Tip: een aantal leuke items voor Sinterklaas op een rij

leuke items sinterklaas

Yay, Sinterklaas is weer in het land. Pakjesavond, pepernoten en heel veel gezelligheid. Sinterklaas vraagt toch gewoon om leuke items. Ik zet er hier een paar op een rij. Kleding, cadeaus en hebben dingen.

Leuke items scoor je bij Zeeman

Bij Zeeman hebben ze altijd al leuke items, ze zijn altijd erg gericht op seizoenen en met Sinterklaas en kerstmis, spelen ze hier ook goed op in. Wat dacht je voor deze Sinterklaas periode; een rompertje met “I Love Sint’ en helemaal leuk is dat deze zowel voor de allerjongsten te kopen is, maar ook in shirt voor de oudere kindjes.

leuke items sinterklaas
leuke items sinterklaas

Leuke items voor 5 december

Vinden jouw kinderen het leuk om met Smartgames te spelen of misschien jij zelf wel. Dan is dit wel een heel leuk cadeau voor 5 december. SmartGames is in de categorie 4-5 jaar winnaar geworden bij het Speelgoed van het jaar, met hun SmartGame ‘ Smart Farmer’. Maar er zijn voor alle leeftijden spellen. Wij hebben zelf thuis de SmartGame Atlantic Escape. Ook een aanrader.

Stampen in de plassen

De herfst doet zijn naam wel eer aan. Want wat hebben we al veel regen gezien deze afgelopen weken zeg. Stampen in de plassen en door de regen lopen is geen probleem met deze vrolijke laarzen van Bergstein.

leuke items

Mooie feestkleding maar ook lekkere warme pakjes

Bij Prénatal weten ze wel dat we onze kinderen leuk aan willen kleden. Met de feestdagen hebben ze dan ook super leuke items, maar dat niet alleen feestelijke kleding. Lekkere warme kleding is natuurlijk ook wel fijn. Wist je trouwens dat Prénatal al 60 jaar bestaat?

leuke items Sinterklaas

Schoentje zetten

Ook de allerkleinsten mogen natuurlijk hun schoen zetten en dat is wel zo leuk met deze lekkere warme sloffen van Tumble ‘N Dry. Zoek je trouwens nog leuke schoencadeaus, dan heb ik hier leuke items die ook leuk zijn voor 5 december zelf.

leuke items Sinterklaas

Lees ook: Met deze Sinterklaaspakketten kan jij aankomen dit jaar.

Lees ook: Bloeddonor gezocht: De Sint is op zoek naar jou.

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept