Van huis uit werken op een comfortabele manier

van uit huis werken, hoe kan je dit zo comfortabel mogelijk maken?

Heb jij de afgelopen jaren veel thuis kunnen werken? En vond je dit prettig of juist niet? Natuurlijk is het thuiswerk advies niet voor iedereen uit te voeren. Lang niet elk beroep kan thuiswerken en ook niet iedereen wil vanuit huis werken. Kan en wil je nu wel graag van huis uit werken, dan wil je natuurlijk wel een comfortabele werkplek. Maar hoe creëer je die? Lees hier mijn tips.

Hoe kan je nu comfortabel van huis uit werken

Wat heb je nodig om van huis uit te kunnen werken en waar moet je rekening mee houden? Mijn nummer één tip meteen is, ga een bureau kopen. Want wil je vanuit huis werken, dan heb je een plek nodig waar je rustig kan werken, waar je jouw spullen kan laten liggen en dat is zeker niet de eettafel. Jouw thuiskantoor of thuiswerkplek verdient een bureau die helemaal aan jouw wensen voldoet, denk aan de grote, ladekastjes, oplaad mogelijkheden en niet vergeten, een goede bureau stoel.

Wat is de ideale werkplek

Het bureau staat, kijk dan ook nog even goed, of de plek waar jouw werkplek staat ook de ideale plek is. Want hoeveel licht heb je op deze plek, zit je alleen in jouw thuiskantoor of is jouw partner ook van huis uit aan het werken en moet je de plek/ kamer delen? Het kan ook zijn dat jullie beide op andere dagen thuiswerken, dan kan een verstelbaar bureau heel prettig zijn.

Nu heb ik een bureau, maar wat moet ik nog meer hebben

De bureau en de stoel heb je, dan is het kijken naar je laptop. Werk jij de hele dag achter je bureau aan de laptop dan is een in hoogte verstelbare laptopstandaard zeker iets waar je over na moet denken en kijk dan ook meteen voor een los toetsenbord. Zorg daarnaast voor voldoende oplaad mogelijkheden voor al het electronica om je heen.

Ik heb alles voor elkaar, hoe werk ik nu zo comfortabel mogelijk

  1. Zorg voor het begin en eind van je dag. Plan je pauzes in en zorg ook daadwerkelijk dat je stopt op het moment dat je voor jezelf hebt aangegeven. Is de mogelijkheid er, zorg er dan voor dat je na je werkdag ook gen telefoontjes of mailtjes kan ontvangen.
  2. Hou contact met collega’s.
  3. Zorg voor beweging. Een pauze is niet alleen even een bakje koffie tussendoor drinken, maar zorg ook dat je van je stoel afkomt. Plan elke dag een 20 tot 30 minuten wandelen in.
  4. Probeer zo min mogelijk afleiding te hebben, doe geen huishoudelijk klussen tussendoor, maar bewaar deze voor je vrije dagen.

Zo wordt thuiswerken toch kinderspel

Niet iedereen is fan van thuiswerken, niet iedereen hoeft ook thuis te werken, maar als dit wel het geval is, als jouw werkgever aangeeft dat je van huis uit kan werken. Zorg dan dat je hier het beste uit kan halen. Creëer jouw plek in de woonkamer of werkkamer.Werk zo comfortabel mogelijk. Gebruik bovenstaande tips want door de juiste werkplek, de juiste ruimte en planning zullen jouw dagen comfortabel en productief verlopen.

Lees ook: Hoe kan je hulp krijgen als je vast zit in je werk

handtekening Lodi blogger en copywriter
Disclaimer lodiblogt

foto lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept