The Chesterfield Brand- Stoere praktische leren laptoptassen en meer
Lifestyle

The Chesterfield Brand- Stoere praktische leren laptoptassen en meer

Op zoek naar stoere praktische laptoptassen? Deze vind je bij The Chesterfield Brand. Net als nog veel meer leren tassen en accessoires. En je hoeft de deur er niet meer voor uit, je vind de uitgebreide collectie gewoon online!

Thuiswerken of op kantoor

Alhoewel het er naar uit ziet dat de mensen die thuis kunnen werken voorlopig ook nog wel thuis blijven werken, zie je langzaam aan toch ook weer een verschuiving dat mensen naar kantoor gaan. En misschien is dit ook wel de toekomst; een aantal dagen thuis werken en een aantal dagen op kantoor. Je zal je laptop dan elke keer van huis naar kantoor mee moeten nemen en dan is een goede, stevige laptoptas natuurlijk gewenst.

Laptoptassen, waar zoek

Ook mijn man zocht al langere tijd een laptoptas. Na jaren een schoudertas was hij er van overtuigd dat hij nu een rugzak wilde hebben. Gaat hij naar kantoor, dan gaat hij met de trein. Het draagcomfort van een rugtas lijkt hem dan prettiger. We keken op de site van The Chesterfield Brand en vonden hier een grote collectie leren tassen en accessoires voor dames en heren. O.a. stijlvolle leren shoppers, handtassen, laptoptassen, rugzakken en weekendtassen.

Trendy leren rugzak Belford

Mijn man koos uit de grote collectie leren rugtassen voor de stijlvolle look van de leren rugzak Belford. Deze tas is zowel zakelijk als in vrije tijd te gebruiken. Er zitten voldoende opbergmogelijkheden in. De rugzak is voorzien van twee grote vakken. Het eerste vak is verstevigd en gemaakt voor een 14 inch laptop. In het grote vak zit een organizer en speciaal verstevigd vak voor je tablet en smartphone en de rugpand is verstevigd voor een goed draagcomfort.

Meer specificaties

Wat zo fijn is aan deze laptoptas is dat deze twee grote vakken heeft. Je laptop zit apart in een verstevigd vak waardoor je niet alles uit je tas hoeft te halen, wanneer de laptop er in of uit moet. In het grote vak zit een organizer, waar je pasjes, pennen en je telefoon kwijt kan. Makkelijk is ook de verstevigde tablet- en smartphone vak, plus een extra vak met ritssluiting. Aan de voorkant is deze leren rugzak voorzien van nog een extra vak.

The Chesterfield Brand- Stoere praktische leren laptoptassen en meer

Goede kwaliteit en mooie tas

De tas is van hoog kwaliteit en prachtig afgewerkt. In de binnen kant van de tas zie je stof met het logo van The Chesterfield Brand, wat de tas een chique uitstraling geeft. Mijn man is erg blij met de laptop tas, door de vele vakken kan hij meer dan alleen een laptop meenemen naar kantoor. De organizer is zeer handig en het draagcomfort van de tas is prettig door de brede, zachte banden.

The Chesterfield Brand- Stoere praktische leren laptoptassen en meer

Bij The Chesterfield Brand vind je een grote keuze aan leren tassen. Als je op zoek bent naar een nieuwe tas, neem dan zeker hier een kijkje!

foto’s lodiblogt/ disclaimer

14 thoughts on “The Chesterfield Brand- Stoere praktische leren laptoptassen en meer”

  1. ik heb ook eens een chesterfield gehad en ik blijf er bij dat het de beste tassen zijn :D, ik vind ze alleen niet moeders mooiste maar goed als ze maar goed zijn en lang mee gaan

  2. Dit ziet er inderdaad uit als een hele fijne, die brede banden vind ik ook erg fijn. Daar zoek ik mijn tassen vaak zelfs op uit. Ik heb nu zelf via mijn werk net een mooie laptop tas gekregen maar ik zal deze onthouden voor in de toekomst.

  3. Nog nooit verdiept in een laptop tas dit omdat de laptop in ons rugzak waar ook alle cameras in zitten mee kan zal het merk zeker onthouden wat je weet nooit

  4. Hi ik heb er zelf 1 weet even niet de naam van het merk, maar is zo’s anti diefstal tas. Lieve maat , alles wat ik mee wil hebben past erin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.