Restyle je huis met 100% ecologische krijtverf van Amazona

Restyle je huis met 100% ecologische krijtverf van Amazona

Wil jij, na al deze weken van thuis werken, dit misschien wel vaker gaan doen? Maar ben je de kleuren van de muren een beetje zat? Wat dacht je van je huis restylen met 100% ecologische krijtverf van Amazona. Deze krijtverf werkt mee aan een prettige werkomgeving en is natuurlijk en gezond!

Restyle your home office!  

De afgelopen periode hebben we allemaal ontzettend veel thuisgewerkt. Nu het er op lijkt dat we dit in de toekomst vaker gaan doen, is het tijd om de snel gecreëerde home offices klaar te maken voor de lange termijn. Want een prettige kantooromgeving zorgt voor een happy mind! De 100% ecologische krijtverf van Amazona draagt daar zeker aan bij, doordat deze natuurlijk en gezond is; gifvrij, zonder oplosmiddel (VOS) en stoffen die niet afbreekbaar zijn. Restyle your home office en ga aan de slag met een van de vier Amazona kleurenpaletten!

De vier Amazona kleurpaletten 100% ecologische krijtverf

Welke kleuren vind je in de collectie van Amazona:

1. Classical Home Office

Wil jij graag een klassieke stijl in jouw home office? Kies dan voor het ‘Classical Home Office’ krijtverf kleurenpalet met Amazona Off White, Café Glace, Misty Taupe en Leigrijs. De combinatie van tinten zorgt voor een rijke uitstraling die goed past bij een klassiek bureau of kast. Stijl af met een (tweedehands) kroonluchter en gouden accessoires.

Restyle je huis met 100% ecologische krijtverf van Amazona

2. Sporty Home Office

Ga je liever voor krijtverf met frisse kleuren, ga dan voor ‘Sporty Home Office’. Amazona Blanc-de-blanc, Duiker-grijs, Jeans en Mandarine. Frisse vibes zorgen ervoor dat jouw productiviteit ‘aan’ is! Plant op je bureau, ramen open en werken maar…

Restyle je huis met 100% ecologische krijtverf van Amazona
Amazona Krijtverf Jeans

Tip: Verf een paneel voor een tijdelijke nieuwe look

Een hele ruimte restylen is niet altijd nodig. Verf een paneel en plaats die tegen een muur voor een nieuwe look in jouw home office! Ben je het zat? Dan verplaats je het paneel of verf je het in een andere sfeervolle kleur.

3. Industrial Home Office

Creëer een industriële sfeer met Amazona Duifgrijs, Olijfgrijs en Duiker-zwart. De signaalkleur Citron zorgt voor energie en vrolijkheid. Met beton-look kantoor-items of een stoere poster maak je je thuiskantoor compleet.

Restyle je huis met 100% ecologische krijtverf van Amazona
Restyle je huis met 100% ecologische krijtverf van Amazona
Amazona Krijtverf Black pearl en Citron Wonderworld
Restyle je huis met 100% ecologische krijtverf van Amazona
Amazona Krijtverf Olijfgrijs

4. Cosy Home Office

Voor een warme uitstraling kies je de kleuren uit het palet ‘Cosy Home Office’ die allemaal uit de nieuwe Velvet collectie komen: Velvet Clay, Velvet Peach, Velvet Pink en Velvet Green. Je volgende video call ziet er zo nog een stuk beter uit!

Restyle je huis met 100% ecologische krijtverf van Amazona
Amazona Krijtverf Velvet Collectie

Tip: bij video calls

Als je vaak video calls hebt, kies dan voor lichte of warme kleuren. Te koele kleuren kunnen je home office somber over laten komen.

Amazona Krijtverf Velvet Green

Meer informatie over 100% ecologische krijtverf:

Meer informatie, inspiratie of om kleuren van Amazona krijtverf te bestellen? Kijk op de site van Amazona.

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. Mandy zegt:

    Ik hou van krijtverf! Ik heb ook al zo lang op de planning staan om te verven en om bezig te gaan met restylen maar steeds geen tijd..ook echt een leuk artikel zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept