more shoes’ poster, die hangt begrijpelijkerwijs in de hal.

Mooie robuuste lijsten

Ik heb bewust bij alle posters voor dezelfde lijsten gekozen. Hierdoor kan ik de foto’s ook rouleren en op een andere plek in huis ophangen. Super makkelijk en hartstikke leuk om speels met de fotowanden om te blijven gaan.

kleur of zwart-wit
Vintage foto's in kleur of zwart-wit koop je bij Poster Store

Bestel jouw posters bij Poster Store met Korting

Enthousiast geworden over de posters van Poster Store? Met de kortingscode lodi45 krijg je 45% korting op alle posters (excl selection). De code is geldig t/m 26/9.

Maak jouw eigen fotowand

Het is geen geheim dat ik dol ben op de posters van Poster Store en ik ben dan ook heel blij dat ik een kortingscode weg make geven. Juist om anderen ook kennis te laten maken met deze prachtige foto’s. Ik ben weer super tevreden met de vintage foto’s die mijn huiskamer een hele nieuwe look geven.

Lees ook: Maak je eigen fotomuur in de slaapkamer.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept