Monkeytown- klimmen en klauteren

Een leuk uitje tijdens een verjaardagsfeestje is MonkeyTown

‘Naar Monkeytown!’ Klinkt het al snel wanneer je jouw kindje vraagt waar hij of zij een verjaardagsfeestje wil vieren. En je snapt het wel, want al vinden ouders het vaak een krijs paleis, voor kinderen is dat spelen en klauteren toch ontzettend leuk. 

Speel plezier bij Monkeytown

Nu zijn er natuurlijk vele binnenspeeltuinen, maar na ervaringen durf ik te zeggen dat de Monkeytown in Aalsmeer nieuw, schoon en vrij overzichtelijk is. Iets wat vele ouders fijn vinden. Van te voren kan je reserveren en wanneer je dit voor een feestje doet, is er een tafel gereserveerd, met een versierde stoel, een kan limonade en een patatje voor de enthousiaste klimmers en klauteraars bij het partijtje.

Goede Service

De service bij Monkeytown is prima, de wc’s worden veelvuldig schoongemaakt, wat zeker geen overbodige luxe is met zoveel kleine plassende kindjes. Geregeld word er gevraagd of alles naar wens is. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen, bouwen en klimmen

Krijspaleis yeeh of neeh

Bewondering heb ik voor de medewerkers die werken bij indoor speeltuinen als Monkeytown, wat een gegil de hele dag. Volgens mij moeten ze dit geluid de hele avond thuis nog horen. Toch heb ik ondanks de vele geluiden gewoon kunnen werken, terwijl de kinderen aan het spelen waren. De internet verbinding was prima,  dus terwijl de jongens zich optimaal aan het vermaken waren, waren de man en ik beide op onze laptops aan het werk. Nu weet ik ook ach wel dat er ok ouders zijn die een ‘krijspaleis’ als dit verschrikkelijk vinden.

Indoorspeelparadijs

Monkeytown staat bekend als het leukste en spannendste Indoorspeelparadijs van Nederland voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Hier was het ook dit jaar weer een groot succes en als ik de oudste mag geloven, zitten we hier over een maand weer voor zijn verjaardag!

Lees ook: Play-in Utrecht: spelen, klimmen, jumpen.

monkeytown is een leuk uitje tijdens een kinderfeestje

Lees ook: Laat je kind kind zijn.

Monkeytown, wat is het voor jou? een krijspaleis of vermaak?

foto lodiblogt/ pixabay

 
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. Wij gingen vroeger wel eens naar Binnenpret in Lievelde. Dat was best heel rustig en gelukkig geen krijspaleis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept