Prénatal is jarig en viert dit samen met jou

prénatal

Prénatal, we zijn er allemaal wel eens geweest. Voor je eigen zwangerschap of voor een kraamcadeau. Toen ik zwanger was, kon ik hier echt uren rondlopen en kijken naar al die schattige kleertjes en knuffels. Nu is deze winkel jarig en dat vieren ze met jou!

De winkel waar je heen ging

Als je zwanger was, ging je naar de Prénatal. Tenminste dat was zo toen ik zwanger was. Er waren veel meer winkels, maar dit was altijd wel dè winkel. Je haalde hier de zwangerschaps box op en de eerste kleertjes die kocht ik ook hier.

Prénatal 60 jaar

Nu bestaat de winkel dit jaar 60 jaar! Het was in 1959 de allereerste babyspeciaalzaak in Nederland. Hier kon je terecht met al je vragen en wensen. Met 47 fysieke winkels en een succesvolle webshop is de retailer in deze 60 jaar uitgegroeid tot de grootste en meest onmisbare baby- en peuter retailketen van Nederland. Tijdens de afgelopen 60 jaar heeft Prénatal aan de wieg gestaan van vele innovaties die nog steeds onmisbaar zijn voor de babyuitzet. Ze vieren dit feestje samen met jou. Tot en met 15 december zijn er daarom diverse feestelijke acties in alle Prénatal winkels en online te vinden.  

Doe mee en win 60 seconden gratis shoppen 

Eén van de innovaties waarbij Prénatal de afgelopen 60 jaar aan de wieg gestaan heeft, is de envelopromper, een uitvinding van oprichtster Trees Meijer. Prénatal is daarom op zoek naar de allerleukste romperfoto’s van de afgelopen 60 jaar. Klanten kunnen hun romperfoto insturen via Prenatal en maken daarmee kans op 60 seconden gratis winkelen bij de retailer. Deelnemen kan van 4 november tot en met 15 december.  

Ontvang voordeel op bestsellers van toen en nu

Iedereen ontvangt van 3 t/m 15 december veel voordeel op de bestsellers van toen en nu. Prénatal heeft in deze periode veel verschillende feestelijke aanbiedingen op producten die al (meer dan) 60 jaar niet meer weg te denken zijn in de babywereld. Zo ontvangen klanten onder andere 20% korting op alle Prénatal autostoelen. 

Prénatal Winkels en webshop

Prénatal is dé toonaangevende retailformule met het meest complete, inspirerende en betaalbare assortiment met de beste service en advies, volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. In alle Prénatal warenhuizen, stadswinkels en de webshop, wordt er iedere dag aan gewerkt om het (toekomstige) ouderschap en het winkelen te allen tijde en op iedere gewenste manier leuker, comfortabeler en makkelijker te maken. Het is opgericht in 1959 en is sinds 2006 onderdeel van de Artsana Group. Er werken ca. 800 medewerkers in de 20 megastores, 27 city stores, webshop en het Hearts servicekantoor.

Nog elke keer komt er een nieuwe collectie, zoals de wintercollectie ‘Petit Explorer’

foto’s beeldbank

Lodiblogt.nl heeft geen invloed of inmenging in de uitslag van de winactie, kijk voor alle informatie en voorwaarden op de desbetreffende site

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept