Hier in huis is het Lego voor en Lego na. De jongens hebben beide een Lego bouw tafel in hun kamer, waar ze met Lego bouwen, spelen en verhalen bedenken. Af en toe kopen ze zelf Lego® wanneer ze hebben gespaard, met hun zakgeld. Al langere tijd vroegen ze of ze lid mochten worden van Lego Life. Voorheen heette dit de Lego Club, maar het is nu allemaal wat interactiever geworden. Ik heb ze aangemeld en nu krijgen  ze om de paar maanden het Lego Life magazine, helemaal gratis. 

lego lofe magazine

Fantasie

Het mooie van Lego® vind ik dat de jongens al hun fantasie hier in kunnen stoppen. Ze bouwen bestaande dingen, maar ook heel vaak bouwen ze van de blokjes die ze hebben,nieuwe dingen. Hun hele kamer ligt vol en al baal ik daar wel eens van, ik geniet nog meer van het plezier wat ze van Lego® hebben.

Gratis lid worden van Lego Life

Lid worden van Lego® Life was dus eigenlijk heel logisch. Toevallig kwam ik het een keer tegen. Toen heette het nog de Lego® Club. De oudste werd toen lid van de Lego® en de jongste kreeg eerst het Junioren blad en vanaf 7 jaar ook het Lego® Life blad. Het is heel makkelijk. Je hoeft je kind alleen maar op te geven en dan duurt het wel even een paar maanden, maar dan valt het eerste blad in de bus. Er is wel wat veranderd, want ik geloof dat kinderen het blad tot hun  tien jaar krijgen en daarna kunnen ze  actief deelnemen aan Lego® Life op de App van lego.com. Deze App kunnen ze trouwens ook eerder al bekijken en mee doen.

 

De reacties

De jongens zijn wild enthousiast over het magazine. Het staat boordevol stripverhalen, kleurplaten en spelletjes. Ook kunnen ze nu al op de App spelen, bouwwerken uploaden, maar ook van andere hun creaties bekijken. Ze kunnen zelf aangeven wat ze leuk vinden aan Lego® onderwerpen en meedoen aan quizzen en nog veel meer.

Namens de jongens zeg ik; heb je een Lego® fan in huis. Dan moet je hem of haar echt aanmelden, het is te leuk!

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

6 Comments on Lego Life, is jouw kind al lid van dit gratis magazine van Lego.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *