De Lumies een nieuw avontuur in een kinderboek

voorlezen uit de nieuwste avonturen van de lumies

De Lumies is de titel van een kinderboekenserie met voorleesverhalen, die ondersteunen bij de leuke, lastige of spannende fases waar ieder jong kind mee te maken heeft. Het kind zal de situatie op een vrolijke manier herkennen en inzien dat het toch minder spannend is. Deze keer een boek over zindelijkheid.

Voorlezen kan altij

Voorlezen is zo belangrijk. Dat weten we allemaal. En alhoewel we er misschien niet allemaal fan van zijn, toch is het goed om elke dag even voor te lezen. Tenslotte is het leuk voor de kinderen, maar ook zeker voor jou. Het is een heerlijk ontspannen manier om de avond af te sluiten. Maar ook tussendoor op de dag even rustig met de kinderen gaan zitten. Voorlezen kan dan een moment van rust zijn, even samen op de bank, maar voorlezen is ook zo belangrijk  voor de ontwikkeling van het kind wanneer het zelf gaat lezen.

Lees ook: Waarom voorlezen zo belangrijk is.

De Lumies op avontuur

In dit boek beleven Lux en Loulou samen avonturen. Avonturen die herkenbaar zijn voor kinderen. Wat voor volwassenen haast de normaalste zaak van de wereld is, is voor de kleintjes daarentegen een hele uitdaging. Op het ‘potje’ gaan! De Lumies bieden daarom de kleintjes en alle ouders hierbij een helpende hand. En wel met een gloednieuw, prachtig geïllustreerd boek. Na “de Lumies zoeken een speen”, zijn Lux en Loulou klaar voor een nieuw avontuur. Ze helpen babybroertje Luca op het potje te krijgen. Ook deze keer wordt het boek geleverd inclusief cadeau voor het kind: een echt Lumies onderbroekje!

De Lumies. handig voor  ouders. Leuk voor kinderen

Lees ook: 10 tips om je kind zindelijk te maken

Lucky Mukky

Lucky Mukky is de uitgever van het “Sterrenbeelden Zoekboek” en “de Lumies”. Dit  nieuwe boek zal medio december te koop zijn via www.luckymukky.nl en online shops

Lees ook: Samen lezen met nijntje.

de lumies eenboek over zindelijkheid

Lees jij veel voor aan je kinderen?

foto beeldbank/ pixabay

 
 
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

5 reacties

  1. zegt:

    Ik zal wel onder een steen hebben gelegen maar ik ken de Lumies helemaal niet. Heb inderdaad wel het persbericht voorbij zien komen maar geen tijd gehad om goed te lezen. Fijn om het op deze manier wel even te doen!

    1. Grappig, hoe onderwerpen helemaal langs je heen kunnen gaan he! Hier ook last van 🙂 Ik had zelf in de tijd ook een ‘potje’ boek en hier veel aan gehad.

  2. Oh dat lijken me leuke boekjes om cadeau te doen, inderdaad!

    1. Vrolijk, kleurrijk en informatief!

  3. Uit ervaring weet ik hoe een boekje kan helpen met het zindelijk worden. Super handig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept