Foto’s printen met de Canon Zoemini mobiele fotoprinter

Canon Zoemini printer review

Foto’s van je smartphone, wat doe jij hier mee? Laat je ze afdrukken, plaats je ze op Instagram of print je ze uit? Wil jij ze zelf meteen uit kunnen printen dan kan je kiezen voor een Canon Zoemini mobiele fotoprinter. Hoe dit nu precies werkt, lie leest mijn review hier.

Canon Zoemini

Een mobiele fotoprinter, al lang stond deze op mijn verlanglijstje. Echter de prijs hield mij steeds tegen. Toch besloot ik ik net voor de zomervakantie een Canon Zoemini printer aan te schaffen. Waarom en waarom juist dit merk?

Waarom foto’s uitprinten?

De reden dat je een mobiele fotoprinter aan wil schaffen kan natuurlijk geheel verschillend zijn, voor mij is het, dat ik graag foto’s in mijn Journal wil plakken. Journalen is een hobby van mij, waar ik vaak mee bezig ben. Bij mijn pagina’s plaats ik graag foto’s, geen grote foto’s maar van een klein formaat. Mijn journal is eigenlijk een soort van dagboek, te leuk om hier ook foto’s bij te kunnen plaatsen!

Keuze uit mobiele fotoprinters

Terwijl ik zocht op internet, kwam ik er achter dat er meer merken zijn die een mobiele fotoprinter hebben. Eerlijk gezegd was ik alleen bekend met de HP sprocket. Maar kwam er na intensief zoeken en reviews lezen, achter dat ook Canon een mini printer heeft. Nu heb ik zelf een Canon fototoestel en ben eigenlijk fan van dit merk, daarom besloot ik me op deze printer te focussen. Zocht informatie en na lang nadenken, besloot ik de miniprinter te bestellen.

Wat is de Canon Zoemini?

Met de Canon Zoemini printer leg je alle fotomomenten vast! Je neemt deze kleine en lichte printer mee in je tas of broekzak en kan direct printen. Het printpapier is een fotosticker dus je kan de foto ook meteen in of opplakken waar je wil.

Hoe werkt het?

Wanneer je de Canon Zoemini printer in huis hebt. moet je voor gebruik de app downloaden en de printer via bluetooth verbinden met je telefoon. Hierna is de Printer klaar voor gebruik. Kies de leukste foto’s op social media of uit jouw foto albums en binnen 50 seconde heb je een cool fotootje van 5 x 7.6 cm in je hand.

Maak je foto’s nog leuker met stickers, tekst en randen

Voordat je jouw foto uit wil printen met de Canon Zoemini printer kan je deze ook nog extra opfleuren; met teksten, tekeningen, stickers of randen rondom je foto. Of gebruik de Tile-functie in de app om van meerdere kleine foto’s één grote foto te maken of een collage.  

Canon zoemini review, foto's maken en meteen uitprinten op je smartphone

Voor de mooiste foto’s gebruik je originele Canon ZINK fotopapier

De Canon Zoemini maakt gebruik van de ZINK™ technologie, waardoor je kan printen zonder inkt! In combinatie met special ZINK papier, hoef je dus nooit de inkt te vervangen!  Om de mooiste foto’s te printen moet je gebruik maken van het originele Canon ZINK fotopapier. Deze zijn prijzig, al betaal je weer niet voor printer inkt. Eerlijk is eerlijk, de prijs van dit papier heeft mijn al die tijd tegen gehouden om de miniprinter te kopen. Toch hebben de positieve punten van de Canon Zoemini het gewonnen en waar ik puur bewust van ben, is dat ik echt alleen de foto’s print, die ik ook echt wil hebben. ZINK fotopapier kopen kan hier.

Belangrijkste kenmerken van de Canon Zoemini

Nog even de kenmerken van de Canon Zoemini:

 • Neem hem mee in je zak of tas en print onderweg
 • Print direct foto’s van 5 x 7.6 cm voor jezelf of voor anderen 
 • Maak je eigen foto’s of download direct vanaf Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox of iCloud
 • Geen inkt nodig! 
Laat je foto's niet meer op je telefoon staan, maar print ze uit.

Wat zit er in de verpakking

Wat zit er nu allemaal in de verpakking wanneer je de Canon Zoemini printer koopt? De Canon Zoemini printer review is natuurlijk niet compleet zonder deze even op een rij te zetten:

 • Canon Zoemini-fotoprinter
 • 1 pakket ZINK™ fotopapier (10 vel fotopapier en 1 SMART SHEET™)
 • Micro USB- oplaadkabel
 • Korte handleiding

Zelf een Canon Zoemini mobiele fotoprinter kopen? Kijk dan eens hier.

Hoe bevalt de Canon Zoemini?

Omdat ik de Canon Zoemini printer puur heb gekocht voor mijn journal, gebruik ik hem meestal thuis, maar als ik op vakantie ben, neem ik hem ook mee. Ik kan dan meteen de leukste foto’s in mijn Travel Journal plakken. De kwaliteit van de foto’s is prima. Let wel op. de bovenste rand van de foto wordt een klein beetje bijgesneden. Een keer maakte ik de fout dat ik hier een tekst schreef maar die daarna niet te lezen was. De randen om de foto’s en de super leuke stickers maken de foto’s nog leuker.

Canon Zoemini mobiele fotoprinter-review
Ook op vakantie gaat mijn Canon Zoemini mee

Ideaal en erg leuk

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de foto’s. Ik vind het formaat ideaal voor in mijn Journal, maar je kan ze ook op de koelkast plakken, weggeven aan vrienden (bijvoorbeeld tijdens een kinderfeestje) of in en album plakken. De Canon Zoemini weegt weinig en gaat zo mee in je tas of broekzak. Ik vind het leuk de foto’s te bewerken met de stickers, teksten en randen die in de app voorhanden zijn. Ik ben erg blij met mijn aankoop!

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

16 reacties

 1. kris zegt:

  Wat een fijn dingetje! Ik zet foto’s meestal op Instagram en op telefoon en ik neem me dan meermaals voor om er een aantal te laten printen maar komt er zelden van. Met zo een mobiele printen doe je het vast wel vaker.

 2. zegt:

  Oh ik wist helemaal niet dat dit bestaat! Klinkt wel ideaal! Want ik wil vaak wel wat losse foto’s hebben voor in lijstjes of voor het boekje wat ik bij houd voor mijn dochter!

 3. jasmina zegt:

  Oow wat handig zeg! Ook super leuk voor als je op vakantie bent ofzo.

 4. zegt:

  ik heb er een van een ander merk en ben er weg van 😀 en ja prijzig is het wel maar dat vind ik niet erg, zolang ik mijn fun maar heb ermee 😀

 5. Wat een leuk hebbedingetje zeg! Zeker als je een bullet journal hebt. Ik word er helemaal hebberig van…

 6. Tania zegt:

  Ik twijfel om zo’n printertje aan te schaffen, vooral ook om foto’s in mijn planner te plakken

  1. zegt:

   ik heb ook lang getwijfeld hoor, vond het gewoon onwijs prijzig, maar als ik nu zie wat ik er een plezier van heb, ben ik blij met de keuze

  2. JF zegt:

   Ik heb hem ongeveer een uurtje opgeladen, toen het lampje groen brande hem getest…
   Ik heb hem nu op de oplader en laat hem er aan liggen kijken of het dan beter word..

 7. zegt:

  Wat een handig apparaatje. Met mijn telefoon maak ik eigenlijk alleen foto’s voor Instagram of om via whatsapp naar vriendinnen te sturen

 8. JF zegt:

  Vraagje, zijn er meer mensen die last hebben met de app? Elke keer valt hij uit hij print wel maar als ik tekst toevoeg etc… maar iedere keer valt hij uit. Ik heb bijna alles geprobeerd… Iemand een idee?

  1. zegt:

   Bij mij valt hij eigenlijk nooit uit, is de printer goed opgeladen? Ik heb er eerst een gehad die laden namelijk niet op.

  2. zegt:

   wacht, je hebt het natuurlijk over de app, daar heb ik eigenlijk geen problemen mee.Misschien moet je hem even updaten, dat kan misschien een reden zijn.

   1. JF zegt:

    Maar waar moet ik die update vinden? Ik heb alles geprobeerd, probeer hem nu eerst volledig op te laden miss is dat de reden.. Ik lees dat niemand hier last van heeft ik heb hem bij bol gekocht, dat kan toch ook geen reden zijn??..

 9. zegt:

  Ik dacht dat ik een keer een update zag in de app op mijn telefoon, maar zie hem nu ook niet. Mocht het echt niet werk, kan je altijd Canon even bellen, dit is een Nederlands nummer. Ik heb ze toen ook gebeld, toen mijn Zoemini niet op wilde laden en heb toen een nieuwe gekregen via waar ik had gesteld. Maar al als het zo lees, zou je denken dat het aan de app ligt en niet aan de zoemini zelf.

  1. JF zegt:

   Ik heb hem opgeladen een hele dag, maar ik zag toen dat de batterij van 20% naar 60% naar 100% wss is dit het ook omdat hij steeds uitvalt.. inmiddels heb ik hem retour gedaan en een nieuwe gekocht bij canon. Maar iig bedankt voor je feedback

   1. zegt:

    Fijn dat het opgelost is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept