lego life magazine
Vrije tijd

Lego Life, is jouw kind al lid van dit gratis magazine van Lego.

Ken jij Lego Life? Voorheen heette dit de Lego Club, maar het is nu allemaal wat interactiever geworden. Meld je kind aan en om de paar maanden krijgen ze het Lego Life magazine, helemaal gratis. 

Fantasie

Hier in huis is het Lego voor en Lego na. De jongens hebben beide een Lego bouw tafel in hun kamer, waar ze met Lego bouwen, spelen en verhalen bedenken. Af en toe kopen ze zelf Lego® wanneer ze hebben gespaard, met hun zakgeld. Het mooie van Lego® vind ik dat de jongens al hun fantasie hier in kunnen stoppen. Ze bouwen bestaande dingen, maar ook heel vaak bouwen ze van de blokjes die ze hebben,nieuwe dingen. Hun hele kamer ligt vol en al baal ik daar wel eens van, ik geniet nog meer van het plezier wat ze van Lego® hebben.

Gratis lid worden van Lego Life

Lid worden van het Lego Life magazine was dus eigenlijk heel logisch. Toevallig kwam ik het een keer tegen. Toen heette het nog de Lego® Club. De oudste werd toen lid van de Lego® Club. Dit is nu veranderd in jet Lego Life Magazine. Het LEGO Life magazine is een superleuk en GRATIS magazine voor kinderen van 5 tot 9 jaar oud. Het zit vol met stripverhalen, activiteiten, sneak peeks, het laatste LEGO nieuws, posters en zo veel meer! Daarbij wordt het vier keer per jaar GRATIS aan je deur geleverd.

lego life

Het is heel makkelijk. Je hoeft je kind alleen maar op te geven en dan valt het eerste blad van zelf in de bus.

De reacties

De jongens zijn wild enthousiast over het magazine. Jammer genoeg is het het laatste jaar voor de jongste, maar wat een plezier hebben ze er hier van gehad.

Namens de jongens zeg ik; heb je een Lego® fan in huis. Dan moet je hem of haar echt aanmelden, het is te leuk!

6 thoughts on “Lego Life, is jouw kind al lid van dit gratis magazine van Lego.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *