Lego Life magazine, is jouw kind al lid van dit gratis blad

lego life magazine gratis blad

Ken jij Lego Life? Voorheen heette dit de Lego Club, maar het is nu allemaal wat interactiever geworden. Meld je kind aan en om de paar maanden krijgen ze het Lego Life magazine, helemaal gratis. 

Fantasie

Hier in huis is het Lego voor en Lego na. De jongens hebben beide een Lego bouw tafel in hun kamer, waar ze met Lego bouwen, spelen en verhalen bedenken. Af en toe kopen ze zelf Lego® wanneer ze hebben gespaard, met hun zakgeld. Het mooie van Lego® vind ik dat de jongens al hun fantasie hier in kunnen stoppen. Ze bouwen bestaande dingen, maar ook heel vaak bouwen ze van de blokjes die ze hebben,nieuwe dingen. Hun hele kamer ligt vol en al baal ik daar wel eens van, ik geniet nog meer van het plezier wat ze van Lego® hebben.

Lees ook: Hoeveel zakgeld geef je een kind.

Gratis lid worden van Lego Life

Lid worden van het Lego Life magazine was dus eigenlijk heel logisch. Toevallig kwam ik het een keer tegen. Toen heette het nog de Lego® Club. De oudste werd toen lid van de Lego® Club. Dit is nu veranderd in jet Lego Life Magazine. Het LEGO Life magazine is een superleuk en GRATIS magazine voor kinderen van 5 tot 9 jaar oud. Het zit vol met stripverhalen, activiteiten, sneak peeks, het laatste LEGO nieuws, posters en zo veel meer! Daarbij wordt het vier keer per jaar GRATIS aan je deur geleverd.

Het is heel makkelijk. Je hoeft je kind alleen maar op te geven en dan valt het eerste blad van zelf in de bus.

Lid worden: Klik hier voor alle informatie.

De reacties

De jongens zijn wild enthousiast over het magazine. Jammer genoeg is het het laatste jaar voor de jongste, maar wat een plezier hebben ze er hier van gehad.

Namens de jongens zeg ik; heb je een Lego® fan in huis. Dan moet je hem of haar echt aanmelden, het is te leuk!

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

6 reacties

 1. Wat leuk dat dit magazine gratis verkrijgbaar is. Dat vind ik echt een aanwinst.

  1. Grappig he, en echt favoriet hier in huis.

 2. zegt:

  Wat is er nou tegenwoordig nog gratis! Ik hoop dat dit zo blijft, mijn peuter is er nu nog iets te klein voor.

  1. Hou het even in de gaten, want voor de jongere kinderen hebben ze ook gratis magazines.

 3. Ik neem me steeds voor om de jongens hiervoor aan te melden, maar ik vergeet het steeds… Maar het is dus wel de moeite waard zo te lezen 🙂

  1. Echt doen hoor Fleur, want het is zo een leuk blad. Je jongens zullen het erg leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept