Blijf echte post versturen, dat is namelijk zo veel leuker

Blijf echte post versturen

Ben jij ook van ‘echte post is zoveel leuker?’ Stuur jij ook nog steeds kaarten en brieven? Nu worden de postzegels steeds duurder, maar toch is en blijft het mogen opsturen en ontvangen van post toch nog steeds het leukste. Maar wat verstuur je dan?

Gemakkelijk versturen

Iemand op persoonlijke en originele manier verrassen, gewoon thuis vanachter de laptop. Je kan dit bijvoorbeeld doen met Greetz want echte post is toch zoveel leuker. Verstuur je kaarten, bloemen, ballonnen, dranken, chocolade of andere verrassingen zoals fruitmanden of kraamcadeaus. Het werkt heel gemakkelijk.

Lees ook: Waarom blijven schrijven met een vulpen?

Kies wat je wil versturen

Je kiest wat je wilt versturen. Kies je voor een kaart, dan heb je verschillende keuzes. Eerst zoek je een gelegenheid uit, zoals verjaardag, geboorte of huwelijk. Dan kies je de type kaart. Een fotokaart, een magic kaart of soundz kaart vallen onder de mogelijkheden.  Dan kies je voor wie het is; een man, vrouw, jongen, meisje, opa en oma en als laatst heb je de keus uit de collectie. Er is zoveel keus dat je voor iedereen een unieke kaart kan vinden. En vind je een kaart een beetje afgezaagd, kies dan voor een ballon. Ook deze zijn in alle vormen en maten te vinden. Met eigen foto, voor Sarah en Abraham, met Woezel en Pip of Frozen.

verras eens iemand met een ballon

Echte post is leuker.

Het assortiment is groot en nu ook helemaal gericht op de komende feestdagen want ook voor Sinterklaas cadeaus en Kerst kaarten en kerststukjes kan je terecht bij Greetz. Dus kun je er dit jaar niet bij zijn met pakjesavond? Via Greetz kan je ze toch verrassen met leuke sinterklaas cadeautjes. Zo verstuur je eenvoudig chocolade, een grote helium ballon of speelgoed.

Laat het inpakken

Laat je sinterklaas cadeau feestelijk inpakken en maak je verrassing compleet met een wenskaart van de Sint. Zo maak je naast echte post versturen ook een echt succes van pakjesavond. En alles vandaag voor 14.00 besteld is vandaag nog bezorgd. Of voor 22.00 besteld, morgen in huis. Verras nu je geliefde, je kind, ouders of wat dacht je van een relatiegeschenk en maak gebruik van de korting.

Blijf echte post versturen

Lees ook: Verstuur eens een kaartje.

Ben jij het met me eens en vind jij echte post ook leuker?

samenwerking

 
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. Ik vind echte post in theorie ook enorm leuk, maar toch verstuur ik het zelden. Ik weet niet waarom. Het is blijkbaar een hoge drempel om een postzegel en een brievenbus te zoeken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept