Verstuur eens een kaartje

verstuur eens wat vaker een kaartje

In deze rare tijd, waarin we mensen moeten missen, niet even op de koffie kunnen en verjaardagen niet gevierd kunnen worden, is het fijn om een kaartje te kunnen sturen. En dan wel een die mooi, lief en persoonlijk is

Echte post is zoveel leuker

Kaarten sturen en mogen ontvangen, ik vind het altijd al leuk om te doen, maar nu helemaal. Het is een rare tijd. We missen onze familie, vieren verjaardagen niet samen en kunnen niet even langs om opa en oma een knuffel te geven. Hoe leuk is het dan om een echt post te sturen.

Altijd blijven schrijven

Ik ben altijd een schrijver gebleven, ook al doe ik heel veel op de computer. Schrijven blijf ik leuk vinden. Ik schijf hele Bullet Journals vol, agenda’s hebben bij mij maar weinig lege plekken en verder vind ik het gewoon leuk om kaarten en brieven te schrijven.

Dure postzegels

En hoewel ik graag schrijf en post verstuur, schrik ik wel elke keer van de prijs van de postzegels. Onlangs verstuurde ik kaarten naar mijn moeder en mijn zus. Ik had een postzegel nodig voor in Nederland, maar die voor mijn zus moet naar Amerika. Als ik dan af moet rekenen, heb ik wel het gevoel, dat ze liever niet meer hebben dat je iets verstuurd. Want wat een hoge bedragen zeg!

Iedereen vind kaarten ontvangen leuk

Toch wil ik kaarten en brieven blijven versturen. Zelf vind ik het ook leuk om post te ontvangen en dus (ondanks dat ik de postzegels zo duur vind) blijf ik ze versturen. Maar wat stuur ik dan?

Positieve boodschappen

Op de site van Liefs Linne vond ik kaarten met teksten die ik altijd mooi zijn om te versturen, maar deze tijd misschien de lading nog wel extra dekt. Je vind hier nu nog een bedank- genieten-, knuffel- en positiviteit kaartje maar Linne is druk bezig de collectie uit te bereiden. Het zijn mooie strakke kaarten, die met de woorden alles zeggen! Soms heb je ook niet meer nodig dan dat. Ze komen met een envelop, waardoor jij de achter kant vhelemaal vol kan schrijven, mocht je dit willen.

Zelf deze kaarten kopen

Wil je deze kaarten nou ook kopen, ga dan naar de site van LiefsLinne en gebruik de code LODIBLOGT. Uit alle bestellingen met deze code kiest Linne een persoon die zijn of haar geld terug krijgt.

Dus ondanks dat ik de postzegels schrikbarend duur vind, ik blijf toch kaartjes versturen en brieven schrijven. Het is net even extra persoonlijk en juist nu kunnen we dat wel gebruiken.

Stuur jij nog wel eens een kaartje?

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

10 reacties

 1. zegt:

  Postzegels zijn inderdaad schrikbarend duur, maar ik stuur toch nog heel graag kaartjes. Ik heb het jaren niet gedaan, maar sinds ik wat creatiever ben geworden, vind ik het heel leuk om kaartjes te maken en te verzenden. Oké, en ook om te krijgen natuurlijk;).

 2. zegt:

  ik heb het al een hele tijd niet meer gedaan, ja via greetz, maar wij hebben ook niet echt meer postbussen staan hier en als ik dan een kaartje schrijf vergeet ik hem elke keer haha

 3. zegt:

  Goed plan! Ik heb er een aantal klaar liggen voor mijn familie. Moet ze maar is op de post gaan doen haha

 4. zegt:

  Ik stuur ook graag kaartjes, het liefst handgeschreven. Maar die postzegels inderdaad. Gelukkig zijn er nu veel acties met gratis verzending.

 5. Ja, zeker in deze tijd wel. Maar ik doe het meestal via kaart 2 go. De kaarten die je laat zien vind ik mooi, maar de teksten zijn mij te mierzoet.

  1. Laura zegt:

   Ik stuur best veel.post. Maar de zegels worden zo ontzettend duur.

 6. zegt:

  wij hebben de afgelopen tijd zeker vaker gebruik gemaakt van kaartjes. Maar deed ik van tevoren ook wel eens. Het voelt toch altijd speciaal om zoiets in de bus te vinden.

 7. Joyce - SomedayTodayNL zegt:

  Helemaal mee eens! Goede herinnering ook dat ik de kaartjes die hier liggen op de post moet doen haha.

 8. Felice Veenman zegt:

  ik heb gisteren nog een kaart naar een vriendin gestuurd, die haar ribben heeft gekneusd. helaas moest ze er om lachen, wat pijnlijk is met gekneusde ribben, maar ze vond het erg leuk

 9. Georgina Lifestyle zegt:

  Ik vind het ook altijd leuk om kaarten te versturen én te ontvangen. Behalve verjaardagskaarten is het toch al een hele tijd geleden dat ik kaarten heb ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept