Meer werkcomfort met een airco op jouw thuiskantoor

Meer werkcomfort met een airco op jouw thuiskantoor

Hoewel we steeds weer meer kunnen en mogen, zullen er genoeg mensen zijn die in de toekomst meer thuis blijven werken. Zorg dan wel voor meer werkcomfort. Terugdenkend aan de hete zomers van afgelopen jaren is het verstandig om alvast een airco te kopen voor op jouw thuiskantoor. Maar waar moet je zijn voor een airco?

Meer thuis blijven werken

Hoewel er langzaam aan steeds meer open gaat en we ook weer meer kunnen, zullen er na deze rare periode waarschijnlijk ook dingen veranderen. Zaken die misschien toch in het voordeel hebben gewerkt in deze tijd. Een daarvan is thuiswerken. Maar als je wil blijven thuiswerken, dan wel op een relaxte manier en met een werkcomfort waar je u tegen zegt. De afgelopen jaren waren de zomers heet en daarom is het verstandig om voor in je thuiskantoor te zorgen voor een goede airco. Daarbij is het niet onverstandig met die wisselende temperaturen in Nederland om er op tijd bij te zijn en nu alvast een airco kopen.

De warmte tegengaan

Hoe warm kan het wel niet worden wanneer je werkkamer op zolder is. Of een thuiskantoor in de slaapkamer waar de hele dag de zon op staat. En denk niet alleen aan het thuiswerken, maar ook aan het wooncomfort. Hoeveel beter zal je ’s nachts slapen wanneer het koel en fris is op een warme zomernacht.

Waar koop je een airco?

Dus nu wil je een airco kopen, maar waar koop je deze dan? Er zijn zoveel aanbieders en modellen in winkels als online te vinden. Voor een duidelijk overzicht kijk je op de site van Knibble. Bij Knibble kijk, vergelijk en beknibbel je. Op deze site vind je gebruiksgemak ten top. Met praktische tools, kan je op de site makkelijk vergelijken. Ook zorgt Knibble voor helderheid in lastige elektronische termen en uitdrukkingen. De site biedt heldere productinfo, toelichting bij lastige specificaties, een aankoopadvies, én vertelt per product de voor- en nadelen. Makkelijker kan bijna niet. En zeker niet alleen voor airco’s hoor. Zo ben ik zelf bij Knibble opzoek gegaan naar een compactcamera en waar ik deze het goedkoopst kan kopen.

Meer tips voor een comfortabel thuiskantoor

Maar even terug naar een thuiskantoor, want waar deze ook is in huis. Blijf je thuiswerken dan wil je wel meer werkcomfort hebben. Waarschijnlijk heb je net als ik het afgelopen jaar al het een en ander aangeschaft, maar ik zet hier nog even mijn tips op een rij:

  • Zorg voor een goede bureaustoel
  • Kies een eigen werkplek, waar je jouw spullen kan laten liggen, maar waar je ook niet constant afgeleid wordt
  • Pak je pauzes.
  • Zorg voor comfort, naast een airco voor warme dagen, is het ook belangrijk dat jouw laptop op de goede hoogte staat, kies eventueel voor een los toetsenbord en je laptop op een standaard, dit voorkomt nekklachten

Weer terug naar normaal, maar wel zoals jij wil

Voor mij veranderde er vorig jaar qua thuiswerken niets, tenslotte werkte ik al vanuit mijn eigen thuiskantoor. Maar voor mijn man veranderde er veel. Hij werkt ondertussen al bijna anderhalf jaar thuis en zegt ook wanneer alles weer open is, niet elke dag naar kantoor te gaan. Het thuiswerken bevalt hem erg goed al zullen we voor zijn zolderkamer zeker moeten kijken voor een airco voor de zomer en een extra kachel voor in de winter.

foto lodiblogt/ samenwerking

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Wij hebben gelukkig een kantoortje dat van zichzelf al heerlijk koel is. En even een sidenote: wat een onwijs tof bureau heb je!

    1. zegt:

      Dank je wel! Ik ben er lang naar op zoek geweest, maar zo blij mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept