Een fotowand maak je met posters van Poster Store
Interieur

Een fotowand maak je met posters van Poster Store

Wanddecoratie, stijlvolle posters en lijsten. Zoek jij wat nieuws voor in huis? Wil jij een mooie fotowand met posters en lijsten maken? Kijk dan eens bij Poster Store. Er is ontzettend veel keus in Foto’s! Shop nu met korting.

Een fotowand maken

Wat hang je nu op in je huis? Foto’s dat zeker. Wij hebben een wand in de woonkamer vol met foto’s van toen we in 2011, zeven maanden door Amerika en Canada aan het reizen waren. Aan de andere kant, bij de keuken hingen ook foto’s, maar al langer zochten we hier iets anders voor. Door de foto’s werd het erg druk en ik wilde eigenlijk een fotowand waarbij de foto’s mooi bij elkaar zouden passen en een geheel zouden vormen. Ik vond posters voor onze woonkamer bij Poster Store en zochten foto’s die bij elkaar zouden passen qua kleur bij het thema Natuur posters.

Ruime keuze aan posters

Waarom kiezen voor Poster Store? Alleen al op de home page van deze site werd ik hebberig. Je ziet hier zoveel mooie voorbeelden en inspiratie voor een fotowand voorbij komen, dat je meteen een hele fotomuur in je eigen huis voor je ziet. De posters zijn per verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen ingedeeld. Klik je op een foto dan zie je ook meteen hoe deze in combinatie met andere foto’s een fotowand kan vormen.

Foto’s uit de thema natuur

Op de site is er ontzettend veel keuze aan foto’s om een wanddecoratie te maken. Wij zochten foto’s die qua kleur bij elkaar zouden passen en hierdoor werd ik eerlijk gezegd op het idee gebracht door de home page van Poster Store. Een keuze maken, was nog niet makkelijk. Ik zag zoveel mooie foto’s. Hoe kies je hier een paar uit voor een fotowand? We besloten alle vier onze top tien te noteren en kozen hier vervolgens zes foto’s uit die we allemaal mooi vonden. Maar die qua kleur ook mooi bij elkaar zouden passen.

Verschillende maten van de foto’s en hun lijsten

Onze interesse ligt door onze hobby van klimmen, bergwandelen en reizen vooral bij posters waar bergen op staan, maar ook de foto’s van Amerika en Canada sprongen er bij ons duidelijk uit. Misschien ook wel omdat deze posters weer prima passen bij onze andere wand in de woonkamer, waar ook deze thema’s hangen. Op verzoek van de jongens kozen we ook twee dierenposters voor de fotowand. Door de ideeën en inspiratie die ik op de site opdeed besloten we naar hun voorbeeld, verschillende maten posters en lijsten te kiezen. En kwamen uit op een collectie van twee foto’s van 50×70, twee 30×40 en twee 21×30.

Snelle service van Poster Store

Na het bestellen werden de posters en lijsten na 4 werkdagen thuis bezorgd. Ze waren heel goed verpakt en de foto’s zijn in een woord ‘prachtig’. De foto’s zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier en zijn super scherp, ook de foto’s die zo uitgeprint zijn in 50×70 formaat.

Een fotowand maak je met posters van Poster Store

Kleuren die bij elkaar passen

Wij hadden nog een schilderij-rails hangen aan de wand en kochten hier extra draden met hangers bij. Hierdoor hoeven we geen gaten te boren in de muur en hangen de foto’s mooi recht. Ook kunnen we nu nog spelen met de hoogtes van de posters en eventueel nog aanpassen, mochten we dit willen. De fotowand is prachtig geworden. De grote posters van Amerika en Canada springen er door hun kleuren echt uit. De kleinere formaat poster waar de Matterhorn op staat en een prachtige natuurfoto van een beer, maken het samen met de twee foto’s op A4 formaat helemaal af. We kozen voor bruine walnoot lijsten aangezien deze dezelfde kleur hebben als onze meubels. De lijsten en de foto’s vormen samen een heel mooi geheel.

Deze posters kunnen overal hangen

Nu kozen wij voor een fotowand in de huiskamer, maar deze posters met foto’s of quotes die je ook veelvuldig bij Poster Store kan bestellen, kunnen natuurlijk ook prima in de slaapkamer of kinderkamer gehangen worden.

Een fotowand maak je met posters van Poster Store

Een heel mooi resultaat

Ik ben ontzettend tevreden over mijn bestellingen bij Poster Store. Nu vind je bij Poster Store prachtige én betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch design. Het is een heerlijke site om op rond te neuzen en keuzes te maken. Ze hebben een grote selectie posters met verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen. Iedere dinsdag een nieuwe poster collectie online. Ik ben zeer tevreden over de foto’s, de kleuren zijn sprekend en de prachtige lijsten maken de posters helemaal af!

Bestel posters of lijsten met korting

Wil jij nu ook een poster bestellen bij Poster Store dan mag ik jou een korting aanbieden. Met de code lodi20 ontvang je 20% korting op alle fotolijsten en posters (excl selection), zonder een minimum bestedingsbedrag. De code is geldig t/m 9 oktober. 

foto’s lodiblogt/ disclaimer

page3image54039616

8 thoughts on “Een fotowand maak je met posters van Poster Store”

  1. het ziet er leuk uit! ik heb weinig posters en foto’s in de huiskamer: alleen schilderijen. maar voor mijn gang is dit eigenlijk wel een goed idee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *