Ontwerp jouw eigen droomkeuken online

Ontwerp jouw eigen droomkeuken online

Wil jij in jouw huis een nieuwe keuken en weet je al precies wat je dan zou willen? Of ben je nog erg zoekende. Want wat past er precies in jouw woning, welke apparaturen heb je nodig en welke merken kies je dan? Wat makkelijk is, is om een 3D tekening te maken van jouw droomkeuken. Hoe, dat lees je hier.

Een keuken verbouwen

Een aantal jaren geleden hebben wij een nieuwe keuken gekocht. Iets wat zeker niet over een nacht ijs ging. Vele momenten van nadenken zijn hier aan vooraf gegaan. Want wat wil je allemaal in een nieuwe keuken? We woonden op dat moment tien jaar in ons huis en alhoewel we de keuken prima vonden toen we hier in kwamen wonen, wilden we nu toch wel eens onze eigen droomkeuken kiezen. We hadden zeker idee van wat we graag wilden hebben, maar hadden niet helemaal het idee of dit zou passen. Nu hebben wij toen wel een tekening gemaakt, maar geen 3D. Terwijl dit natuurlijk helemaal makkelijk geweest zou zijn. Door jouw droomkeuken in 3D te zetten, kan je precies zien hoe jouw keuken er uit gaat zien.

Jouw droomkeuken zien in 3D

Ben jij nu ook op zoek naar jouw droomkeuken. Misschien heb jij de ideale keuken opstelling al tijden in je hoofd, maar weet je niet of dit überhaupt zal passen, of weet je niet welke apparatuur nou geschrikt is voor jou huishouden. Bij Keukenloods kan je door middel van de 3D keukenplanner precies zien hoe jouw droomkeuken daadwerkelijk er uit komt te zien en of alles ook echt past. Want is er nog genoeg loopruimte, heb je genoeg keukenkastjes en welke kraan past nu echt bij jullie keuken.

Merken kiezen

Op deze site vind je jouw nieuwe keuken voor de beste prijs, maar ook zie je hier een grote keuze aan merken. Want ga je voor een merk qua apparatuur, dan dan je bijvoorbeeld kiezen voor de Accentline van Bosch. Bosch wil koken leuker én gemakkelijker maken zonder dat je kwaliteit en duurzaamheid daarbij uit het oog hoeft te verliezen. Bosch is een merk die in vele droomkeukens – en ook de onze- terug te vinden is. Met deze Accent Line kan je al het apparatuur wat je nodig hebt in jouw droomkeuken vinden, van afzuigkap tot magnetron en van koel-vrieskast tot oven.

Kies jouw keuken

Een keuken kan een ontzettende prominente plek innemen in huis. In ons geval is dit het geval. De oude keuken bestond uit een bar met een kleine werkplek. De bar ging eruit en de werkplek hebben wij groot gemaakt. Met grote brede kasten hieronder. Hierdoor hoefden we minder kasten op te hangen, daar ging onze voorkeur naar uit. Dit betekende wel dat we onze woonkamer meteen helemaal om hebben moeten gooien, wat we ook juist heel leuk vonden. Bedenk daarom goed hoe jij de indeling van jouw droomkeuken wil hebben, wat kan er veranderen qua indeling, laat je informeren, ga zoeken en maak het allemaal duidelijk door een 3D tekening.

Lees ook: Deze apparaten mogen niet ontbreken in jouw keuken.

foto gratis afbeelding pixabay/ samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept