LEGO Ninjago movie
Vrije tijd

LEGO Ninjago movie

Wanneer hij het precies zag, weet ik niet meer. Volgens mij aan het begin van dit jaar. Want wat bleek, in september zou de LEGO Ninjago movie in de bioscoop komen. Begin oktober was hij jarig, dus voor hem stond al maanden vast dat hij met zijn verjaardagsfeestje naar de LEGO® film zou gaan. En zo geschiede. Meteen een leuke tip voor in de herfstvakantie.

Groot fans

Dat ze LEGO® fan zijn, dat is wel duidelijk. Nu hun kamer is veranderd naar een stoere jongens kamer is de LEGO® tafel weg, maar de bouwwerken staan nog in de kast. Ze zijn lid van het LEGO® life magazine en van het geld wat de zoon voor zijn verjaardag kreeg, kocht hij een robot van de LEGO® Movie

Waar gaan we dit jaar heen met het verjaardagsfeestje

De afgelopen jaren gingen we de verjaardagfeestjes naar Monkey Town. Super leuk! Maar sinds hij had gezien dat in september deLEGO Ninjago movie in de bioscoop zou komen, wist hij het. Hier zou hij met zijn verjaardagfeestje heen gaan. Nou zijn zijn vriendjes ook LEGO® fans dus dat kwam mooi uit.

De bioscoop regelen

Meestal een week of drie voor zijn verjaardag schrijven we de uitnodigingen. Lastig deze keer, want ik wist helemaal niet of en waar de film zou draaien. De uitnodigingen werden wel geschreven met de aantekening dat de tijd nog kon veranderen. Eind September ging de film in premiere en begin oktober was het feestje. Ander halve week voor het feest belde ik naar de bioscoop, met de vraag of ik de tijd van het weekend eerder aan kon houden. Ik kreeg te horen dat ik even een mailtje moest sturen, dit gedaan en toen werd het tijdstip voor ons vast gezet. ideaal. Nou kon ik het tijdstip doorgeven en beginnen met plannen maken.

Poffertjes en cadeau’s

De dag zelf begonnen we het verjaardag feestje voor onze acht jarige met poffertjes en de cadeaus’s. Na spelen met LEGO® vetrokken we met twee auto’s naar de bioscoop. Hier namen we een kinderfeestje arrangement en mochten alvast een lijstje invullen, zo stond er in de pauze een krat klaar met de bestelde popcorn, chips en drinken.

Waar gaat de LEGO Ninjago movie over

In dit grote Ninjago filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om Ninjago Stad. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader.

Tijdens een episch gevecht tussen de mechs en vader en zoon, worden de dappere maar nog ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en samen te werken om hun innerlijke krachten te ontketenen.

Wat vonden de kinderen ( en wij) van de film

Vorig jaar zijn we naar de LEGO® Batman film geweest, deze vonden wij ( de ouders) zelf een beetje tegenvallen. Ik was dan ook erg benieuwd naar deze film. Het begon erg verassend en al snel zat je midden in het verhaal. Een verhaal vol spanning, actie en natuurlijk Ninjago. Trouwen nooit geweten dat dit een stad was. Midden in de film doet zich een plotselinge grappige en verassende wending voor. De kinderen waren enthousiast en verrukt over de film en konden niet stoppen met er over te praten. Het feestvarken had geld gevraagd aan zijn vriendjes en kocht van dit geld de robot van een van de hoofdpersonen; Garma Mecha Man

Tip voor de herfstvakantie

Zie hier de trailer van de film en lees hier alles over deze film. Echt een aanrader om hier in de herfstvakantie naar toe te gaan.

 

 

17 thoughts on “LEGO Ninjago movie”

  1. Wat leuk dat jullie zoon zo enthousiast is over Lego! Dan zal hij Lego World in de Jaarbeurs Utrecht ook wel leuk vinden?

    Ik moet altijd lachen als ik Ninjago hoor, ooit bij Lego World gewerkt in Zwolle en toen was dat net nieuw. Ouders en kinderen leken wel even enthousiast over te komen :p

  2. Gefeliciteerd met je zoon! Wat leuk dat de kinderen zo hebben genoten van deze film.
    Ik heb twee jaar terug in een melige bui met vrienden een keer een Lego movie gezien, wist niet dat er meerdere waren.

  3. Lego is toch echt iets tijdloos he, fijn dat kinderen gewoon speelgoed en de Merchandising errond (films etc) nog weten te waarderen.

    Ilona

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *