Kinderboeken

De Lumies- een nieuw avontuur

De Lumies is de titel van een kinderboekenserie met voorleesverhalen, die ondersteunen bij de leuke, lastige of spannende fases waar ieder jong kind mee te maken heeft. Het kind zal de situatie op een vrolijke manier herkennen en inzien dat het toch minder spannend is.

Voorlezen kan altij

Voorlezen is zo belangrijk, dat weten we allemaal en alhoewel we er misschien niet allemaal fan van zijn.Voorlezen is leuk voor de kinderen, maar ook zeker voor jou. Het is een heerlijk ontspannen manier om de avond af te sluiten of om tussendoor op de dag even rustig met de kinderen gaan zitten. Voorlezen kan dan een moment van rust zijn, even samen op de bank, maar voorlezen is ook zo belangrijk  voor de ontwikkeling van het kind wanneer het zelf gaat lezen.

De Lumies op avontuur

In dit boek beleven Lux en Loulou samen avonturen. Avonturen die herkenbaar zijn voor kinderen. Wat voor volwassenen haast de normaalste zaak van de wereld is, is voor de kleintjes daarentegen een hele uitdaging: op het ‘potje’ gaan! De Lumies bieden daarom de kleintjes en alle ouders hierbij een helpende hand met een gloednieuw, prachtig geïllustreerd boek.Na “de Lumies zoeken een speen”, zijn Lux en Loulou klaar voor een nieuw avontuur. Ze helpen babybroertje Luca op het potje te krijgen. Ook deze keer wordt het boek geleverd inclusief cadeau voor het kind: een echt Lumies onderbroekje!

De Lumies. handig voor  ouders. Leuk voor kinderen

Lucky Mukky

Lucky Mukky is de uitgever van het “Sterrenbeelden Zoekboek” en “de Lumies”. Dit  nieuwe boek zal medio december te koop zijn via www.luckymukky.nl en online shops

de lumies

Kijk voor meer informatie op de site van lumieland.nl

Lees jij veel voor aan je kinderen?

foto beeldbank/ pixabay

Meer artikelen

6 thoughts on “De Lumies- een nieuw avontuur”

  1. Ik zal wel onder een steen hebben gelegen maar ik ken de Lumies helemaal niet. Heb inderdaad wel het persbericht voorbij zien komen maar geen tijd gehad om goed te lezen. Fijn om het op deze manier wel even te doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *