Terug naar kantoor: van casual naar formeel

Terug naar kantoor: van casual naar formeel

Nu we steeds meer mogen en kunnen, gaan mensen ook weer meer naar kantoor. Na bijna ander half jaar thuiswerken moeten we ook weer van casual naar formeel gekleed gaan. Zoekt jouw man of zoek jij voor je partner een nieuwe overhemd? Dan heb ik hier tips voor jou.

Terug naar kantoor

Hoe anders zal het zijn om weer terug naar kantoor te gaan, maar ook voor mannen weer om overhemden te dragen, nette schoenen en (even denkend aan de warme zomers) met lange broek naar kantoor te gaan. Geen Zoom sessies in t-shirt meer, op slippers en korte broek. Maar hangt er nog wel iets in de kast? Is het niet eens tijd voor een nieuwe overhemd of pak?

Van casual naar formeel gekleed

Zelf werk ik altijd vanuit huis, maar mijn man is in de afgelopen ander half jaar, misschien drie keer naar kantoor geweest. Dit was best even raar. Hij zocht weer naar een overhemd in de kast en zocht zijn werktas om alles in mee te nemen. Nu alles weer meer kan en mag, zal hij ook vaker naar kantoor gaan en dan al zijn kledingstijl veranderen, want hij zal toch van casual naar formeel gekleed moeten gaan. Het t-shirt en de spijkerbroek die hij nu vaak draagt zal weer een overhemd met nette broek worden.

Terug van je huispak naar je pak

Natuurlijk heeft lang niet iedereen in pak naar kantoor, als zal het niet elke dag casual friday zijn. Een net overhemd en mooie spijkerbroek is vaak genoeg. Echt helemaal formeel hoeft vaak ook helemaal niet, maar dat nette overhemd, heeft jouw man ze nog in de kast hangen of moet hij ook hoog nodig eens op zoek naar nieuwe hemden?

Hemd voor Hem

Voor trendy overhemden ga je naar Hemd voor Hem. Je vind hier een grote collectie aan overhemden, in modern fit, slim fit, straks getailleerd of wijd. Overhemden in echt in alle kleuren die je maar voor kan stellen. En voordeel, veel overhemden zijn strijkvrij! Mijn man mocht een mooi blauw overhemd ontvangen en is hier zeer tevreden over. Door de wit-blauwe accenten aan de boorden en bij de knoopsluiting staat het overhemd naast chic ook sportief. Een winkel om zeker eens te kijken mocht je naar een overhemd op zoek zijn!

Terug naar kantoor: van casual  naar  formeel

Weer formeel op het werk verschijnen

Van van casual naar formeel, chic of sportief, bij Hemd voor hem, vind je overhemden. Maar ook voor ondergoed, poloshirts, vrijetijdskleding, stropdassen of sokken kan je terecht bij deze webwinkel. Het voordeel van de overhemden vind ik de grote keuze in verschillende modellen. Voor elke man, vind je hier de juiste hemd.

Ook weten hoe jij als vrouw goed gekleed naar het werk kan gaan, Hier lees je alles over formeel, informeel en casual gekleed naar het werk te gaan.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept